2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım çok güzel haberler bunlar gözünaydın Allah güzel bir ömür nasip etsin inş kızına

Bebis geliyoooo hazir ol sumuksu kanli parçalar geliyosaa :)

Ben müdahaleden dolayı geldiğini düşünüyorum ama inşallah gelir yani artık :) doktor iki güne gelir dedi ama geçti iki gün tık yok daha.

Bi üçümüz mu kaldık. Kızlar yaaa doğum duasına mi çıksak? Totem mi yapsak! Bu gece gelsin istiyorum ben. Herkesi kaldırıp hastaneye götürmek geliyor içimden. :)
Ben varıım doğuramayan daha :) pekte gelmeye niyeti yok. Bu sabah aklımı çıkardı her pıt pıt vuruşa tepki verirdi vuruyom ses yok hareket yok çıldırıyodum. Baya uğraştırdı beni artık tedirginim gerçekten

Canım gözünaydın kavuştun bebeğine. Artık daha hızlı büyüyecek defne :) ben hep güçlü olduğuna inanmıştım kızımın adaşının bizim içinde kokla bol bol

Canim benim kızım da ışık aldı kuvezde yani fototerapi
Şükür hemen toparliyorlar
Uzulme
24 tu biluribin yani sarılık değeri
Fototerapi ile 13lere kadar düştü hemen ertesi gün
Rabbim sabır şifa ve bol evlat kokulu günler versin sana :)

Benimde 2 yaşında bi kızım 18 günlük bi oğlum var gerçekten çok zor bi yandan kızımın kıskançlıkları bi yanda uykusuzluk..Rabbim kolaylık versin

Kızlar geçmişi okuyayım diyorum ama 500 sayfa birikmiş
neff1316 canım 1.800e bsi kalmamış çok sevindim maşallah Defneye :)
Kedibochi canım bi alintini gördüm benim bebişimle de 3.800 civarı yazmissin doğum yaptın sanırim Rabbim sağlık sıhhat versin bize de nasip etsin

Biz hala beklemedeyiz
Geç uykular zorlamaya basladi ara ara
Sezaryen tarihi 27 mayis
Bi heyecan geliyor bi korku
Sanirim spinal olacak
Drum epiduralden çok spinal tavsiye etti
Bakalim anestezi Dru ne onerecek
ameliyat günü gorusecekmisiz

Benimde 2 yaşında bi kızım 18 günlük bi oğlum var gerçekten çok zor bi yandan kızımın kıskançlıkları bi yanda uykusuzluk..Rabbim kolaylık versin
K keleback Z zeyaren
Ay kızlar demeyin yaaa
Benim de kızım 25aylik
Oglumun doğumuna da 1 hafta kaldı
Nolur güzel yanlarını da anlatın :)

Hayatım hiç mi hareketi Yok? Yoksa az mı hareket ediyor? Son günlerde yerleri daraldigindan zor oluyormuş hareketleri o yüzden azaliyormus. Ama dört beş saat boyunca hiç hareket etmiyorsa bence Dr A gitmelisin

Günaydın kızlar
Giripte yazamadım epeydir çarşamba günü spinal anestezi ile dünyaya geldi kızım
Allaha şükür ikimizde iyiyiz
Sütümüz daha yeni geldi göğüs ucu nedeniyle çekemiyoruz şuan onun ağrısı var şiş halde boşalmayı bekliyo göğüs ucu çıkarıcı ve pompa alıcam bugün
Bebeğim doktorında dediği gibi hiç kanala inmemiş ölçümlerde 3.800 çıkıyodu
Doğduğu kilo 3.950 54 cm iri bebek demişti
Emme işinide yaparsak bizden iyisi yok çok şükür
Allah doğum yapacak olan herkesin yardımcısı olsun bekleyenlerin tez zamanda sağlıkla kavuşmalarını nasip etsin
Sayfalar birikmiş okuyamadım
Doğum yapanların gözü aydın olsun sağlıkla büyütsün analı babalı inşallah
Öpüyorum

40+2den gunaydinlar hayırlı kandiller kizlar..
Yine dogum haberleri var maşallah Allah hayirli etsin sutunuzu bol etsin inşallah..
Dunku uyarıcı muaynedenmi bilmiyorum ama sabaha kadar camasrda bi islaklik suyum geldi sanip kalktığımda yoğun jel gibi akinti geldiğini gordum kahverengmsi renkte sanirim nisanim geldi bakalim daa ne kadar beklicess..
sihirlikk dun doktor zamanin gecti hareketleri cok iyi takip et rn az 3 saatte 1 olmasi gerekiyor dedi sende dikkat et canm

Kamdiliniz mübarek olsun hanımlar mübarek günde dua edelim hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin bebişler. Doğumu olmayanlar nolur stres yapmayın son raht günlerimiz sonra uykusuzluk meme acısı falan bence günlerimizi değerlendirelim civcivler gelmeden

Amin inşallah canm
Bende sen gibi dusunuyodm taki gunum gecene kadar stres yapmamak lazm da ah bu sosyal baski hayirla gelirler inşallah

Merhaba kızlar,
Alıntılar a sonra bakacagim. Tebrik eden.herkese teşekkür ederim.
Evvela iyi kandiller ..
Dogum yapan arkadaşlar anali babali büyütsün.
Bekleyenler ne.olur stres yapmayın
Benim kizim kakasini.yapmış icime.
Strese girmiş kuzum.
Gecenki sinir krizim esnasında sıkıntı yapmış olmalı yavrum.
Kendimi cok.kötü hissettim.
Inanin.hersey önce saglik.
Dun sanki kaka gibi bisi kustu yavrum.
Oysa kakasini yemedi demislerdi.
Bir suru.kan.tahlili vs yapacaklar.
Ayrica irkilme.titreme geliyor. Karnimdayken de hissederdim. Ona da bakacaklar.inşallah birsey cikmaz.
Allah kimseyi evladı ile sinamasin.
Diyecegim o ki asla stres yapmayın.
Eninde sonunda geliyor kuzular.
Uzdugumuze degmez.
Herkese selamlar..

Doğum yapamayan kaç kişi kaldikkkkkk!!! Ay sabrım kalmadı. Bu akşam gelsin istiyorum tosuncuğum. Ama ne aşağıya indi ne de sancım var. ne nişanım ne de suyum geldi.
canım senin hiç olmazsa 30 mayıs görünüyo. benim geçtiğimiz 19 mayıstı ve bütün saydıkların bende de aynı

Benimki de kakasını yapmıştı oğlum bi şey olmadı canım bi antibiyotik verdiler tamam geçmiş olsun irkilme için de tahlil mahkil yaptırma bence daha çok minik

Çok tedirginim çok sürekli aklım hareketlerde ne bi yere gitmek istemiyorum ne bi işle uğraşmak. Kaçırırım diye. Jel gibi akıntılar kahveli ve kanlı hala geliyo benden normal demekki bi tanesi top gibi geldi nişan zannedersem o ama devamı geliyo yani :) ben mıayeneyi çarşamba oldum bende doğumsal bi işey yok inşallah senin hemen olur :)

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz

Maşallah bebeğine canım güle güle büyüt inş

İnş tahliller iyi çıkar canım. Kendini suçlama boşuna. Stres doğum sonrası da iyi değil sütü etkiler biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…