• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 miranda_1986 ayy cok heycanlandim.
Devinimiz.geliyor galiba sonunda.
Oh.eviniz mis gibi.sut kokacak.
neff1316 neff1316 oyy minnak defnos ne.guzel kilolarda almis. Guzel bir.tesadüf orijinal doğum gununde evine de gelecekmisss.
Kurban olurum onu verene yaaa.. Cok duygulandim. Cok guclu sabirli bir annesin. Hayranligimi ifade etmem.zor.
Cok.cok mutluyummmm.

Bizi soracak olursaniz kizlar bugun 1.haftalik olduk.
Kizim ve ben.kontrolleri yaptırdık. Ben.tümüyle iyilestim. Sadece arada kramp gibi bisi giriyor dikis yerlerimin yanlarına. Her.ışimi görüyorum
Geceleri uykusuzum.
kizim ayni karnimdaki gibi gece aktif gündüz uyuyor. Catlak.tostosum :deli:
Bende o uyurken gündüz işlerimi yapıyorum ama olmuyor böyle uykusuz kalıyorum
Artik o uyurken bende uyucam, yoksa öleceğim uykusuzluktan, :bicak:

Günaydın kızlar. Bugün doğum yapalı tam bir hafta oldu. İnanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Yatak odasında geçiyor 24 saatim. Emzir, süt sağ, tekrar emzir tekrar süt sağ şeklinde. Mastit oldum çok şükür şimdi daha iyiyim. Ama göğüslerimi sağmazsam mahvoluyorum. Göğüs uçlarım ise yara oldu. Krem sürüyorum süt sürüyorum ama faydasız. Çünkü emzirmeye çalışırken memeyi ilk başta bir türlü tutmuyor. Her emzirme o yüzden kabusa dönüyor. On dakika tutturmaya çalışıyorum o da yaraların artmasına neden oluyor. Tuttuktan sonra güzel emiyor ama ilk başta bir türlü tutmuyor. Oturarak emzirıyorum popo bel göçüyor.
Ah canim lk gunler cok zor. Bu rutinde bunaltiyor insani.
Meme yaralarina ben hic bir cozum bulamamistim. Ama tam 40 i dolduktan sonra biranda kesildi agrilar. Acikicakta emziricem diye korkuyordum inan gozlerimden yaslar akiyordu. Simdi dusunuyorumda acaba yanlis mi turuyoruz bebeklerride onlarda memeyi alamiyor agza ondan mi oluyor bu agri.
Gecende face te biri paylasmisti. Sirt ustu yatarak bebeginide ustune koy oyle bi emzirmeyi dene o zaman daha kolay tutuyormus bebekler memeyi.

Dün akşam mide bulantısı ile kustum. Daha sonra afedersiniz ishal şeklinde tuvalete çıktım.tuvalette yumurta akı renginde sümüksü şey yoğun olarak geldi. Neyse yattik kalktik. Bugünkü kasilmalarim daha şiddetli. Annem bebeğin aşağı inmiş olabileceğini söyledi. Kasılmalarım çok düzenli değil. Evdeyim. TV izliyom. Suyum gelmediği sürece hastaneye gitmem. Kasilmalarimi takip etmeye çalışıyorum.ama paşam bugün yarın gelecek inşallah ... darısı bütün bekleyenlere başına.

Merhaba Mayıs anneleri.öncelikle bircoğunuz doğumunuzu yapmışsınız,hayırlı olsun.ben normalde haziran (muhtemel doğum tarihi 18 hazirandı) annesiydim.
Fakat bebişin suyunun azalması ve makat gelişi olmasıyla 31 Mayıs Salı gününe sezeryan olacağız. Umarım güzel doğumlardan olur.biraz erken olunca süt sıkıntısı olur mu merak ediyorum.37+3 te alınacak.

