2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ilk gittiğim hastanede 4 cm denilen açılma kendi hastanem de bakildi 1 buçuk cm mis meğer ! Eve geri gidebilirim yani beklemedeyiz şu an ..

Selaam herkese,
Bir haftadir bakamadim.
Gecmiside 700 msj sebebiyle hizlica gozden gecirdim.
Mayis annelerimizin cogu aldi bebeklerini kucagina.
Almayanlarda acele etmeyin canlar mayisin bitmesine daha vakit var dogru zamani secip gelicek minnaklariniz kucaginiza
eryesil canim gorkem pasamiz kuvozdeymis cok cok gecmis olsun tatlim. Cabucak iyilesip gelsin evinize insaallah.
Bir haftadir kayipligimin sebebine gelince..
Gecen ctesi oglen kizcemi ziyarete gittigimizde hemsiremiz emzirme icin dr la gorustunuz mu dedi. Daha cok minnak olsdugu icin erken diye duaunuyordum ben. Dr uyla gorustugumde 4 teki beslenmesine gelin deneyelim dedi
Heyecandan sevincten kalbim durucak sandim. Bir ayin sonunda ilk kez dokunucaktim kokusunu duyucaktim. Ustune birde emziricektim
Heyecanimi mutlulugumu tarif edemem. O minicik eller kollar ayaklar offf allahim miisss nasil hasretmisim meger.
Birde o kus gibi agziyla emmezmi zaten emzirmeyi cok severdim (oglumu 2 yasina kadar emzirdim ask yasayarak) bu kuş kadar kizceyi emzirmenin keyfi daha baska cok sukur bugunleride gordum. Artik gunduzleri 2 saatte bir emzirmeye gidiyorum. Haliyle hicbiseye vakit kalmiyor. Bazen aksamlari alikaan la beraber yatip kaliyorum.
Bu arada alikaan surekli gitmelerime cok kiziyor bazen anne gitme benim yanimda kal hep istoyorum ben diyor. Onu uzmeden durumu anlatmaya calisiyorum. Neyseki ananesiyle cok iyi anlasiyor fazla kizmadan uzulmeden geciriyoruz bugunleri.
Bu arada kizcem 1500 gr oldu.cok sukur bir saglik sorunu yok 1800 de cikarabilecegini soyledi dr 300 gr lik yplumuz kaldi. Yakinda evinde kizcem insallah.

Hepinizi kocaman opuyoruz. miranda_1986 canim 23 demistim bakalim devin imiz dinlicek mi bizi

Bende istiyorum artık haftasonu gelsinler minnaklarımızz yoksa bu gidişle hazirana kalıcaz
Bende bu kadar geç geleceğini düşünmüyordum. İlkini ne güzel 38+5 te kucağına almıştım. Bakalım yarın kontrol var. Ne diyecek doktor teyzemiz.
erik3588

Ay kızlar bugün güzel bebek haberleri aldık. Yarın da biz birbirimize verelim. Hepimizin bebeği aynı gün doğsun inşallah!!!

Kizlar ismi tam aklimda kalmamis @oaktan diye kalmis ama yanlismis.
Dogumdan sonra anestezinin yan etkilerinden fazlasiyla etkilewnmis hastanedeymis. Cok uzuldum cok gecmis olsun. Simdi ne durumda cok merak ettim. Ama tam isminide bilmedigimden etiketleyemedim. Bilen varsa etiketleyebilir mi

Ayyy neffcim!!!! Kac gundur aklım sende biliyor musun! Ve sen gelmeyince kesin Defne emmeye başladı diye düşünmüştüm. Ve sen şimdi bu müjdeyi verince çok mutlu Oldum!! Sen bu kadar seviniyorsun kim bilir Defnecik ne sevinmiştir. Annesinin kokusunu duyunca, memesini emince. Ay en kısa zamanda evine de gelir inşallah. Boncuk boncuk çevresine bakinir. Abisini tanımaya çalışır!!
23 u pazartesi tatil burda. Babamız da evde. İnşallah ise dönmeden çıkar gelir Devin. Sabırsız annesi iyice sabırsızlaniyor artık :))

Seni kocaman öpüyorum neffcim. Güzel haberlerini her daim bekliyoruz. Zamanın oldukça yaz! Ali kaani da gidisindan öptüm. Defneyi sonra minciklicam. Önce eve gelsin :))

Bazen yanina gittigimde agliyor oluyor. Sesleniyorum dokunuyorum hemen susuyor. Taniyor hissedoiyor artik beni. Kucucuk agziyla meme ariyor kucagima gelince
İnsallah vakitlice gelsin artik Devin butun dunyayi unuttursun sana gercek ask neymis ogretsin

Kiyamam yaaa ben ona! Ne çok çektik küçük boncuk. Ama artık annesine kavuştu önemli olan o! İnşallah abisiyle babasına da kavuşacak ve daha da mutlu olacak mini mouse um benim!
Devin bi doğsun, yakışıklı çıkarsa kızınızı isticez :) küçükkenden kertelim diyorum ben.

Allah kuzucugunu sana bağışlasin canım inşallah tez zamanda iyileşmeyi nasip eylesin

Ca
Canim 2 güne kalmaz suyun gelir

Güzel haberlerinizi aldık sevindik çok az kalmış taman kavuşuyosunuz maşallah güzel kızına

Dualarımız seninle canım inş en kısa zamanda çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…