- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.781
Tatlım çok swvindim.hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.Selaam herkese,
Bir haftadir bakamadim.
Gecmiside 700 msj sebebiyle hizlica gozden gecirdim.
Mayis annelerimizin cogu aldi bebeklerini kucagina.
Almayanlarda acele etmeyin canlar mayisin bitmesine daha vakit vardogru zamani secip gelicek minnaklariniz kucaginiza
eryesil canim gorkem pasamiz kuvozdeymis cok cok gecmis olsun tatlim. Cabucak iyilesip gelsin evinize insaallah.
Bir haftadir kayipligimin sebebine gelince..
Gecen ctesi oglen kizcemi ziyarete gittigimizde hemsiremiz emzirme icin dr la gorustunuz mu dedi. Daha cok minnak olsdugu icin erken diye duaunuyordum ben. Dr uyla gorustugumde 4 teki beslenmesine gelin deneyelim dedi
Heyecandan sevincten kalbim durucak sandim. Bir ayin sonunda ilk kez dokunucaktim kokusunu duyucaktim. Ustune birde emziricektim
Heyecanimi mutlulugumu tarif edemem. O minicik eller kollar ayaklar offf allahim miisss nasil hasretmisim meger.
Birde o kus gibi agziyla emmezmizaten emzirmeyi cok severdim (oglumu 2 yasina kadar emzirdim ask yasayarak) bu kuş kadar kizceyi emzirmenin keyfi daha baska cok sukur bugunleride gordum. Artik gunduzleri 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Haliyle hicbiseye vakit kalmiyor. Bazen aksamlari alikaan la beraber yatip kaliyorum.
Bu arada alikaan surekli gitmelerime cok kiziyor bazen anne gitme benim yanimda kal hep istoyorum ben diyor. Onu uzmeden durumu anlatmaya calisiyorum. Neyseki ananesiyle cok iyi anlasiyor fazla kizmadan uzulmeden geciriyoruz bugunleri.
Bu arada kizcem 1500 gr oldu.cok sukur bir saglik sorunu yok 1800 de cikarabilecegini soyledi dr300 gr lik yplumuz kaldi. Yakinda evinde kizcem insallah.
Hepinizi kocaman opuyoruz.miranda_1986 canim 23 demistim bakalim devin imiz dinlicek mi bizi
Canım bide yagmurdamlasıyla berenebru vardı onlarda hiç görünmüyo bende etiketleyemedim biliyosan etiketlesene tatlım.Kizlar ismi tam aklimda kalmamis @oaktan diye kalmis ama yanlismis.
Dogumdan sonra anestezinin yan etkilerinden fazlasiyla etkilewnmis hastanedeymis. Cok uzuldum cok gecmis olsun. Simdi ne durumda cok merak ettim. Ama tam isminide bilmedigimden etiketleyemedim. Bilen varsa etiketleyebilir mi
Selam kızlar,
Kizimi genel anestezi altinda sezaryen ile.dünyaya getirdim.
3,5 kilo.civari 54 cm.
Ikimizde iyiyiz benim agrilar.haric.
Masallah sutumuz de.geldi.
Herkese sevgiler
Okudum ya şu yazdığını sanki gorkem çıktı da ben emzridim onu o kadar mutlu oldum inan ki defnemiz bizim küçük kralicemiz maşallah ona eminim bundan sonra hemen gelisicek artık kokunu aldı senin durur mu oralarda defne hanım dualarımız bir inşallah tez vakitte alicaz kucagimiza canım benimSelaam herkese,
Bir haftadir bakamadim.
Gecmiside 700 msj sebebiyle hizlica gozden gecirdim.
Mayis annelerimizin cogu aldi bebeklerini kucagina.
Almayanlarda acele etmeyin canlar mayisin bitmesine daha vakit vardogru zamani secip gelicek minnaklariniz kucaginiza
eryesil canim gorkem pasamiz kuvozdeymis cok cok gecmis olsun tatlim. Cabucak iyilesip gelsin evinize insaallah.
