- 16 Mayıs 2009
- 3.990
- 4.319
- 333
- 40
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.681
Maşallah canım selvi boylu olacak fıstıkSelam kızlar,
Kizimi genel anestezi altinda sezaryen ile.dünyaya getirdim.
3,5 kilo.civari 54 cm.
Ikimizde iyiyiz benim agrilar.haric.
Masallah sutumuz de.geldi.
Herkese sevgiler
Çok sevindim serrycimmmm :) Analı babalı büyüsün, omurlu olsun kızçe. Tez zamanda iyileşirsin inşallah. Kocaman öpüyorum seni!!Selam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Allah bağışlasın canım. çok sevindim . maşallah sütü çok söyleme çok nazara gelir derler. Tam olarak kaç günlüktü hamileliğinSelam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Gözün aydın sağlıkla huzurla büyür inşallah..Rabbim sana da şifa versin bi an evvel düzelirsin umarımSelam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Selam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
hayırlısı olsun sıkma canını. bebek daha zayıf doğuyo o rakamlara pek takılma.ama iri olursa kendini daha güzel itermiş doğum sırasında bu da hızlıca kanalı açarmış rahat doğar yani. sağlık ocağındaki hemşire söylemişti bunu.
benim kızım pek minnak olacak heralde 40+2deyiz ama 3 kilo görünüyo
Maşallah size Allahm anali babali büyütmek nasip etsin camm niye genel oldun epidural istemedinmi canm merak ettimSelam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
40+3 idik canim.Allah bağışlasın canım. çok sevindim . maşallah sütü çok söyleme çok nazara gelir derler. Tam olarak kaç günlüktü hamileliğin
Tek seçenek sunuldu hayatimMinnak olanlar daha cabuk toparliyo kendini derler benm doktor gözümü korkutuyo baya iri cok yiyosun felan diye ama bu kadar daralcagmi dusunmezdm bugun cok kotuyum eşimin ustumde kurduğu sacma sapan baskida cabasi gelsinler artik bian evvel hayırlısıyla
Maşallah size Allahm anali babali büyütmek nasip etsin camm niye genel oldun epidural istemedinmi canm merak ettim
Ayy sherry sende dogurdun ha. Gözün aydın olsun. Darısı başımıza inşallah. Günü geçen bi ben kaldım herhalde. Hayirlisiyla bnm kızım da saglim bi dogsaydi.Selam kızlar,
3,5 kilo.civari 54 cm.
Herkese sevgiler
Böyle giderse ben zaten doğum sonrası depresyon yolcusuyum , insan çok mutlu olmam lazım ama neden değilim diyor. 2. Bebeği olan anneler bi el atıversinAl benden de o kadar. Kızçem gece gündüz 15-20 dk. Uyuyor. Uykusuzluktan gözlerim mosmor oldu. 40'ına düzelir diyorlar. İnşallah bol uykulu bir kız olur...
Bana yardım eden bir sürü insan var ama hayat bana da çok zor, kızım gündüz uyuyor gece uyumazsa hep ağlıyor herkese sinir oluyorum herşeye alınıyorum ah geçer bu günlerKızlar yeni doğumlar hayırlı olsun, doğuracak olanlara allah güç kuvvet versin, hayirlisiyla dogurun inşallah.
Benim bıdık 11 günluk oldu hala bir düzen yok hafif sarılığı vardı zar zor emzirdim o donem, 2,5 yasında bir oğlum daha var. Hayat çok zor şuandasizlerde durum nasıl
Bende aşırı alinganim, içimde fırtınalar kopuyorBana yardım eden bir sürü insan var ama hayat bana da çok zor, kızım gündüz uyuyor gece uyumazsa hep ağlıyor herkese sinir oluyorum herşeye alınıyorum ah geçer bu günler
Bebis geliyoooo hazir ol sumuksu kanli parçalar geliyosaa :)Bana da yaptılar böyle bir muayene. Zarları temizledi ağrılı bişeydi. Bugün ikinci gün belirti yok ama sümükümsü kanlı parçalar geliyor benden. Sende de var mı aynı durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?