- 6 Kasım 2013
- 1.828
- 1.474
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.281
Canım suyunun geleceği ne belli? Her doğumdan önce su gelmez ki? Bence sancı sıkıştirirsa bi muayene ol.Dün akşam mide bulantısı ile kustum. Daha sonra afedersiniz ishal şeklinde tuvalete çıktım.tuvalette yumurta akı renginde sümüksü şey yoğun olarak geldi. Neyse yattik kalktik. Bugünkü kasilmalarim daha şiddetli. Annem bebeğin aşağı inmiş olabileceğini söyledi. Kasılmalarım çok düzenli değil. Evdeyim. TV izliyom. Suyum gelmediği sürece hastaneye gitmem. Kasilmalarimi takip etmeye çalışıyorum.ama paşam bugün yarın gelecek inşallah ... darısı bütün bekleyenlere başına.
Bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı için. Hemşireye anlattım durumu. Bebeğin memeyi bir türlü tutamamasını pozisyonumdan kaynaklandığını söyledi. Sırtımı arkaya tam dayayıp bebeği kendime göre ayarlamam gerektiğini söyledi. Ben bebişime göre konum alıp ona eğiliyordum. Bir de memeyi tam boşaltmam gerekiyormuş meme ucu çatlaklarının geçmesi için. Bir de memenin kahverengi kısmının tamamını alması lazımmış ama tutturmaya çalışırken o biraz zor oluyor.Ah canim lk gunler cok zor. Bu rutinde bunaltiyor insani.
Meme yaralarina ben hic bir cozum bulamamistim. Ama tam 40 i dolduktan sonra biranda kesildi agrilar. Acikicakta emziricem diye korkuyordum inan gozlerimden yaslar akiyordu. Simdi dusunuyorumda acaba yanlis mi turuyoruz bebeklerride onlarda memeyi alamiyor agza ondan mi oluyor bu agri.
Gecende face te biri paylasmisti. Sirt ustu yatarak bebeginide ustune koy oyle bi emzirmeyi dene o zaman daha kolay tutuyormus bebekler memeyi.
Heheh dimi ya kiyafette giyince daha bi kizce daha bi bebik oldu.Kızz bu baya baya kız olmuş bee:) yerim ben seni minik kuşum.hadi az kaldı abiciklede kavuşmaya.kuzum benimmm
Canim gecmis olsun. Bebisin icinde hic uzme kendini. Biseyi yokjtur kontrol amacli gondermistir dr yogun bakima. En kisa zamanda cikar insallah bebisinSlm dun sabah 10 da sezeryanla dogum yaptim. Epidural i biraz yaparken zorlandilar. Ama sonrasi hiçbişey duymadim 10 dk sonra kizim yanagimdaydi. Ancak az agladi. Dr hemen alıp goturdu bikac poz resim cekildik. Oksijensiz kalmis nefes alislarini begenmedim dedi dr . Doktor da tanidik zaten. Yogun bakım da kuveze kondu. Dunden beri orda kuzum. Eğer yrn iyi olursa cikacak belki.
Bense iyiyim hicbisey hissetmedim . Cok daha zor bekliyrdm. Hafif grilarim oldu onuda igneyle gecirdim. Bgn daha rahatim . Simdi evegeldim.neff1316 seni daha iyi anliyrm. Sutum sagiyrm ama yok malesef. Iste boyle kizima bir dua ederseniz sevinirim. Boyle eve eli bos donmek kotuymus
25 derecenin altina dusmesin dedi canim. Bugun aldim termometre gun icinde odanin sicaklik takibini yaptimneff1316 Canım gozunaydin. Cok sevindim. Kaç derece olacak dedi doktor oda ısısı için? termometreye bakıp durursunuz artık:)
Bende hastanede oyle yapiyprum canim iyice arkama yaslaniyprum kizcemi ustume yatiriyorum. Nerdeyse yatar gibi bi pozisyonda oluyorum. Dedighin gibi one egilince boyun bel agrisida cok oluyor.Bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı için. Hemşireye anlattım durumu. Bebeğin memeyi bir türlü tutamamasını pozisyonumdan kaynaklandığını söyledi. Sırtımı arkaya tam dayayıp bebeği kendime göre ayarlamam gerektiğini söyledi. Ben bebişime göre konum alıp ona eğiliyordum. Bir de memeyi tam boşaltmam gerekiyormuş meme ucu çatlaklarının geçmesi için. Bir de memenin kahverengi kısmının tamamını alması lazımmış ama tutturmaya çalışırken o biraz zor oluyor.
