• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kızlar,
Kizimi genel anestezi altinda sezaryen ile.dünyaya getirdim.
3,5 kilo.civari 54 cm.
Ikimizde iyiyiz benim agrilar.haric.
Masallah sutumuz de.geldi.
Herkese sevgiler
Çok sevindim serrycimmmm :) Analı babalı büyüsün, omurlu olsun kızçe. Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Kocaman öpüyorum seni!!

Selam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Allah bağışlasın canım. çok sevindim . maşallah sütü çok söyleme çok nazara gelir derler. Tam olarak kaç günlüktü hamileliğin

selam kızlar biz de dr dan şimdi geldik o kadar kalabalıktı ki ve herkes son haftasındaydı nst de 11. sıradaydım maşallah mayıs ayı çok bereketli. benim hafif hafif sancım çıktı dr çarşambaya sezeryan tarihi vermişti o zamana kadar sancın artarsa suyun kanamanm olursa gel dedi. 2. olunca zaten sewzeryan olacak çaeşambaya kadar bekliycek mi bakalım

hayırlısı olsun sıkma canını. bebek daha zayıf doğuyo o rakamlara pek takılma.ama iri olursa kendini daha güzel itermiş doğum sırasında bu da hızlıca kanalı açarmış rahat doğar yani. sağlık ocağındaki hemşire söylemişti bunu.
benim kızım pek minnak olacak heralde 40+2deyiz ama 3 kilo görünüyo

Minnak olanlar daha cabuk toparliyo kendini derler benm doktor gözümü korkutuyo baya iri cok yiyosun felan diye ama bu kadar daralcagmi dusunmezdm bugun cok kotuyum eşimin ustumde kurduğu sacma sapan baskida cabasi gelsinler artik bian evvel hayırlısıyla

Selam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Maşallah size Allahm anali babali büyütmek nasip etsin camm niye genel oldun epidural istemedinmi canm merak ettim

Arkadaşlar valla acele ettiğimin farkındayım ama benim her yer ağrı içinde dizlerim ayaklarım tutmaz oldu bebişim gelse de kurtarsa annesini. Sanki inen karnım son ıkı gündür gerı yukarı çıktı valla yürüyüşte zor oluyor artık dizim fena var mı bi fikri olan papatya içiyorum ıns boşa değildir

Bir de bende sancı kasılma sıfır böyle oluşta pat dıye yakın Zaman'da doğuran oldu mu

Allah bağışlasın canım. çok sevindim . maşallah sütü çok söyleme çok nazara gelir derler. Tam olarak kaç günlüktü hamileliğin
40+3 idik canim.

Minnak olanlar daha cabuk toparliyo kendini derler benm doktor gözümü korkutuyo baya iri cok yiyosun felan diye ama bu kadar daralcagmi dusunmezdm bugun cok kotuyum eşimin ustumde kurduğu sacma sapan baskida cabasi gelsinler artik bian evvel hayırlısıyla

Maşallah size Allahm anali babali büyütmek nasip etsin camm niye genel oldun epidural istemedinmi canm merak ettim
Tek seçenek sunuldu hayatim

Kedibochi Kedibochi canımbenim Çok sevindim kavuştun. Artık sana koklamalı kolaylıklar diliyorum. Çabuk toparlanir ve sen de tez zamanda sağlığına kavuşursun umarım, tüm gün sizi merak ettim inan.

Ben de çantamı hazırladım bugün, malum salı günü suyuna göre doğum olabilir artık nasıl olursa..

Selam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Ayy sherry sende dogurdun ha. Gözün aydın olsun. Darısı başımıza inşallah. Günü geçen bi ben kaldım herhalde. Hayirlisiyla bnm kızım da saglim bi dogsaydi.

Kızlar yeni doğumlar hayırlı olsun, doğuracak olanlara allah güç kuvvet versin, hayirlisiyla dogurun inşallah.

Benim bıdık 11 günluk oldu hala bir düzen yok hafif sarılığı vardı zar zor emzirdim o donem, 2,5 yasında bir oğlum daha var. Hayat çok zor şuanda :( sizlerde durum nasıl

Al benden de o kadar. Kızçem gece gündüz 15-20 dk. Uyuyor. Uykusuzluktan gözlerim mosmor oldu. 40'ına düzelir diyorlar. İnşallah bol uykulu bir kız olur...
Böyle giderse ben zaten doğum sonrası depresyon yolcusuyum , insan çok mutlu olmam lazım ama neden değilim diyor. 2. Bebeği olan anneler bi el atıversin :(

Kızlar yeni doğumlar hayırlı olsun, doğuracak olanlara allah güç kuvvet versin, hayirlisiyla dogurun inşallah.

Benim bıdık 11 günluk oldu hala bir düzen yok hafif sarılığı vardı zar zor emzirdim o donem, 2,5 yasında bir oğlum daha var. Hayat çok zor şuanda :KK43: sizlerde durum nasıl
Bana yardım eden bir sürü insan var ama hayat bana da çok zor, kızım gündüz uyuyor gece uyumazsa hep ağlıyor herkese sinir oluyorum herşeye alınıyorum ah geçer bu günler

Bana yardım eden bir sürü insan var ama hayat bana da çok zor, kızım gündüz uyuyor gece uyumazsa hep ağlıyor herkese sinir oluyorum herşeye alınıyorum ah geçer bu günler
Bende aşırı alinganim, içimde fırtınalar kopuyor :( 5 den beri uyusun diye ugrasiyorum, aman yaaaa çok zormus :(

Back
X