Merhaba Mayıs anneleri.öncelikle bircoğunuz doğumunuzu yapmışsınız,hayırlı olsun.ben normalde haziran (muhtemel doğum tarihi 18 hazirandı) annesiydim.
Fakat bebişin suyunun azalması ve makat gelişi olmasıyla 31 Mayıs Salı gününe sezeryan olacağız. Umarım güzel doğumlardan olur.biraz erken olunca süt sıkıntısı olur mu merak ediyorum.37+3 te alınacak.
Canım ben yapmadığıma çok pişmanım bari sen yap bebişin aç kalmasın sarılık olmasın. Sana tavsiyen Eczaneden eski usül elle bi pompa al ve gelmese de 3saate bi sağ göğüslerini 10 ar dakka. Eğer gelirse sağma tabi bebişin çeker inş varsa da yoksa getirmekte etkisi büyük pompanın.

Canım ben yapmadığıma çok pişmanım bari sen yap bebişin aç kalmasın sarılık olmasın. Sana tavsiyen Eczaneden eski usül elle bi pompa al ve gelmese de 3saate bi sağ göğüslerini 10 ar dakka. Eğer gelirse sağma tabi bebişin çeker inş varsa da yoksa getirmekte etkisi büyük pompanın.
Teşekkür ederim .elektrikli pompa mevcut.umarım hiç gerek kalmaz da.simdiden sıkıntı yaptım biraz.anne sütü almasını çok istiyorum

neff1316 neff1316 tatlımmmm çok sevindimmm defneye ne heyecan vardır şimdi sizde ikinci doğum gerçektende bayrammm evidir şimdi eviniz inşşlh hiçbir sorun yaşamassınız bundan sonra
miranda_1986 miranda_1986
Kendim kadar senide bekledim inanki ne gzel yarın geliyor paşa desene sağlıkla gelsin yakışıklıı çok sevindim senin adına

neff1316 neff1316 canım benim gözün aydın çok duygulandım anlatamam Rabbim çektiğin hergünkü stresi üzüntüyü acıyı kat kat mükafat olarak verecek inş bebeklerinle mutlu huzurlu güzel bir ömrün olsun inş :dua:
Ahh insallah tatlimm.
Bi dhaa uzuun sure gelmiyim hastaneye istiyorum. Gerci kontrolleri icin gelmemiz lazim ama yinede gelesim yok

Merhabalar herkese

Dün akşam nişanım geldi 10dk sonrası suyum patladı hemen hastaneye geldik hastaneye geldikten sonra sancılarım başladı ara ara sabah saat 10a kadar sancı çektim ama bebeğin başı kanala girmedi daha fazla sancılara dayanamadım doktorda riske atmak istemedi kafası şişmeye başladı kanala tam oturmadı diye saat 10da genel anesteziyle sezeryan oldum minnak kuzum yanımda artık Allah herkese nasip etsin inşallah
Ah canim dogumun her turlusunu yasamissin. Gecmis olsun.
Bebegini saglikla buyut insallah tatylim

Coooook sevindim canım bizim amazon defnemiz mucadeleyi kazanıp evine çıkıyor demekk. Bundan sonra evinde anne kokusuyla çok daha cabuk büyüyecek insallah
Evet canim cok sulkur cikiyor minnagim. Oyle heyecanliyim ki bu gece nasil uyurum bilmem. Temizlik hazirlik telasi sardi beni. İnsallah evinde daha cabuk buyur kizcem canim

Canim benimmmm:KK200:maşallah Defneme:nazar: güçlü kızım benim ona inanan onun icin dua eden teyzelerini bi kez daha mutlu etti minik savaşçımız:KK54: Allah bundan sonra 4 kişilik ailenize hep mutluluk huzur versin evinizin neşesi eksik olmasin:KK36: :KK15:
Zaten benim minik kizcem teyzelerinin dualsriyla guc buldu herkesi sasirtti. 1800 den once kesinlikle dr cikartmaz diyen hemsire ablalarinida yaniltti. 1600 de evine gelmis olcak kizcem

miranda_1986 miranda_1986 ayy cok heycanlandim.
Devinimiz.geliyor galiba sonunda.
Oh.eviniz mis gibi.sut kokacak.
neff1316 neff1316 oyy minnak defnos ne.guzel kilolarda almis. Guzel bir.tesadüf orijinal doğum gununde evine de gelecekmisss.
Kurban olurum onu verene yaaa.. Cok duygulandim. Cok guclu sabirli bir annesin. Hayranligimi ifade etmem.zor.
Cok.cok mutluyummmm.