Bir haftadir kayipligimin sebebine gelince..
Gecen ctesi oglen kizcemi ziyarete gittigimizde hemsiremiz emzirme icin dr la gorustunuz mu dedi. Daha cok minnak olsdugu icin erken diye duaunuyordum ben. Dr uyla gorustugumde 4 teki beslenmesine gelin deneyelim dedi
Heyecandan sevincten kalbim durucak sandim. Bir ayin sonunda ilk kez dokunucaktim kokusunu duyucaktim. Ustune birde emziricektim
Heyecanimi mutlulugumu tarif edemem. O minicik eller kollar ayaklar offf allahim miisss nasil hasretmisim meger.
Birde o kus gibi agziyla emmezmizaten emzirmeyi cok severdim (oglumu 2 yasina kadar emzirdim ask yasayarak) bu kuş kadar kizceyi emzirmenin keyfi daha baska cok sukur bugunleride gordum. Artik gunduzleri 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Haliyle hicbiseye vakit kalmiyor. Bazen aksamlari alikaan la beraber yatip kaliyorum.
Bu arada alikaan surekli gitmelerime cok kiziyor bazen anne gitme benim yanimda kal hep istoyorum ben diyor. Onu uzmeden durumu anlatmaya calisiyorum. Neyseki ananesiyle cok iyi anlasiyor fazla kizmadan uzulmeden geciriyoruz bugunleri.
Bu arada kizcem 1500 gr oldu.cok sukur bir saglik sorunu yok 1800 de cikarabilecegini soyledi dr300 gr lik yplumuz kaldi. Yakinda evinde kizcem insallah.
Hepinizi kocaman opuyoruz.miranda_1986 canim 23 demistim bakalim devin imiz dinlicek mi bizi
Canim suçlama kendiniUltrason 3800.diyordu ama 3550 gr dogdu canim.
200 300 gr arasi yanilma.payi var
Sagol canim allah razı olsun.
Kaka yutmuş sanirim. Kabul de etmediler bunu.
Midesino.yikadik temizdi dediler. Demek ki kalmis. En son benim sutume kanlı dir.dediler. sagip.bakacaktik. makineye.sut.gelmedi.
Ama.kizim da emip.uyuyor. sanirim benim makineye degil kizima sutum.var.
Irkilme de azaldi insallah tükenecek
Haklısın canim.
O pis.seyi.kusmadan kizim bumburuk yüzüyle keyifsizdi. Ayy ne.musmulaa bu.kiz diye sevmiştim ilk.gorunce.
4 saat gözetim de kaldi.
Kusunca yavrum rahatladi rengi bile pembe oldu.
Demek ondan mis.
Neyse simdi keyfimiz yerinde.
Ah keske normal doğurabilseydim. Sezaryen sonrasi cok zormus cok
hayırlısı canım. oğlum tam 2 yaş sendromu tepkileri göstermeye başladı. üstüne bi de kıskançlık olursa baya zorlanıcam galibaBizde cok fazla kiskanclik var canim sanki kardesi hic yokmus gibi davranio aglayinca sinir oluo ara sirada hirpalio kucugumu 1 sn yalniz birakmaya gelmio biraz zorlanicaz ama buyudukce rahata ercez herhalde bizde
benim şimdililk normal doğum olacak gibi görünüyor. epidural yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. bu yazdıklarını başkalarından da duydum. acaba sancıya dayanıp yaptırmamak mı en iyisiSalı akşamı 23.55 Te epidural sezaryenle doğum yaptım. Cuma günü taburcu oldum. Neden bu kadar kaldığıma gelecek olursak epiduralin yan etkisi olan şiddetli baş ağrısı beni mahvetti. Hala geçmiş değil. Beynim dönüyor sanki gözlerim yuvalarindan cikacakmis gibi zonkluyor.
