- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.741
Canım çok güzel haberler bunlar gözünaydın Allah güzel bir ömür nasip etsin inş kızınaSelaam herkese,
Bir haftadir bakamadim.
Gecmiside 700 msj sebebiyle hizlica gozden gecirdim.
Mayis annelerimizin cogu aldi bebeklerini kucagina.
Almayanlarda acele etmeyin canlar mayisin bitmesine daha vakit vardogru zamani secip gelicek minnaklariniz kucaginiza
@eryesil canim gorkem pasamiz kuvozdeymis cok cok gecmis olsun tatlim. Cabucak iyilesip gelsin evinize insaallah.
Bir haftadir kayipligimin sebebine gelince..
Gecen ctesi oglen kizcemi ziyarete gittigimizde hemsiremiz emzirme icin dr la gorustunuz mu dedi. Daha cok minnak olsdugu icin erken diye duaunuyordum ben. Dr uyla gorustugumde 4 teki beslenmesine gelin deneyelim dedi
Heyecandan sevincten kalbim durucak sandim. Bir ayin sonunda ilk kez dokunucaktim kokusunu duyucaktim. Ustune birde emziricektim
Heyecanimi mutlulugumu tarif edemem. O minicik eller kollar ayaklar offf allahim miisss nasil hasretmisim meger.
Birde o kus gibi agziyla emmezmizaten emzirmeyi cok severdim (oglumu 2 yasina kadar emzirdim ask yasayarak) bu kuş kadar kizceyi emzirmenin keyfi daha baska cok sukur bugunleride gordum. Artik gunduzleri 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Haliyle hicbiseye vakit kalmiyor. Bazen aksamlari alikaan la beraber yatip kaliyorum.
Bu arada alikaan surekli gitmelerime cok kiziyor bazen anne gitme benim yanimda kal hep istoyorum ben diyor. Onu uzmeden durumu anlatmaya calisiyorum. Neyseki ananesiyle cok iyi anlasiyor fazla kizmadan uzulmeden geciriyoruz bugunleri.
Bu arada kizcem 1500 gr oldu.cok sukur bir saglik sorunu yok 1800 de cikarabilecegini soyledi dr300 gr lik yplumuz kaldi. Yakinda evinde kizcem insallah.
Hepinizi kocaman opuyoruz.miranda_1986 canim 23 demistim bakalim devin imiz dinlicek mi bizi
Bebis geliyoooo hazir ol sumuksu kanli parçalar geliyosaa :)
Ben varıım doğuramayan daha :) pekte gelmeye niyeti yok. Bu sabah aklımı çıkardı her pıt pıt vuruşa tepki verirdi vuruyom ses yok hareket yok çıldırıyodum. Baya uğraştırdı beni artık tedirginim gerçektenBi üçümüz mu kaldık. Kızlar yaaa doğum duasına mi çıksak? Totem mi yapsak! Bu gece gelsin istiyorum ben. Herkesi kaldırıp hastaneye götürmek geliyor içimden. :)
Selaam herkese,
Bir haftadir bakamadim.
Gecmiside 700 msj sebebiyle hizlica gozden gecirdim.
Mayis annelerimizin cogu aldi bebeklerini kucagina.
Almayanlarda acele etmeyin canlar mayisin bitmesine daha vakit vardogru zamani secip gelicek minnaklariniz kucaginiza
@eryesil canim gorkem pasamiz kuvozdeymis cok cok gecmis olsun tatlim. Cabucak iyilesip gelsin evinize insaallah.
Bir haftadir kayipligimin sebebine gelince..
Gecen ctesi oglen kizcemi ziyarete gittigimizde hemsiremiz emzirme icin dr la gorustunuz mu dedi. Daha cok minnak olsdugu icin erken diye duaunuyordum ben. Dr uyla gorustugumde 4 teki beslenmesine gelin deneyelim dedi
Heyecandan sevincten kalbim durucak sandim. Bir ayin sonunda ilk kez dokunucaktim kokusunu duyucaktim. Ustune birde emziricektim
Heyecanimi mutlulugumu tarif edemem. O minicik eller kollar ayaklar offf allahim miisss nasil hasretmisim meger.
