- 5 Aralık 2015
- 355
- 461
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.801
Bir de benimki sanki nispet yapar gibi vajınaya bıçak gibi sancı girip cıkaartıyor resmen heveslendırıyor allah daiyorum gelıyor sonra 1 saat tık yok, ye Can'ım herşeyi ye hakettik :)Ahhahaha ben de damardan vercem cinneti! Burda sabah dhaa ynei kalktik. Kahvaltıyı öğle yemeğini hep dışarda yicem. Ay çatladım aylardır ev yemeği yemekten. Sosyal hayat sıfır oldu. Bu şeker dayanılmaz bisiymis. Bebek dogsa da şekerden kurtulsam diye bekliyorum. Bir de herkes son günlerin tadını çıkar deyip duruyor. Iyice sinirim bozuluyo. Desenize allah kurtarsın diye. Desenize bir avazda doğur da bebek sevelim diye!!
hepimizin ki hayırlısıyla dünyaya gelsin canım . bakma bizim yaptığımız sabırsızlık. yoksa içeride temelli kalan yok sonuçta. benim haftam tam belli değil. 40+2 de olabilir 41+2 de o yüzden doktorum perşembeye kadar bekleticek galiba ama sonra sancım gelmese bile suni sancı olayına geçicek. gerçi bu görünen; sherry gibi son dakikada problem çıkıpta sezeryana girmekte var işin ucunda . dediğim gibi hayırlısı.Öyle. Günü geçenlere daha zor. Dilerim ki siz hemen doğurursunuz. Bu akşam falan değil. Şu dakika gelsin suyunuz. :) hemencicik sağlıkla, huzurla doğsun bebekleriniz.
İsteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara demişler. Biz isteyelim de bebeklerin geleceği tutar belki.
Benimde max perş kadar bekler ki bende öyle düşünüyorum bu kaka yutma olayi tedrgin ediyor insallah bir müdahele gerek kalmaz Allahm hayirlisini bilir bizide hayirlisina razi eylesin inşallahhepimizin ki hayırlısıyla dünyaya gelsin canım . bakma bizim yaptığımız sabırsızlık. yoksa içeride temelli kalan yok sonuçta. benim haftam tam belli değil. 40+2 de olabilir 41+2 de o yüzden doktorum perşembeye kadar bekleticek galiba ama sonra sancım gelmese bile suni sancı olayına geçicek. gerçi bu görünen; sherry gibi son dakikada problem çıkıpta sezeryana girmekte var işin ucunda . dediğim gibi hayırlısı.
Aynen şuan hiç sancı yok beklemek de çok zor geliyor artik son günlerdeKeşke baslasa bnmde aynısı oldu ama dediğin gibi gectı hatta sıcak duşa girdim bi çıktım eser yok ağrıdan
Canım Allah razı olsun çok şükür atlattık kendinden düştü değer size de geçmiş olsun Rabbim sağlıklı güzel uzun önürler versin evlatlarımızaCanim benim kızım da ışık aldı kuvezde yani fototerapi
Şükür hemen toparliyorlar
Uzulme
24 tu biluribin yani sarılık değeri
Fototerapi ile 13lere kadar düştü hemen ertesi gün
Rabbim sabır şifa ve bol evlat kokulu günler versin sana :)
Canim epidural mi oldunBenim simdi derdimin.bebegimin.sutu gazi olmasi lazim.
Ama ben.gaz.sancisindan.ölüyorum.
Resmen.bagirsaklarim.karnimda hareketleniyor.sanki kizim.tekme atiyor.gibi.hareketli karnim.
Off cok zormus.
Hep normal dogururum diye bir sürü okudum ama sezaryen konusunda ne.cahil misim.
Bir de z.yagi.Denicem bakalim
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Bende 11 gün önce sezaryen ile doğum yaptım iki gün gaz çıksın diye bekledim hastanenin koridorlarını ezberledim resmen o pırt ne kadar önemliymiş meğer.Benim simdi derdimin.bebegimin.sutu gazi olmasi lazim.
Resmen.bagirsaklarim.karnimda hareketleniyor.sanki kizim.tekme atiyor.gibi.hareketli karnim.
Off cok zormus.
Hep normal dogururum diye bir sürü okudum ama sezaryen konusunda ne.cahil misim.
Insallah bir problem çıkmaz sağ saglim dogurursun. Ama senin de günün geçmiş. Zaten 42 den sonra tehlikeli hamilelik. O zaman muhakkak alıyorlar.hepimizin ki hayırlısıyla dünyaya gelsin canım . bakma bizim yaptığımız sabırsızlık. yoksa içeride temelli kalan yok sonuçta. benim haftam tam belli değil. 40+2 de olabilir 41+2 de o yüzden doktorum perşembeye kadar bekleticek galiba ama sonra sancım gelmese bile suni sancı olayına geçicek. gerçi bu görünen; sherry gibi son dakikada problem çıkıpta sezeryana girmekte var işin ucunda . dediğim gibi hayırlısı.
Yalancı sancılar hep işte!!Bir de benimki sanki nispet yapar gibi vajınaya bıçak gibi sancı girip cıkaartıyor resmen heveslendırıyor allah daiyorum gelıyor sonra 1 saat tık yok, ye Can'ım herşeyi ye hakettik :)
Sherrycim rezene çayı annedeki ve bebekde ki gaza da iyi geliyor bildigm kadaritla. Yeme içme ile ilgili bir yasağın var mı?Benim simdi derdimin.bebegimin.sutu gazi olmasi lazim.
Off cok zormus.
cnm isal olduysan yakında doğurursun ben 36 haftada isal olmuştum hattanir gece hastanede yattım diğer hafta hiç sancım olmadan suyum geldi doğurdumCanlarımm dünkü ağrılar yine başladı ve çok afedersiniz isal olmuşumgeçenlerde yanlış hatırlamıyorsam biri isal olmuştu sonrasında doğumu olmuştu dimiii benmi yanlış hatırlıyorumm
cnm isal olduysan yakında doğurursun ben 36 haftada isal olmuştum hattanir gece hastanede yattım diğer hafta hiç sancım olmadan suyum geldi doğurdum
Sezeryan sonrası çok mu zormuşUltrason 3800.diyordu ama 3550 gr dogdu canim.
200 300 gr arasi yanilma.payi var
Sagol canim allah razı olsun.
Kaka yutmuş sanirim. Kabul de etmediler bunu.
Midesino.yikadik temizdi dediler. Demek ki kalmis. En son benim sutume kanlı dir.dediler. sagip.bakacaktik. makineye.sut.gelmedi.
Ama.kizim da emip.uyuyor. sanirim benim makineye degil kizima sutum.var.
Irkilme de azaldi insallah tükenecek
Haklısın canim.
O pis.seyi.kusmadan kizim bumburuk yüzüyle keyifsizdi. Ayy ne.musmulaa bu.kiz diye sevmiştim ilk.gorunce.
4 saat gözetim de kaldi.
Kusunca yavrum rahatladi rengi bile pembe oldu.
Demek ondan mis.
Neyse simdi keyfimiz yerinde.
Ah keske normal doğurabilseydim. Sezaryen sonrasi cok zormus cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?