Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal baktırsaydın kuzum bişy olmazdı rahim içinde olduğunu teşhis etmeleri gerek ama özele git yarın yada birgün keseyi görür 1 hafta sonra da kalp atışı için çağırır boşa stres yapmamış olursunKızlar sonucumu gösterdim doktor dedi bebek 2300 karından görmem gerek dedi bu değerde vajınal bakacam dedi bende istemedim risk sana ait dedi kabul ettim çıktım
Evet öyle vajınal çok ağrılı diye baktırmak istemedim bide oradayken bi kadının bağırma sesi geldi korktumVajinal baktırsaydın kuzum bişy olmazdı rahim içinde olduğunu teşhis etmeleri gerek ama özele git yarın yada birgün keseyi görür 1 hafta sonra da kalp atışı için çağırır boşa stres yapmamış olursun
Anlık olup geçiyor o yaBenim şuan göbek deliğimin etrafında bir sızlama var gibi hissediyorum kızlar ya gaz olabilir mi ?
Benim sizinkinden de fazla olabilir hatta 5 sene geçti hiç değerimi hatırlamıyorum ama içinizi ferah tutun anne de baba da taşıyıcı olsa sıkıntılı olabilirdi ama öyle değil bize de aile hekimi sınırda eşinizin bebek düşünmeden hematoljiye gidin demişti biz unuttuk bile gitmeyi hiç kötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla evlat sahibi olursunuzAile hekimimiz de öyle dedi. Bence sıkıntı olmaz ama görüşmek istiyorsanız görüşün dedi. Bu arada hematoloji derse ki embriyoya biyopsi yapılsın arayıp haber verecekmişiz. ama hematoloji de tahminimce yapılsın bir sorun yok işimize garantiye alalım diyecek diye düşünüyorum. Sağ olun vallahi telefon gelince inanın ki çok moralim bozuldu gelecek olan Allah'tan. Bir sorun olacağından değil de olduğum bölgede zaten hematoloji de yok. Arayıp burada hematoloji yok diyeceğim. Sizin de çok yüksek değil anladığım kadarıyla değerimiz ben de sadece kansızlık var başka bir şey yok peki sizde. Eşimin aksine kan değerleri çok iyi. Neden sınırda dediler anlamadim
6+1 canimKaçıncı haftadasın benimde kasık ağrım geçti sürekli belirti arıyorum![]()
Dun ilk kez gordum evetNeyse yalnız değiliz içimizi ferah tutalımSiz bebeğinizi görebildiniz mii benim haftaya cuma randevumm zaman geçmiyor sanki çok heyecanlıyım.
keşke baktırsaydın canım zaten iyice derine ittirmiyor bakarken benim hiç acımadı bileEvet öyle vajınal çok ağrılı diye baktırmak istemedim bide oradayken bi kadının bağırma sesi geldi korktum
Şu an bende de öyle bir sızı var. İş yerinde su doldurmak için damacanaya eğildim sonra göbek deliğimin etrafına bir sızı girdi.Benim şuan göbek deliğimin etrafında bir sızlama var gibi hissediyorum kızlar ya gaz olabilir mi ?
Tamam iki kişide varsa normal o zaman geçti benim şuanŞu an bende de öyle bir sızı var. İş yerinde su doldurmak için damacanaya eğildim sonra göbek deliğimin etrafına bir sızı girdi.
hahahahhaha ay çok güldüm buna yaaaa genel ruh halimizin özetiiiiTamam iki kişide varsa normal o zaman geçti benim şuan![]()
ağrın devam ediyor muKızlar sabah yazmıştım ağrı var diye, günlük pedime afedersiniz açık kahverengi bej lekelenme geliyor sabahtandır. Doktora yazdım ama cevap vermedi bence benden bıktıböyle bir şey yaşayan oldu mu
Ben 3 gün önce yaşadımKızlar sabah yazmıştım ağrı var diye, günlük pedime afedersiniz açık kahverengi bej lekelenme geliyor sabahtandır. Doktora yazdım ama cevap vermedi bence benden bıktıböyle bir şey yaşayan oldu mu
Artık haftaya da görünmez se öyle yaparım mecburkeşke baktırsaydın canım zaten iyice derine ittirmiyor bakarken benim hiç acımadı bile
hiç korka canım benim de dün oldu bol bol su içtim çok şükür bir kere geldi daha gelmediKızlar sabah yazmıştım ağrı var diye, günlük pedime afedersiniz açık kahverengi bej lekelenme geliyor sabahtandır. Doktora yazdım ama cevap vermedi bence benden bıktıböyle bir şey yaşayan oldu mu
bir de günlük ped kullanmayı önermiyorlar hava alması gerekiyor enfeksiyon mantar olmaması için sürekli iç çamaşırını değiş ama günlük ped kullanma ayaklarını uzat dinlenKızlar sabah yazmıştım ağrı var diye, günlük pedime afedersiniz açık kahverengi bej lekelenme geliyor sabahtandır. Doktora yazdım ama cevap vermedi bence benden bıktıböyle bir şey yaşayan oldu mu