Birde o kus gibi agziyla emmezmizaten emzirmeyi cok severdim (oglumu 2 yasina kadar emzirdim ask yasayarak) bu kuş kadar kizceyi emzirmenin keyfi daha baska cok sukur bugunleride gordum. Artik gunduzleri 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Haliyle hicbiseye vakit kalmiyor. Bazen aksamlari alikaan la beraber yatip kaliyorum.
Bu arada alikaan surekli gitmelerime cok kiziyor bazen anne gitme benim yanimda kal hep istoyorum ben diyor. Onu uzmeden durumu anlatmaya calisiyorum. Neyseki ananesiyle cok iyi anlasiyor fazla kizmadan uzulmeden geciriyoruz bugunleri.
Bu arada kizcem 1500 gr oldu.cok sukur bir saglik sorunu yok 1800 de cikarabilecegini soyledi dr300 gr lik yplumuz kaldi. Yakinda evinde kizcem insallah.
Hepinizi kocaman opuyoruz.miranda_1986 canim 23 demistim bakalim devin imiz dinlicek mi bizi
Canim benim kızım da ışık aldı kuvezde yani fototerapiCanlarım son 800 mesaja kadar okuyabildim anca zaman zaman okuyup bitrcem inş :))) oğluşla hiçbişe vakit kalmıyomuş ama o dünyanın en güzel şeyiymiş meğer. Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun şükür sütğm düzeldi biraz daha mamayı kestik 5.günden snra şuan 9 günlük kuzum doğum kilosunu yakalamasına 100 gr kaldı sarılık hala sınırda tedaviye gerek yok şimdilik dedi dr. Ama tedavi olsa bile bi gün beraber bebişimle yatış yapılıp yanımda ışık alcakmış düzelcekmiş yine de inş gerek kalmaz... Ben de mastit olsum göğüslerim enfeksiyon kaptı kullanmak istemeye istemeye antibiyotik kullandım 3 gün umarım oğluş etkilenmemiştir Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi yalanmış dünyanın en güzel şeyi de evlatmış Allahım acılarını yaşatmasın herkese sağlıklı huzurlu doğumlar yaşamlar vakit buldukça yazacağım hepinizi çoook öpüyorumm
Benimde 2 yaşında bi kızım 18 günlük bi oğlum var gerçekten çok zor bi yandan kızımın kıskançlıkları bi yanda uykusuzluk..Rabbim kolaylık versinKızlar yeni doğumlar hayırlı olsun, doğuracak olanlara allah güç kuvvet versin, hayirlisiyla dogurun inşallah.
Benim bıdık 11 günluk oldu hala bir düzen yok hafif sarılığı vardı zar zor emzirdim o donem, 2,5 yasında bir oğlum daha var. Hayat çok zor şuandasizlerde durum nasıl
Hayatım hiç mi hareketi Yok? Yoksa az mı hareket ediyor? Son günlerde yerleri daraldigindan zor oluyormuş hareketleri o yüzden azaliyormus. Ama dört beş saat boyunca hiç hareket etmiyorsa bence Dr A gitmelisinBen müdahaleden dolayı geldiğini düşünüyorum ama inşallah gelir yani artık :) doktor iki güne gelir dedi ama geçti iki gün tık yok daha.
Ben varıım doğuramayan daha :) pekte gelmeye niyeti yok. Bu sabah aklımı çıkardı her pıt pıt vuruşa tepki verirdi vuruyom ses yok hareket yok çıldırıyodum. Baya uğraştırdı beni artık tedirginim gerçekten
Canım gözünaydın kavuştun bebeğine. Artık daha hızlı büyüyecek defne :) ben hep güçlü olduğuna inanmıştım kızımın adaşının bizim içinde kokla bol bol
İnş Can'ım amin bugün doğsunlar allah büyük ınanırmısın bunalım olmaya basladımerik3588
Ay kızlar bugün güzel bebek haberleri aldık. Yarın da biz birbirimize verelim. Hepimizin bebeği aynı gün doğsun inşallah!!!