Ağrı kesiciler,serumlar,antibiyotikler banamisin demedi o agriyi hiç bişey kesmedi. En son bi serum bagladilar vücut reaksiyon verdi baygınlık geçirdim kendimden geçtim ölüyorum sandim. Zar zor ayilttilar. Sabaha kadar gözetim altindaydim sabah emara aldilar beyinde sorun mu var diye şükür temiz çıktı.
Sezaryen olacaklar spinal ya da genel tercih etsin bence. epiduralin yan etkisi çok oluyomus. Bizzat yaşadım hala atabilmis değilim.
Kendimi toparlayip bebeğime yetemedim yavrum sarılık oldu
Ay ben de bugün doğsun diye çok bekledim. Hatta içimde bir ses gece doğacak gibi geldi ama dün geceki nöbette!! (zaten uyuyamiyoz yaa!) yine gelmediİnş Can'ım amin bugün doğsunlar allah büyük ınanırmısın bunalım olmaya basladım
Öyle. Günü geçenlere daha zor. Dilerim ki siz hemen doğurursunuz. Bu akşam falan değil. Şu dakika gelsin suyunuz. :) hemencicik sağlıkla, huzurla doğsun bebekleriniz.canım senin hiç olmazsa 30 mayıs görünüyo. benim geçtiğimiz 19 mayıstı ve bütün saydıkların bende de aynı
Sherricim çok geçmiş olsun sana ve Ece kızımıza. Eline ayağına kavuştun artık. Göbek ardından sevmek yok. Canlı canlı yanında. Emzirirken memeni tutacak. Ne güzel şeyler bunlar! Ömrünüz böyle birlikte sağlıkla huzurla geçsin.Ultrason 3800.diyordu ama 3550 gr dogdu canim.
200 300 gr arasi yanilma.payi var
Sagol canim allah razı olsun.
Kaka yutmuş sanirim. Kabul de etmediler bunu.
Midesino.yikadik temizdi dediler. Demek ki kalmis. En son benim sutume kanlı dir.dediler. sagip.bakacaktik. makineye.sut.gelmedi.
Ama.kizim da emip.uyuyor. sanirim benim makineye degil kizima sutum.var.
Irkilme de azaldi insallah tükenecek
Haklısın canim.
O pis.seyi.kusmadan kizim bumburuk yüzüyle keyifsizdi. Ayy ne.musmulaa bu.kiz diye sevmiştim ilk.gorunce.
4 saat gözetim de kaldi.
Kusunca yavrum rahatladi rengi bile pembe oldu.
Demek ondan mis.
Neyse simdi keyfimiz yerinde.
Ah keske normal doğurabilseydim. Sezaryen sonrasi cok zormus cok
Şimdi kulağa çok kötü gelecek ama zeytinyağlı dereceyle poposunu uyarmayi denediniz mi? Kabız olduysa ve ya gaz sorunu varsa yardımcı olur.Dün nazar deydi bebeğime çok sakindi .Nolduysa dün oldu 5 saat durmadan ağladı.en son saç kurutma makinesini çalıştırdık sustu .gene ağladı öyle sakinledi popoSubuda pisik yaptık.inanılmaz gaz sancısı var sürekli gaz atmaya calisiyor.aguline kullaniyorDuk pek ise yaramadı.dünde zinco aldık bakalım o ne yapacak .kızlar sürekli ağlama var susmuyor.nefessiz kalana kadar ağlıyor.gaz çıkarıyoruz gene gazı var.bana iyi bi pisik kremi lazım bebeği nasıl rahatlabilirim.
kızlar alıntı yapabildiğim yapamadığım herkese çoook teşekkür ediyorum. minik bir bebek ve cümbür cemaat aileyle birazcık zor oluyor, sütüm az gibi ya da sütüm normal bizim oğlan baya iştahlı bilemiyorum, o birazcık sıkıntı şimdilik, umarım aşıcaz oğlumla. Dünyanın en tatlı duygusu derlerdi ama bu kadar olacağı aklıma gelmemişti, bu bambaşka bişeymiş :)
Onun dışında doğum sırasında kesi ve yırtıklardan kaynaklı dikişlerim var. Oturmam yasak, ya ayaktayım ya da yatıyorum, tabi ki kısa bir sürelik durum böyle. Kimler doğurdu, malesef çok bakamadım bu dönemde. Doğuranlara hayırlı olsun, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Hep aklımdasınız, fırsat buldukça girmeye çalışıcam. Öpüyorum hepinizi..
