2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim bende onlar 3 4 gun surdu...en son gun kanli versiyonu geldi...nisanimmis:)

Karnini sarin sicak dursun karni canim. Ben oglumda cok yasadim. Gaz damlalari cok fayda etmedi bize. Karni doyduktan sonra karninin ustune yatirarak sirtina pitpitlayiop gazini cikartin oyle daha kolkay gaz cikariyor bebekler. Ayaklarinin altina yag ile masaj yapin. Kaernina soldan saga dairesel hareketlerle sonrada yukaridan asagiya dogru harekrtle masaj yapin. Bu bagirsaklarin daha iyi calismasini saghlar bebegi rahatlatir. İlaclardan ziyade bu masajlar daha cok rahatlatir. İnsallah zamanla azalir.

Mavitepecim gecmis olsun
Oglusuna kavusmussun sende tatlim. Saglikla buyut insallah. Agrilar geciyor hergun azaliyuor bununla beraberr evlat sevgisi hep ama hep artiyor cok baska cok tatli bi duygu

Tatlım çok swvindim.hadi bakalım çoğu gitti azı kaldı.
Cok sukur canim. Sen nasilsin kizla oglus nasil. Kardeslikleri nasil gidiyuor. Bizimki bugun isyan etti defne artik eve gelsin anne diye. Bikac gun sonra gelcek oglum dedim hayir anne 1 saat sonra gelsin dedi
Benim bu emzirme icin gitmelerimden skildi galiba

Sezeryan bunyeden bunyeye degisiyor galiba canım, ben yatakta yatmak zorunda kalirim diye cok korkuyordum şükür hiç problem yaşamadım, tabi egilip dogrulurken, öksürüp gülerken hafif ağrım oluyor ve hala ayaklarimin şişi inmedi o kadar, sezeryan sonrası yattigim 8 saatlik bi dinlenme dışında daha yatmisligim, ayaklari uzatip dinlenmisligim yok, Allah ima bin şükür gönlüme göre verdi.
Sende hemen iyilesirsin inşallah, hastanede kayisi suyunu onerdiler ve ilk ağzıma 2 yudum kayisi suyu koyup ayağa öyle kaldırdılar sende dene istersen canım bağırsakları güzel temizliyor, cok geçmiş olsun

Canim once senin sagligin onemli hic yavruma yetemedim deme neler atlatmissin cok gecmis olsun. Sarilik her bebek atlatiyor hic uzme kendini. Sen iyi olda bebisinde seninle iyui olucak merak etme

Ay canim bu aksam 8 deki emzirmesine yetisemedim gelicwmi de soylemedighim icinn vermisler sutunu. Aslinda erkende vermisler cunku cok aghlamis.
Ben gittigimde battaniyeye sarip oyle kucagima alip emziriyprum ya aksamda oyle yapmislar kuzum annesini aramis heralde oyle battaniysinde uyumus oyule yatirmilar kuvoze. Nasil icim parcalandi. Alip eve getireaim geliyor artik ama az daha buyusunde kucuk olmanin skinrisini yasamasin evde. Az daha sabir insallah.
Gorkem pasamizda bi gelsinde yapissin annecigine oh mis miss

Geç kaldık goruyon mu!! Benim maymuna senin güzellik cokdu zaten

Bu nişan doğumdan önce kesın gelıyor mu kızlar
Evet muhakkak geliyor ama bazı kadınlar anlayamiyor. Misal ben gece wc ye girdiğim de ışığı yakmıyorum. Belki o arada kayıp gitti!
Benim bi arkadaşımin iki kızı var. İlkinde hiç görmemiş, ötekinde suyuyla bir gelmis

Canim cok sevindim minik defnemiz iyice toparladı kendini demek, aslan yürekli Defneme kocaman bir maşallah

Kabızlık diyelim.
Gaz yada gaita.çıksın diye.bekletiyorlar.

Hic sorma.
Esim ile kv.gozumun.icine.bakiyor.pirtlamam için
Sancim öyle agrili ki ..
Traji komik.valla

Canim cok sevindim minik defnemiz iyice toparladı kendini demek, aslan yürekli Defneme kocaman bir maşallah
Cok sukur yesilcanim. Dr u gulerek keyifle defneyi anlatinca bizde cok rahatliyoruz. İlk zamanlae dr un yanindan her cikisimiz gerilimdi. En kotuleri en basta soyleyen bi kadin oldugu icin. Simdi onu guler yuzlu olumlu gormek bizi daha cok umutlandirip mutlu ediyor

Kabızlık diyelim.
Gaz yada gaita.çıksın diye.bekletiyorlar.

Hic sorma.
Esim ile kv.gozumun.icine.bakiyor.pirtlamam için
Sancim öyle agrili ki ..
Traji komik.valla
Ahhh bi pirt ne kiymetli ne onemliymis bende ilk gece anladim. Sabaha kadar dogru duzgun uyku yok. Sabbaha karsi agrim artti tansiyonum yukseldi. Az az pirtlar oluyor ama yok kesmiyordu ki.
İnsallah sennde biran once gecer canim agrilarin

Benim sezaryen tecrubem cok acıydı.
Ameliyathaneden yataga gelinen surecte uyandim. Ve canim cok yaniyor.diye agladim.
Genel anestezi idi güya ama bilemiyorum kötü bir anesteziste.denk.geldim sanirim.
2. Ye.korktum valla simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…