Amin inşallah canmKamdiliniz mübarek olsun hanımlar mübarek günde dua edelim hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişler. Doğumu olmayanlar nolur stres yapmayın son raht günlerimiz sonra uykusuzluk meme acısı falan bence günlerimizi değerlendirelim civcivler gelmeden
canım senin hiç olmazsa 30 mayıs görünüyo. benim geçtiğimiz 19 mayıstı ve bütün saydıkların bende de aynıDoğum yapamayan kaç kişi kaldikkkkkk!!! Ay sabrım kalmadı. Bu akşam gelsin istiyorum tosuncuğum. Ama ne aşağıya indi ne de sancım var. ne nişanım ne de suyum geldi.
Benimki de kakasını yapmıştı oğlum bi şey olmadı canım bi antibiyotik verdiler tamam geçmiş olsun irkilme için de tahlil mahkil yaptırma bence daha çok minikMerhaba kızlar,
Alıntılar a sonra bakacagim. Tebrik eden.herkese teşekkür ederim.
Evvela iyi kandiller ..
Dogum yapan arkadaşlar anali babali büyütsün.
Bekleyenler ne.olur stres yapmayın
Benim kizim kakasini.yapmış icime.
Strese girmiş kuzum.
Gecenki sinir krizim esnasında sıkıntı yapmış olmalı yavrum.
Kendimi cok.kötü hissettim.
Inanin.hersey önce saglik.
Dun sanki kaka gibi bisi kustu yavrum.
Oysa kakasini yemedi demislerdi.
Bir suru.kan.tahlili vs yapacaklar.
Ayrica irkilme.titreme geliyor. Karnimdayken de hissederdim. Ona da bakacaklar.inşallah birsey cikmaz.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin.
Diyecegim o ki asla stres yapmayın.
Eninde sonunda geliyor kuzular.
Uzdugumuze degmez.
Herkese selamlar..
40+2den gunaydinlar hayırlı kandiller kizlar..
Yine dogum haberleri var maşallah Allah hayirli etsin sutunuzu bol etsin inşallah..
Dunku uyarıcı muaynedenmi bilmiyorum ama sabaha kadar camasrda bi islaklik suyum geldi sanip kalktığımda yoğun jel gibi akinti geldiğini gordum kahverengmsi renkte sanirim nisanim geldi bakalim daa ne kadar beklicess..
sihirlikk dun doktor zamanin gecti hareketleri cok iyi takip et rn az 3 saatte 1 olmasi gerekiyor dedi sende dikkat et canm
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmazMerhaba kızlar,
Evvela iyi kandiller ..
Strese girmiş kuzum.
Ayrica irkilme.titreme geliyor. Karnimdayken de hissederdim. Ona da bakacaklar.inşallah birsey cikmaz.
Uzdugumuze degmez.
Herkese selamlar..
Maşallah bebeğine canım güle güle büyüt inşGünaydın kızlar
Giripte yazamadım epeydir çarşamba günü spinal anestezi ile dünyaya geldi kızım
Allaha şükür ikimizde iyiyiz
Sütümüz daha yeni geldi göğüs ucu nedeniyle çekemiyoruz şuan onun ağrısı var şiş halde boşalmayı bekliyo göğüs ucu çıkarıcı ve pompa alıcam bugün
Bebeğim doktorında dediği gibi hiç kanala inmemiş ölçümlerde 3.800 çıkıyodu
Doğduğu kilo 3.950 54 cm iri bebek demişti
Emme işinide yaparsak bizden iyisi yok çok şükür
Allah doğum yapacak olan herkesin yardımcısı olsun bekleyenlerin tez zamanda sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin
Sayfalar birikmiş okuyamadım
Doğum yapanların gözü aydın olsun sağlıkla büyütsün analı babalı inşallah
Öpüyorum
İnş tahliller iyi çıkar canım. Kendini suçlama boşuna. Stres doğum sonrası da iyi değil sütü etkiler biliyorsunMerhaba kızlar,
Evvela iyi kandiller ..
Strese girmiş kuzum.
Uzdugumuze degmez.
Herkese selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?