2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sarilik olmasin diye sık sık emzirin ve ışıklı ortamda bulundurun sakın karanlık odada yatirmayin loş ışık yada koridorun ışığıyla

Iyi geceler..ben kizimi kucagima aldim arkadaslar..3 kilocuk...normal dogdu dikislerim var...emme problemimiz var insallah cozecegiz...darisi basiniza sevgiler
Bu süt gelmesi problemi bende de var acaba ne zaman gelir ki sütüm hemşire 3 gün sürebilir diyor ilk yemeği mama oldu maleseff

Iyi geceler..ben kizimi kucagima aldim arkadaslar..3 kilocuk...normal dogdu dikislerim var...emme problemimiz var insallah cozecegiz...darisi basiniza sevgiler

Analı babalı büyüsün. Ömürlü olsun bebeğin. Sen de en kısa zamanda iyileşirsin. Bebişine de bol bol süt uretirsin inşallah :)

Mrb kızlar bende bugün 13:00da oğluşumu aldm kucağıma
3.600gr tosuncuğum
Doğum yapan arkadaşların gözleri aydın sütleri bol olsun
Bekleyenlerde hayırlısıyla alsın inşallah kucağına
Ay ne güzel bugün ardı ardına bebek haberleri geld. Darısı bizim başımıza olsun artık yaaa.
Oglusunü analı babalı büyütmek nasip olsun. Ömürlü olsun insallah.

Doğum yapamayan kaç kişi kaldikkkkkk!!! Ay sabrım kalmadı. Bu akşam gelsin istiyorum tosuncuğum. Ama ne aşağıya indi ne de sancım var. ne nişanım ne de suyum geldi.
Sana katılıyorum gelsinler artık benim bide kız, kızlar erken gelır derler yalanmıs :/

Doğum yapamayan kaç kişi kaldikkkkkk!!! Ay sabrım kalmadı. Bu akşam gelsin istiyorum tosuncuğum. Ama ne aşağıya indi ne de sancım var. ne nişanım ne de suyum geldi.
Ben benn bugün bi sancı girdi 2 saate yakın sürdü bütün karnımda o kadar kötüydüki ağladım resmen ama sonra kesildi şimdi düzensiz bi şekilde bel ve kasık ağrısı var o neydi anlamadım. Ama nişan su bunların hiçbiri yok daha 1-2 güne gelir inşallahh

Bi üçümüz mu kaldık. Kızlar yaaa doğum duasına mi çıksak? Totem mi yapsak! Bu gece gelsin istiyorum ben. Herkesi kaldırıp hastaneye götürmek geliyor içimden. :)

Ben varmm benn. 40+1 de bitti 40+2 ye girdik artık. Bakalım ne zaman gelecek. Annem karnımın yanlarinin bosaligini asagi doğru inmeye başladığını söyledi bugün. Birde ekstra olarak benim cok tuvalete çıkma durumum başladı. Sıkıştım diyip tuvalete gidiom çok az bisi gelio. Annem 1 2 güne gelir dedi bakalım.

Bende bu kadar geç geleceğini düşünmüyordum. İlkini ne güzel 38+5 te kucağına almıştım. Bakalım yarın kontrol var. Ne diyecek doktor teyzemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…