Bizi soracak olursaniz kizlar bugun 1.haftalik olduk.
Kizim ve ben.kontrolleri yaptırdık. Ben.tümüyle iyilestim. Sadece arada kramp gibi bisi giriyor dikis yerlerimin yanlarına. Her.ışimi görüyorum
Geceleri uykusuzum.
kizim ayni karnimdaki gibi gece aktif gündüz uyuyor. Catlak.tostosum :deli:
Bende o uyurken gündüz işlerimi yapıyorum ama olmuyor böyle uykusuz kalıyorum
Artik o uyurken bende uyucam, yoksa öleceğim uykusuzluktan, :bicak:
Canim birak gitsin ev isini yoksa bir hafta sonra bunalicaksin yorgunluktan tukenmeye baslicaksin. Once kizinla duzeninizi uyumunuzu bi oturtun. Sonra ev isleride duzene girer nasilsa. Yorgunluk sutu en cok etkieleyen sey.
Benim defne kizda gunduz uyuyup gece viyakliyomus :halay: gunduz alikoyla gece defne kusla hobaa eller havayaaa :halay::KK76:

Dün akşam mide bulantısı ile kustum. Daha sonra afedersiniz ishal şeklinde tuvalete çıktım.tuvalette yumurta akı renginde sümüksü şey yoğun olarak geldi. Neyse yattik kalktik. Bugünkü kasilmalarim daha şiddetli. Annem bebeğin aşağı inmiş olabileceğini söyledi. Kasılmalarım çok düzenli değil. Evdeyim. TV izliyom. Suyum gelmediği sürece hastaneye gitmem. Kasilmalarimi takip etmeye çalışıyorum.ama paşam bugün yarın gelecek inşallah ... darısı bütün bekleyenlere başına.
Bi mayis bebesi daha yola cikmis anlasilan :anne:

neff1316 neff1316 tatlımmmm çok sevindimmm defneye ne heyecan vardır şimdi sizde ikinci doğum gerçektende bayrammm evidir şimdi eviniz inşşlh hiçbir sorun yaşamassınız bundan sonra
miranda_1986 miranda_1986
Kendim kadar senide bekledim inanki ne gzel yarın geliyor paşa desene sağlıkla gelsin yakışıklıı çok sevindim senin adına
Hem heyecanli hemde tedirginim aslinda canim. Cok minnak aman hasta olur mu usur mu tedirginligi daha fazla. Dr en cok oda isisina takildi. Cok onemli dedi. Yaz gunu soba acicaz artik

Can'ım nişan az az bı kac defada da gelebilir ama tabi Şakır şakır ya da cok kıpkırmızı bı kanaman olursa hemen dr una ara hastaneye git derim sakin ol ama mukusla pembe demişsin sorun yok bence nişanın gelen birkaç defa gelebilir oyle tek gelmedigıde oluyor
Benim ki azar azar başladı doğuma kadar devam etti

Bu arada gozu
Anladım. Bir kaç seferde geliyorsa nişan o zaman. Arada biraz pembe kanamam da var. Ama sancılarim da basladi. Devin paşa suniye gerek kalmadan geliyor sanırım.
gozun aydın canım çok sevindim inş sorunsuz bi doğum olur nefes alıp vererek sancıları geçirebilirsin en etkili yöntem oldu benim için

Ay şükürkavuşturana. Sezeryan olman da güzel bence . Çok yıpranmadan inşallah karar verilip olmuştur. Bebeğin emsin bol sütlü sağlıklı olun inşallah

Saol canım ama yıpranmadım desem yalan olur son dakikasına kadar normal doğum sancısı çektim ve korkutmak gibi olmasın ama bidaha asla normal diye diretmem ki zaten öyle bi şansımda yok artık .

Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
Kızz bu baya baya kız olmuş bee:) yerim ben seni minik kuşum.hadi az kaldı abiciklede kavuşmaya.kuzum benimmm

Back