2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Slm dun sabah 10 da sezeryanla dogum yaptim. Epidural i biraz yaparken zorlandilar. Ama sonrasi hiçbişey duymadim 10 dk sonra kizim yanagimdaydi. Ancak az agladi. Dr hemen alıp goturdu bikac poz resim cekildik. Oksijensiz kalmis nefes alislarini begenmedim dedi dr . Doktor da tanidik zaten. Yogun bakım da kuveze kondu. Dunden beri orda kuzum. Eğer yrn iyi olursa cikacak belki.
Bense iyiyim hicbisey hissetmedim . Cok daha zor bekliyrdm. Hafif grilarim oldu onuda igneyle gecirdim. Bgn daha rahatim . Simdi evegeldim. neff1316 seni daha iyi anliyrm. Sutum sagiyrm ama yok malesef. Iste boyle kizima bir dua ederseniz sevinirim. Boyle eve eli bos donmek kotuymus

Canım suyunun geleceği ne belli? Her doğumdan önce su gelmez ki? Bence sancı sıkıştirirsa bi muayene ol.

Bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı için. Hemşireye anlattım durumu. Bebeğin memeyi bir türlü tutamamasını pozisyonumdan kaynaklandığını söyledi. Sırtımı arkaya tam dayayıp bebeği kendime göre ayarlamam gerektiğini söyledi. Ben bebişime göre konum alıp ona eğiliyordum. Bir de memeyi tam boşaltmam gerekiyormuş meme ucu çatlaklarının geçmesi için. Bir de memenin kahverengi kısmının tamamını alması lazımmış ama tutturmaya çalışırken o biraz zor oluyor.

Bu arada sizin de gözünüz aydın. Defnecik size evinize kavuşuyormuş. Allahım bir daha sizden hiç ayırmasın. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inş. Abisi ne yapacak görünce çok merak ediyorum :)

Canim gecmis olsun. Bebisin icinde hic uzme kendini. Biseyi yokjtur kontrol amacli gondermistir dr yogun bakima. En kisa zamanda cikar insallah bebisin

beata seni merak ettim. bebeğin hareketleri nasıl canım? Bol su iç çok su kaybetmiş olabilirsin ishal ve kusmayla, sancı falan var mı ? Suyu azalirsa hateketleri de azalirmiş. İnşallah coktan dogurmussundur.

neff1316 Canım gozunaydin. Cok sevindim. Kaç derece olacak dedi doktor oda ısısı için? termometreye bakıp durursunuz artık:)
25 derecenin altina dusmesin dedi canim. Bugun aldim termometre gun icinde odanin sicaklik takibini yaptim
Cam acinca kac derece kapatinca kac kapi kapaliyken kac derece her turlu deneme yaptim

Bende hastanede oyle yapiyprum canim iyice arkama yaslaniyprum kizcemi ustume yatiriyorum. Nerdeyse yatar gibi bi pozisyonda oluyorum. Dedighin gibi one egilince boyun bel agrisida cok oluyor.
Defne kizimda yarin evinde olucak inaallahh

Suyun sancı olmasına rağmen gelmeyebilor canım zaten çok şiddetli sancılar a dönünce gidersin benim 8 9 dk bi olunca gitmiştim sanırım ama çok düzenli değildi sancı 4 cm acilma olmuştu

Ah canim dogumun her turlusunu yasamissin. Gecmis olsun.
Bebegini saglikla buyut insallah tatylim
Teşekkür ederim canımm .evet her iki türlü doğumu yaşadım ama bilseydim bu kadar zor olduğunu direk sezeryan isterdim.yinede bebeğim için herşeye değer mucize gibi birley hala benimmi bu diye bakıyorum

Birde emzirme problemimiz var çok şükür süt var ama ucunu tutamıyo minnak kızım

Bebeğine acil şifalar dilerim canım moralini yüksek tut ki sütun olsun. Bebeğine dokundukca sütun artar merak etme. Öpüyorummm

Emzirme sorunsalı yaşayanlardan biri de benim. İlk gün sütüm gelmedi zar zor emzirerek getirdik ikinci gece. Ama uç olmadığından tutamıyo minnağım. Birde şimdi hastanede olduğundan emziremiyorum ama sağma makinesinin son kademeleri uç çıkarma konusunda çok başarılı bu sorunu yaşayanlar denyebilir. İlk önce bir kaç dakika normal sağış yaptıktan sonra kademesini artırıyorum ucunu baya çekiştiriyo. Emzirmeden önce böyle yapmayı düşünüyorum bir süre. Zaten mama yedi yavrum yoğun bakımda artık anne sütü alsın istiyprum

Mayis anneleri cogunuz dogum yaptiniz tecrubelisiniz suan ben 37+4 te haziran annesi olcam insallah dunku kontrolde bebegin basinin kanala girdigini soyledi doktor tek sorunumuz bebegim zayif iki hafta geriden geliyor ben dusunmektan kafayi yicem sizce sezaryen mi olmaliyim yoksa normal dogum mu beklemeliyim dunden beri gelgitler yasiyorum

Dualarımız sizinle canım inş sağlıkla evine gelir bebişin

Benim oglan 3 yasinda biz esimle hala bu sipa bizim mi gercekten diyoruz canim o saskinlik hic gecmiyor
Emzirme skintisini bugun konusmustuk canim rulem le.
Onun hemsireside demis sirtini tamamen daya bebisin memenin ustune yatar gibi olsun. Oyle daha rahat tutuyorlar. Bak resimde buldum bide oyle dene canim

Bebegin kucuk olmasi normal dogumu etkileyen bir durum degil ki canim. Sen tam olarak ne istiyosun dr ne diyor dogum sekli ile ilgili

Bebegin kucuk olmasi normal dogumu etkileyen bir durum degil ki canim. Sen tam olarak ne istiyosun dr ne diyor dogum sekli ile ilgili
Doktor normal dogum icin bi engel olmadigini ve dogumu beklememi soyledi ama ben korkuyorum bu zamana kadar hep normal dogum istememe ragmen suan cok kararsizim bunda cati muayenesininde etkisi oldu sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…