• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ahhahaha ben de damardan vercem cinneti! Burda sabah dhaa ynei kalktik. Kahvaltıyı öğle yemeğini hep dışarda yicem. Ay çatladım aylardır ev yemeği yemekten. Sosyal hayat sıfır oldu. Bu şeker dayanılmaz bisiymis. Bebek dogsa da şekerden kurtulsam diye bekliyorum. Bir de herkes son günlerin tadını çıkar deyip duruyor. Iyice sinirim bozuluyo. Desenize allah kurtarsın diye. Desenize bir avazda doğur da bebek sevelim diye!!
Bir de benimki sanki nispet yapar gibi vajınaya bıçak gibi sancı girip cıkaartıyor resmen heveslendırıyor allah daiyorum gelıyor sonra 1 saat tık yok, ye Can'ım herşeyi ye hakettik :)

Öyle. Günü geçenlere daha zor. Dilerim ki siz hemen doğurursunuz. Bu akşam falan değil. Şu dakika gelsin suyunuz. :) hemencicik sağlıkla, huzurla doğsun bebekleriniz.
İsteyenin bir vermeyenin iki yüzü kara demişler. Biz isteyelim de bebeklerin geleceği tutar belki.
hepimizin ki hayırlısıyla dünyaya gelsin canım . bakma bizim yaptığımız sabırsızlık. yoksa içeride temelli kalan yok sonuçta. benim haftam tam belli değil. 40+2 de olabilir 41+2 de o yüzden doktorum perşembeye kadar bekleticek galiba ama sonra sancım gelmese bile suni sancı olayına geçicek. gerçi bu görünen; sherry gibi son dakikada problem çıkıpta sezeryana girmekte var işin ucunda . dediğim gibi hayırlısı.

hepimizin ki hayırlısıyla dünyaya gelsin canım . bakma bizim yaptığımız sabırsızlık. yoksa içeride temelli kalan yok sonuçta. benim haftam tam belli değil. 40+2 de olabilir 41+2 de o yüzden doktorum perşembeye kadar bekleticek galiba ama sonra sancım gelmese bile suni sancı olayına geçicek. gerçi bu görünen; sherry gibi son dakikada problem çıkıpta sezeryana girmekte var işin ucunda . dediğim gibi hayırlısı.
Benimde max perş kadar bekler ki bende öyle düşünüyorum bu kaka yutma olayi tedrgin ediyor insallah bir müdahele gerek kalmaz Allahm hayirlisini bilir bizide hayirlisina razi eylesin inşallah

Canim benim kızım da ışık aldı kuvezde yani fototerapi
Şükür hemen toparliyorlar
Uzulme
24 tu biluribin yani sarılık değeri
Fototerapi ile 13lere kadar düştü hemen ertesi gün
Rabbim sabır şifa ve bol evlat kokulu günler versin sana :)
Canım Allah razı olsun çok şükür atlattık kendinden düştü değer size de geçmiş olsun Rabbim sağlıklı güzel uzun önürler versin evlatlarımıza

Benim simdi derdimin.bebegimin.sutu gazi olmasi lazim.
Ama ben.gaz.sancisindan.ölüyorum.
Resmen.bagirsaklarim.karnimda hareketleniyor.sanki kizim.tekme atiyor.gibi.hareketli karnim.
Off cok zormus.
Hep normal dogururum diye bir sürü okudum ama sezaryen konusunda ne.cahil misim.
Bir de z.yagi.Denicem bakalim

Resmen.bagirsaklarim.karnimda hareketleniyor.sanki kizim.tekme atiyor.gibi.hareketli karnim.
Off cok zormus.
Hep normal dogururum diye bir sürü okudum ama sezaryen konusunda ne.cahil misim.
Canim epidural mi oldun
Benim Dr epidural barsak hareketlerini çok etkilebiliyor bozabiliyor spinal tercih et demişti
Ben ilkinde epidural oldum ilk diskilamada ve gaz çıkarmada problem yasamamistim ama 3.-4.gün anlamsız bi kabızlık baslamisti
Sanirim epiduralden sebepmis
Sende ishal mi var kabızlık mi anlamadim?

Kızlar napiyosunuz bende dogurunca kaybolanlardan oldum valla, soyle bi bakiyim dedim sabahtan beri 2 sayfa ilerleyemedim, Kedibochi Kedibochi ve mavitepe mavitepe doğum yapmış gözünüz kızlar, adınıza çok sevindim Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah. Baska doğuran varmı bakamadım varsa gözleri aydın diyorum.

Off cok zormus.
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Bende 11 gün önce sezaryen ile doğum yaptım iki gün gaz çıksın diye bekledim hastanenin koridorlarını ezberledim resmen o pırt ne kadar önemliymiş meğer.

Insallah bir problem çıkmaz sağ saglim dogurursun. Ama senin de günün geçmiş. Zaten 42 den sonra tehlikeli hamilelik. O zaman muhakkak alıyorlar.