Bu arada sizin de gözünüz aydın. Defnecik size evinize kavuşuyormuş. Allahım bir daha sizden hiç ayırmasın. Sağlıkla mutlulukla büyüsün inş. Abisi ne yapacak görünce çok merak ediyorum :)
Suyun sancı olmasına rağmen gelmeyebilor canım zaten çok şiddetli sancılar a dönünce gidersin benim 8 9 dk bi olunca gitmiştim sanırım ama çok düzenli değildi sancı 4 cm acilma olmuştuDün akşam mide bulantısı ile kustum. Daha sonra afedersiniz ishal şeklinde tuvalete çıktım.tuvalette yumurta akı renginde sümüksü şey yoğun olarak geldi. Neyse yattik kalktik. Bugünkü kasilmalarim daha şiddetli. Annem bebeğin aşağı inmiş olabileceğini söyledi. Kasılmalarım çok düzenli değil. Evdeyim. TV izliyom. Suyum gelmediği sürece hastaneye gitmem. Kasilmalarimi takip etmeye çalışıyorum.ama paşam bugün yarın gelecek inşallah ... darısı bütün bekleyenlere başına.
Teşekkür ederim canımm .evet her iki türlü doğumu yaşadım ama bilseydim bu kadar zor olduğunu direk sezeryan isterdim.yinede bebeğim için herşeye değer mucize gibi birley hala benimmi bu diye bakıyorumAh canim dogumun her turlusunu yasamissin. Gecmis olsun.
Bebegini saglikla buyut insallah tatylim
Bebeğine acil şifalar dilerim canım moralini yüksek tut ki sütun olsun. Bebeğine dokundukca sütun artar merak etme. ÖpüyorummmSlm dun sabah 10 da sezeryanla dogum yaptim. Epidural i biraz yaparken zorlandilar. Ama sonrasi hiçbişey duymadim 10 dk sonra kizim yanagimdaydi. Ancak az agladi. Dr hemen alıp goturdu bikac poz resim cekildik. Oksijensiz kalmis nefes alislarini begenmedim dedi dr . Doktor da tanidik zaten. Yogun bakım da kuveze kondu. Dunden beri orda kuzum. Eğer yrn iyi olursa cikacak belki.
Bense iyiyim hicbisey hissetmedim . Cok daha zor bekliyrdm. Hafif grilarim oldu onuda igneyle gecirdim. Bgn daha rahatim . Simdi evegeldim.neff1316 seni daha iyi anliyrm. Sutum sagiyrm ama yok malesef. Iste boyle kizima bir dua ederseniz sevinirim. Boyle eve eli bos donmek kotuymus
Dualarımız sizinle canım inş sağlıkla evine gelir bebişinSlm dun sabah 10 da sezeryanla dogum yaptim. Epidural i biraz yaparken zorlandilar. Ama sonrasi hiçbişey duymadim 10 dk sonra kizim yanagimdaydi. Ancak az agladi. Dr hemen alıp goturdu bikac poz resim cekildik. Oksijensiz kalmis nefes alislarini begenmedim dedi dr . Doktor da tanidik zaten. Yogun bakım da kuveze kondu. Dunden beri orda kuzum. Eğer yrn iyi olursa cikacak belki.
Benim oglan 3 yasinda biz esimle hala bu sipa bizim mi gercekten diyoruz canim o saskinlik hic gecmiyorTeşekkür ederim canımm .evet her iki türlü doğumu yaşadım ama bilseydim bu kadar zor olduğunu direk sezeryan isterdim.yinede bebeğim için herşeye değer mucize gibi birley hala benimmi bu diye bakıyorum
Birde emzirme problemimiz var çok şükür süt var ama ucunu tutamıyo minnak kızım
Bebegin kucuk olmasi normal dogumu etkileyen bir durum degil ki canim. Sen tam olarak ne istiyosun dr ne diyor dogum sekli ile ilgiliMayis anneleri cogunuz dogum yaptiniz tecrubelisiniz suan ben 37+4 te haziran annesi olcam insallah dunku kontrolde bebegin basinin kanala girdigini soyledi doktor tek sorunumuz bebegim zayif iki hafta geriden geliyor ben dusunmektan kafayi yicem sizce sezaryen mi olmaliyim yoksa normal dogum mu beklemeliyim dunden beri gelgitler yasiyorum
Doktor normal dogum icin bi engel olmadigini ve dogumu beklememi soyledi ama ben korkuyorum bu zamana kadar hep normal dogum istememe ragmen suan cok kararsizim bunda cati muayenesininde etkisi oldu sanirimBebegin kucuk olmasi normal dogumu etkileyen bir durum degil ki canim. Sen tam olarak ne istiyosun dr ne diyor dogum sekli ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?