- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.241
Bayanlar bende 40 haftayı geçenlerdenim. Suni olacak derken doktorum vajinaya propes denilen bir ilaç yerleştirdi sabah 9.30 da. Bütün gün gezdim dolaştım gece hastanede odaya yerleştirdiler. Uyudum. 2.30 gibi kuvvetli bir sancıyla uyandım ve suyum geldi. Doğumhaneye indirdiler. Sabahtan hiç açılmam yokken 4cm açılmam olmuştu. 10 dk sonra tekrar baktılar 5cm olmuş kısa sürede ıkınma hissi gelmeye başladı. Saat 4.30 da kızım doğdu. Hamdolsun 1 günlük olduk bile. Darısı doğum yapacak olanların başına
Ay şükürkavuşturana. Sezeryan olman da güzel bence . Çok yıpranmadan inşallah karar verilip olmuştur. Bebeğin emsin bol sütlü sağlıklı olun inşallahMerhabalar herkese
Dün akşam nişanım geldi 10dk sonrası suyum patladı hemen hastaneye geldik hastaneye geldikten sonra sancılarım başladı ara ara sabah saat 10a kadar sancı çektim ama bebeğin başı kanala girmedi daha fazla sancılara dayanamadım doktorda riske atmak istemedi kafası şişmeye başladı kanala tam oturmadı diye saat 10da genel anesteziyle sezeryan oldum minnak kuzum yanımda artık Allah herkese nasip etsin inşallah
kolayliklar dilerim canımGünaydın kızlar. Bugün doğum yapalı tam bir hafta oldu. İnanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Yatak odasında geçiyor 24 saatim. Emzir, süt sağ, tekrar emzir tekrar süt sağ şeklinde. Mastit oldum çok şükür şimdi daha iyiyim. Ama göğüslerimi sağmazsam mahvoluyorum. Göğüs uçlarım ise yara oldu. Krem sürüyorum süt sürüyorum ama faydasız. Çünkü emzirmeye çalışırken memeyi ilk başta bir türlü tutmuyor. Her emzirme o yüzden kabusa dönüyor. On dakika tutturmaya çalışıyorum o da yaraların artmasına neden oluyor. Tuttuktan sonra güzel emiyor ama ilk başta bir türlü tutmuyor. Oturarak emzirıyorum popo bel göçüyor.
Hayirli olsun canım cok guzel olmuş darisi bizeBayanlar bende 40 haftayı geçenlerdenim. Suni olacak derken doktorum vajinaya propes denilen bir ilaç yerleştirdi sabah 9.30 da. Bütün gün gezdim dolaştım gece hastanede odaya yerleştirdiler. Uyudum. 2.30 gibi kuvvetli bir sancıyla uyandım ve suyum geldi. Doğumhaneye indirdiler. Sabahtan hiç açılmam yokken 4cm açılmam olmuştu. 10 dk sonra tekrar baktılar 5cm olmuş kısa sürede ıkınma hissi gelmeye başladı. Saat 4.30 da kızım doğdu. Hamdolsun 1 günlük olduk bile. Darısı doğum yapacak olanların başına
Geçmiş olsun canım bebeğin tedavi oluyor çok şükür tez zamanda sifalar dilerimSelamlar herkese dün bebeğimzi yoğun bakıma bırakmak zorunda kaldık oraya bıraktığımızdan beri içim içimi yiyo çok ağladım ama sağlığı için dayanmak zorundayım bugün yada yarın taburcu olcak.
Süpheli durumlarda mutlaka bebeğinizin takibini iyi yapın kızlar. Bizim sarılık yükseldi beslenmesinde sorun olmamasına rağmen. Meğer kan değerlerinden biri yüksekmiş kanı çok yoğun va katıymış geciksek pıhtı atma sorunu olabilirmiş erken farkedildi. Şimdi kanı alıp sulandırıyolar ve ışık tedavisi yapılıyo. Bebeğim çok kırmızıydı baya bi hemde çok çabuk daha fazla kızarabiliyodu. Kanı çok fazla olduğundanmş muhtemelen.
Coooook sevindim canım bizim amazon defnemiz mucadeleyi kazanıp evine çıkıyor demekk. Bundan sonra evinde anne kokusuyla çok daha cabuk büyüyecek insallahSelaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
Sezeryan dikis agrilarim hic kalmadi canim.Oyyy masallahhhhh verené kurban . Öperiz teyzoslari yer onun kıyafetlerinı. Minnosumuz büyücek 1 yaş tutuleri giyecek .o zaman da paylaş foto annesi.
Sen nasılsın dikişlerin iyi mi sezeryan dan sonra şikayetlerin bitti mi tamamen.