Can'ım ben 3 saattir gezdim yürüdüm 2hamburger yedim Can'ım 3.yü çekse onu da yicektim valla madem gelmıyor ben de verdim cinneti :) ikizler olcak bizimkiler iyi mi :))Ay ben de bugün doğsun diye çok bekledim. Hatta içimde bir ses gece doğacak gibi geldi ama dün geceki nöbette!! (zaten uyuyamiyoz yaa!) yine gelmedihiç aşağıya inmiş bile değil. Herhalde bekletecek beni.
Bunalıma girmemeliyiz ama. Ben bugün çıkıp dolasicam. Hazır kocam da evde gezdirsin beni. Bir haftadir ev hanımı oldum ilk defa :)) aslında şekerim var ama bugün ne bulduysam yemeği planlıyorum. Bana ne. Dogsaymis!
Geçmiş olsun canım. Acı kahve içiriyorlarmis epidural de baş ağrısını engellesin diye. Doktorun sana icirmis miydi?Salı akşamı 23.55 Te epidural sezaryenle doğum yaptım. Cuma günü taburcu oldum. Neden bu kadar kaldığıma gelecek olursak epiduralin yan etkisi olan şiddetli baş ağrısı beni mahvetti. Hala geçmiş değil. Beynim dönüyor sanki gözlerim yuvalarindan cikacakmis gibi zonkluyor.
Ağrı kesiciler,serumlar,antibiyotikler banamisin demedi o agriyi hiç bişey kesmedi. En son bi serum bagladilar vücut reaksiyon verdi baygınlık geçirdim kendimden geçtim ölüyorum sandim. Zar zor ayilttilar. Sabaha kadar gözetim altindaydim sabah emara aldilar beyinde sorun mu var diye şükür temiz çıktı.
Sezaryen olacaklar spinal ya da genel tercih etsin bence. epiduralin yan etkisi çok oluyomus. Bizzat yaşadım hala atabilmis değilim.
Kendimi toparlayip bebeğime yetemedim yavrum sarılık oldu
Ahhahaha ben de damardan vercem cinneti! Burda sabah dhaa ynei kalktik. Kahvaltıyı öğle yemeğini hep dışarda yicem. Ay çatladım aylardır ev yemeği yemekten. Sosyal hayat sıfır oldu. Bu şeker dayanılmaz bisiymis. Bebek dogsa da şekerden kurtulsam diye bekliyorum. Bir de herkes son günlerin tadını çıkar deyip duruyor. Iyice sinirim bozuluyo. Desenize allah kurtarsın diye. Desenize bir avazda doğur da bebek sevelim diye!!Can'ım ben 3 saattir gezdim yürüdüm 2hamburger yedim Can'ım 3.yü çekse onu da yicektim valla madem gelmıyor ben de verdim cinneti :) ikizler olcak bizimkiler iyi mi :))
Keşke baslasa bnmde aynısı oldu ama dediğin gibi gectı hatta sıcak duşa girdim bi çıktım eser yok ağrıdanÖncelikle dogum yapan anneler hayırlı olsun. Benim bi sorum olacak 38+6 haftdayım düngece sırtımda ve kasıklarımda hafif hafif sancı vardı adet sancısı gibiydi geceuyuyamadim.sonra geçti şuan hiç ağrım yok sadece bebek baskı yapiyor alta ne yapmaliyim suyum gelmedi nişan da yok sizce dogum mu başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?