- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.021
Cnm,sen boşuna stres yapıyorsun yaa.doktoruna guveniyorsan kendini ona teslim et.ben ilk kizimda öyle yaptım.doktorum normal doğum taraftarıydı ama 10 gün kala bana sen bu çocuğu doguramazsin,aşağı inmemis,boyun da kısa,daha günü de var beklersek biraz daha buyur,olmaz dedi.Ay iyi ya sevindim. Peki arkadaşın sonra iyi ki mi dedi yoksa keşke mi dedi. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediorum. Sezeryan isteyip ya da normal ı isteyip pişman olmaktan korkuyorm
Canim persmebe 19 mayis tatil??? Hayirlisi olsun artik ..bol yuruyus hurma hareket vs :)) denicezzSelam kızlar
Bu sabah doktoruma gorundum.
Acilma yok sanci da yok.
Bekleyeceğiz dedi geri gönderdi.
Persembe nst ye gel dedi.
Offf
Ayy mirac pasaammm nassil tontis tatli bi erkeksin sen masallah kuzuummm.mjd cim gunler cok cok hizli geciyor. Ben oghlum ne zaman 3 yasina geldi de kizimda bir aylik oldu hiiicc anlamadim kiEki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrrbüyüdük artık çok şükürr şaka bi yana 54 günlük olduk bile nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
aaa ama suyun gelmemiş miydiSelam kızlar
Acilma yok sanci da yok.
Offf
Canim senin bebisin kilosu ne kadar görünüyor normal doğum mu diyor doktor benimki geçen hafta 3400 du iri bebek diye tutturdu doktorSelam kızlar
Acilma yok sanci da yok.
Offf
Hayırlısı ile vaktinde dogar inşallah canım 1 günün kalmışSelam kızlar
Acilma yok sanci da yok.
Offf
Canim benim.Günaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Tatil ama ben.burada olacağım, sen gel dedi doktorum.Canim persmebe 19 mayis tatil??? Hayirlisi olsun artik ..bol yuruyus hurma hareket vs :)) denicezz
Geldi diye biliyordum.aaa ama suyun gelmemiş miydi
Benimki cumartesi 3780 gr idi.Canim senin bebisin kilosu ne kadar görünüyor normal doğum mu diyor doktor benimki geçen hafta 3400 du iri bebek diye tutturdu doktor
Hayırlısı ile vaktinde dogar inşallah canım 1 günün kalmış
Benimkinin kilosu 3300 du geçen hafta gayet normal dedi 2 gün falan önden gidiyo en fazla . Bence iri değiller yani tosbiklerimizCanim senin bebisin kilosu ne kadar görünüyor normal doğum mu diyor doktor benimki geçen hafta 3400 du iri bebek diye tutturdu doktor
Canım miniğe acil şifalar diliyorum.özledik valla seni.tez zamanda sağlığına kavuşsun tontiş.Meraba kızlar
Hepinizi çok özledim. Şükür ben 9 mayısta kavuştum oğluma lakin 22. Haftamızda tespit edilen böbrek büyümesi araştırılıyor şimdi. Doğumdan sonra evimize geçemeden bebeğim için başka bir hastaneye yatışımız yapıldı. Lohusalığımı hastane koridorlarında ve odalarında geçiriyorum ama şükür halimize. Şikayet etmem sadece hayırlı sonuçlar diliyorum Rabbimden. Sizdende dualar bekliyoruz tabi teyzoşlar
Ama oğlumun genel olarak durumu iyi. İnşallah burdan çıkınca dahada iyi olacağız. Şimdi biraz geçmişe bakıp gelelim. Yeni kardeşler katılmışmı aramıza
Aminn hepimizinkini inşallah...çok sağol canım:)Oy oyy masallah barekallah buyumuste ymdelikanlı olmuş ya...allah anali babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin ins canm
Çok sağol canımm:)senin yakışıklıyıda öpp kokla bizim için
Sağol neff teyzesiiAyy mirac pasaammm nassil tontis tatli bi erkeksin sen masallah kuzuummm.mjd cim gunler cok cok hizli geciyor. Ben oghlum ne zaman 3 yasina geldi de kizimda bir aylik oldu hiiicc anlamadim ki
Ne Nazlı çıktı bu bebekler gelmek bilmedilerSelam kızlar
Acilma yok sanci da yok.
Offf
Ben ilk cocugumu 3780 gr normal dogum yapmistim.Canim senin bebisin kilosu ne kadar görünüyor normal doğum mu diyor doktor benimki geçen hafta 3400 du iri bebek diye tutturdu doktor
Öperim teyzesi:)Çok sağol canımm:)senin yakışıklıyıda öpp kokla bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?