Desené cuma günü evde bayram huzur olucak
Ay cok sagol canimm utandim suanCanım maşallah demeden geçmedim :) ilk fotosunuda görmüştüm gönülden takip ediyorum seni çok sevindim allah kavuşturdu ve çok güçlü bir bebek hep mesajlarını gördüğümde tebessümle okuyorum ve çok pozitifsin ne güzel son kısımada gelindi çok tatlı allah nazardan esirgesin herkesin kalbini kazandı şimdiden :) Size huzurlu mutlu günler diliyorum darısı başımıza :)
Geçmiş olsun canım inş kısa sürede iyileşir bebişinSelamlar herkese dün bebeğimzi yoğun bakıma bırakmak zorunda kaldık oraya bıraktığımızdan beri içim içimi yiyo çok ağladım ama sağlığı için dayanmak zorundayım bugün yada yarın taburcu olcak.
Süpheli durumlarda mutlaka bebeğinizin takibini iyi yapın kızlar. Bizim sarılık yükseldi beslenmesinde sorun olmamasına rağmen. Meğer kan değerlerinden biri yüksekmiş kanı çok yoğun va katıymış geciksek pıhtı atma sorunu olabilirmiş erken farkedildi. Şimdi kanı alıp sulandırıyolar ve ışık tedavisi yapılıyo. Bebeğim çok kırmızıydı baya bi hemde çok çabuk daha fazla kızarabiliyodu. Kanı çok fazla olduğundanmş muhtemelen.
Ahh mirandam nasil guzel bir dua.Güzelligim benim!!
Maşallah sana. Nazarlar değmesin. Büyüdüğünü okullu olduğunu genç güzel bir kadın olduğunu mezun olduğunu gelin olduğunu hatta bir gün senin de anne olduğunu görmek nasip olsun o güzel ailene. Sağlığıniz limitsiz, huzurunuz sonsuz, birlikteliginiz daim olsun. Evinizde cooooook mutlu günleriniz olsun.
Kocaman kocaman öperim sizi!!
Canim benimmmmSelaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
Ayy cok heyecanladim suan Devin pasamiz yola cikmis artik. Bakarsin belki Defne min ikinci dogum gunuyle ayni gunde dogar yani 26 mayissSelam kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi oldum. 2 cm kadar acilma varmış ama sancım sıfır olduğundan bebek bir türlü aşağıya inmemiş. Yalnız tansiyonum 14 e 9 çıktı. Doktor iki kere olctukten sonra niye böyle dedi. Ben de çok stres olduğumu artık bir hafta daha bekleyecek gücüm olmadığını söyledim. Beni yarim saat orda tuttu. Nefes egzersizleri yaparak sakinledi. Tansiyonum normale döndü. Kendi kendimi çok strese soktugumu ve istersem yarın suni sancı verebileceğini söyledi. Ben de artık gebeligimin bitmesini istediğimi ama kesinlikle sezeryan istemediğimi o yuzdne suni sancidan cekindigimi söyledim. Dr her şekilde sezeryana dönme ihtimali var. Bebek strese girerse riske atmayız dedi. Ama az sancı vereceğine söz verdi. Açılmam olduğu için biraz sancinin tetikleyecegini ve engel olmaz ise normal doguma başlayacağımızi söyledi. Eğer az biraz sanciyla olmazsa bir kaç gün daha bekleriz dedi. Eşim ve ben de kabul ettik.
Biraz korku içindeyim. Normal doğum yapmayı çok istiyorum.
Muayeneden sonra kanamma oldu. Kahverengi olduğu için nişan değil de muayeneden dolayı olduğunu düşünüyorum. Günlerdir ilk defa da sancılarim var. Belki bebiş bu gece kendi gelir diye umut ediyorum.
Benden haberler böyle. Umarım yarın oğluma kavuşacağım!!
Ayy nasil bi heyecan anlatamam eryesilcimmmMaşallah maşallah maşallah
Tü tü tü defne hanıma
Ayy ben bile heyecanlandim yaa inşallah kucağında olucak bi kaç gun sonra dualarımız seninle canım benim
Yplun sonunda isik gprundu cok sukur canimOyy sana kurban olurum, maşallah kuzuma, hadi gözün aydın canım, defnemiz evine abisine kavuşacak inşallah sonunda. Çok sevindim sizin adiniza
Ah bizim bu defne kizlarimiz cok nazli.Selamlar herkese dün bebeğimzi yoğun bakıma bırakmak zorunda kaldık oraya bıraktığımızdan beri içim içimi yiyo çok ağladım ama sağlığı için dayanmak zorundayım bugün yada yarın taburcu olcak.
Ne kadar guzel bi doghum olmus tatlimm.Bayanlar bende 40 haftayı geçenlerdenim. Suni olacak derken doktorum vajinaya propes denilen bir ilaç yerleştirdi sabah 9.30 da. Bütün gün gezdim dolaştım gece hastanede odaya yerleştirdiler. Uyudum. 2.30 gibi kuvvetli bir sancıyla uyandım ve suyum geldi. Doğumhaneye indirdiler. Sabahtan hiç açılmam yokken 4cm açılmam olmuştu. 10 dk sonra tekrar baktılar 5cm olmuş kısa sürede ıkınma hissi gelmeye başladı. Saat 4.30 da kızım doğdu. Hamdolsun 1 günlük olduk bile. Darısı doğum yapacak olanların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?