2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Analı babalı sağlıkla mutlulukla büyüsün inş. Güzel bir doğum olmuş

neff1316 canım benim gözün aydın çok duygulandım anlatamam Rabbim çektiğin hergünkü stresi üzüntüyü acıyı kat kat mükafat olarak verecek inş bebeklerinle mutlu huzurlu güzel bir ömrün olsun inş

Merhabalar herkese

Dün akşam nişanım geldi 10dk sonrası suyum patladı hemen hastaneye geldik hastaneye geldikten sonra sancılarım başladı ara ara sabah saat 10a kadar sancı çektim ama bebeğin başı kanala girmedi daha fazla sancılara dayanamadım doktorda riske atmak istemedi kafası şişmeye başladı kanala tam oturmadı diye saat 10da genel anesteziyle sezeryan oldum minnak kuzum yanımda artık Allah herkese nasip etsin inşallah

Ay şükürkavuşturana. Sezeryan olman da güzel bence . Çok yıpranmadan inşallah karar verilip olmuştur. Bebeğin emsin bol sütlü sağlıklı olun inşallah

kolayliklar dilerim canım

Hayirli olsun canım cok guzel olmuş darisi bize

Geçmiş olsun canım bebeğin tedavi oluyor çok şükür tez zamanda sifalar dilerim

Coooook sevindim canım bizim amazon defnemiz mucadeleyi kazanıp evine çıkıyor demekk. Bundan sonra evinde anne kokusuyla çok daha cabuk büyüyecek insallah

rulem canım benim meme uçlarını krem daha kötü yapmıştı. En iyisi bende soğani kesip sürüp meme ucuna kuruyunca da emzirmeden önce karbonatli suyla iyice silip veya yıkayıp emzirmek oldu. Emzirdikten sonra kendi sütünden sür ve bi süre memelerini açık tut. Kendi sütun tedavi eder. Geçmiş olsun

Sezeryan dikis agrilarim hic kalmadi canim.
Hicbi agri kalici degil hic endiselenme tatlim. En zoru ilk hafta sonra zaten geciyor azaliyor ve bitiyor.

Ay cok sagol canimm utandim suan
Evet sona aslinda yeni bi baslangica geldik cok sukur.
Bugun telrar dr la gorusucem eminsiniz dimi veriyoaunuz kizi dicem

Geçmiş olsun canım inş kısa sürede iyileşir bebişin

Ahh mirandam nasil guzel bir dua.
İnsallah nasip olsun hepimize buyurken bebelerimizin yaninda olmak

Canim benimmmmmaşallah Defneme güçlü kızım benim ona inanan onun icin dua eden teyzelerini bi kez daha mutlu etti minik savaşçımız Allah bundan sonra 4 kişilik ailenize hep mutluluk huzur versin evinizin neşesi eksik olmasin

Ayy cok heyecanladim suan Devin pasamiz yola cikmis artik. Bakarsin belki Defne min ikinci dogum gunuyle ayni gunde dogar yani 26 mayiss
Hadi gel Devinn bekliyoruz heyecanla seni geell

Ah bizim bu defne kizlarimiz cok nazli.
İyi olcak tatlim hic endiselenme neleri atlattik biz kizlarimizlka buda gecicek. O hastaneye birakip eve donmek cok cook zor. İnsallah bu son olsun koynundan bi daha hic ayrilmasin

Ne kadar guzel bi doghum olmus tatlimm.
Masallah bebegine ve sana saglikla buyuyun insallah.
Bu arada bebisin kac kilo dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…