Bir de benimki sanki nispet yapar gibi vajınaya bıçak gibi sancı girip cıkaartıyor resmen heveslendırıyor allah daiyorum gelıyor sonra 1 saat tık yok, ye Can'ım herşeyi ye hakettik :)
Yalancı sancılar hep işte!!
Benim vajinama çok baskı olmuyor. Sanırım bebek yukarda hala. Bugün mesela iki saate yakın yürüdüm. Artık sonlarına doğru hissetmeye başladım o ağırlığı. Bir de güleceksin ama kilodumu giyerken hissediyorum. Eğilip bacağından geçirmeye çalışırken var o his. O kadar squat yapiyorum o zaman yok, don giyince hop vajinada sizi. Okuduğum kitapların hiç birinde yazmiyo bunlar!!

Bu arada sekeri olan arkadaşlara sorum var!! Benim şekerim geçti galiba yaaa! Bugün inanılmaz derecede yedim. Hatta tatlı şeyler yedim ve şekerim hiiiiic çıkmadı! Eskiden olsa tavan yapardı. Şaşkınım. Ne ki şimdi bu?

Off cok zormus.
Sherrycim rezene çayı annedeki ve bebekde ki gaza da iyi geliyor bildigm kadaritla. Yeme içme ile ilgili bir yasağın var mı?
Ayaklarına muhakkak çorap giy. Sıcakta emzirirken zorlanacağını biliyorum ama benim ablama çok yardımcı olmustu

Canlarımm dünkü ağrılar yine başladı ve çok afedersiniz isal olmuşum :eek: geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam biri isal olmuştu sonrasında doğumu olmuştu dimiii benmi yanlış hatırlıyorumm o_O

Canlarımm dünkü ağrılar yine başladı ve çok afedersiniz isal olmuşum :eek: geçenlerde yanlış hatırlamıyorsam biri isal olmuştu sonrasında doğumu olmuştu dimiii benmi yanlış hatırlıyorumm o_O
cnm isal olduysan yakında doğurursun ben 36 haftada isal olmuştum hattanir gece hastanede yattım diğer hafta hiç sancım olmadan suyum geldi doğurdum

cnm isal olduysan yakında doğurursun ben 36 haftada isal olmuştum hattanir gece hastanede yattım diğer hafta hiç sancım olmadan suyum geldi doğurdum

Ay hadi inşallah :) bütün karnımdan gurul gurul sesler geliyo su sesi çok geliyo. Suyumuzda olması gerekenden çok fazla bağırsaktanmı geliyo amniyon sıvısımı çözemiyorum.herşeyi belirti sayar oldum bakalım nolcak sonumuZ:KK45:

Ultrason 3800.diyordu ama 3550 gr dogdu canim.
200 300 gr arasi yanilma.payi var

Sagol canim allah razı olsun.
Kaka yutmuş sanirim. Kabul de etmediler bunu.
Midesino.yikadik temizdi dediler. Demek ki kalmis. En son benim sutume kanlı dir.dediler. sagip.bakacaktik. makineye.sut.gelmedi.
Ama.kizim da emip.uyuyor. sanirim benim makineye degil kizima sutum.var.
Irkilme de azaldi insallah tükenecek

Haklısın canim.
O pis.seyi.kusmadan kizim bumburuk yüzüyle keyifsizdi. Ayy ne.musmulaa bu.kiz diye sevmiştim ilk.gorunce.
4 saat gözetim de kaldi.
Kusunca yavrum rahatladi rengi bile pembe oldu.
Demek ondan mis.
Neyse simdi keyfimiz yerinde.
Ah keske normal doğurabilseydim. Sezaryen sonrasi cok zormus cok
Sezeryan sonrası çok mu zormuş :( :( normal yapabilirim ama sezeryan tarihi isticem . Bunu neden söyledin :(

Off ne zor gercekten bende normal bekliorum ama gelmeyecek gibi pazartesi nts var gene persembe gunu 40. Haftam bitiyor gelmezse bir hafta daha bekleriz dedi bende bu kaka olayindan korkuyorum acaba gunu doldugu zaman sezeryan istesemmi cok kararsizimmm pisman da olmak istemiyorum Allah korusun birsey olur diye cok korkuyorum Allah bize bu guzel duyguyu yasamayi nasip etti bu son kavusma zamanlarinda birsey olmasin noluuur
Allah hepimizi yardimcisi olsun doguranlarin bebeklerine bol bol saglik versin annelerine de guc kuvvet versin hemen herkes iyilessin kandiliniz mubarek olsun bizz bekleyenleri de bir avazda kurtarsin insallah saglikli bir sekilde

Kizlar suyu gelip doguma gidenler bu su dedigmiz sey bildigimiz su kivaminda oluyo dimi benim dun geceden beri akiskan ama jel gibi ara ara altimi islatmisim gibi gelen bişey var seffaf sarimtrak gibi bi renkte ne bu anlamadim agrimda var baya da duzenli degil

Back
X