- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.061
Ahhahahahha. Yok yesilcancim öyle düşünme. Oğluşun senin için yapmıştır. Demiştir ki annecim bugün daha uyusun. Bugün rahatça bir dinlensin. Yarın ben ciyyak ciyyak çıkar tüm enerjisini alırım diyordur :)Valla dimi toplu doguralim dedik,tarih güzel dedik ama sipalar topluca anlasip bize sırt döndüler, gece boşuna uykusuz kalmışım, oglanla inatlasiyim yarinda ben deyimki bugunde ben istemiyorum nasıl olur
Ay canım kıyamam yaaw.40+3 olduk bizde canım cuma 41 olcak o zamana kadar gelmezse cuma günü müdahale edilecek
İlk etapta suni verirler diye düşünüyorum
Bizimde henüz kanala girmemiş ama her an herşey olabilirmiş doktorum öyle dedi hergün nst kontrol cumaya az kaldı ama benim dayancak gücüm kalmadı desem yeridir
Hakkımızda hayırlısı olsun çok fazla bekletmesin bebişler annelerini sağlıkla gelsinler inşallah
Amin canımcım inşallahAy canım kıyamam yaaw.inşallah bugub yarın çıkar gelir cumayı beklemez.
Biz de yarın 41 oluyoruz ama doktordan zorla bi gün daha izin kopardık carsamba sabahina kadar dogmazsa alincak suni sanci istemiyorum ben ilk dogumlarda hele ki acilma sanci hic bisi yokken suniyle dogurma şansı cok düsükmus40+3 olduk bizde canım cuma 41 olcak o zamana kadar gelmezse cuma günü müdahale edilecek
İlk etapta suni verirler diye düşünüyorum
Bizimde henüz kanala girmemiş ama her an herşey olabilirmiş doktorum öyle dedi hergün nst kontrol cumaya az kaldı ama benim dayancak gücüm kalmadı desem yeridir
Hakkımızda hayırlısı olsun çok fazla bekletmesin bebişler annelerini sağlıkla gelsinler inşallah
Biz de yarın 41 oluyoruz ama doktordan zorla bi gün daha izin kopardık carsamba sabahina kadar dogmazsa alincak suni sanci istemiyorum ben ilk dogumlarda hele ki acilma sanci hic bisi yokken suniyle dogurma şansı cok düsükmus
Hadi bakalım bebegimiz icin bizim icin en saglıklı en hayrlı dogum sekli hangisiyse o olur insallahyaaa doktoruma sorduğumda oda şu durumda önermem demişti 41 e gelince ne diyecek merak içinceyim
kişiden kişiye değişiyodur belki açılma durumu bakalım ne olacak
Canım hem normal sancı hemde suni sancı çekmiş biri olarak bence hiç farkı yok.korkma tatlım.Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yeni eve geldim bebek çok hareketliymiş başı aşağıda ama kanala girememiş cuma gününe kadar gelmezse suni sancıyla doğura bilirsin dedi ama ben çok korkuyorum çıkışta kendimi tutamayıp ağladım suni sancı çok zor diye duyuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Ahhahahahha. Yok yesilcancim öyle düşünme. Oğluşun senin için yapmıştır. Demiştir ki annecim bugün daha uyusun. Bugün rahatça bir dinlensin. Yarın ben ciyyak ciyyak çıkar tüm enerjisini alırım diyordur :)
Ayyy yarın kollarında yesilcancim :))Ay teyzesi sende böyle deyince sıpa gözüme bi sevimli göründü, ehh hadi kusmeyim kuzuma, yarın gelsin inşallahciyaklasin
senin daha çok zamanın var ben de anlamadım neden suni sancı verelim filan diyor ki.Biz de yarın 41 oluyoruz ama doktordan zorla bi gün daha izin kopardık carsamba sabahina kadar dogmazsa alincak suni sanci istemiyorum ben ilk dogumlarda hele ki acilma sanci hic bisi yokken suniyle dogurma şansı cok düsükmus
şu açılma meselesi benim de acayip kafama takılıyor. canımı çok sıkıyor. ama sen ve E elosalic55 varken benim şikayet etmem ayıp kaçar. susayım..yaaa doktoruma sorduğumda oda şu durumda önermem demişti 41 e gelince ne diyecek merak içinceyim
kişiden kişiye değişiyodur belki açılma durumu bakalım ne olacak
şorr diye dökülen bir çay bardagı civarı su, o kadar. gerisi gelmedi. ama sızıyor yine de. aşağısı zaman zaman ıslanıyor.aaa ama suyun gelmemiş miydi
inşallah canım.Hayırlısı ile vaktinde dogar inşallah canım 1 günün kalmış
hiç sorma. canım bişi yapmakta istemiyor. ne yaparsak yapalım onlar gelmiceklerse bi anlamı yok diyorum.Ne Nazlı çıktı bu bebekler gelmek bilmedilerhayır napcam şaştım yürü merdıven ananas papatya hurma of gelsınler artık çok özledim
susuz değiliz ki canım. kontrolde suyuma baktı. acil gittiğimde de o doktor bana çok suyun var bile dedi. bu doktorum buna güldü. çok su değil az su riskli dedi. kendi doktorum 50 küsü yaşında. bana daha çok güven veriyor.suyun geldiği halde mi teee perşembeye attı. çocuk o kadar bekliyormuymuş suzuz haliyleBir de devlet hastanesine gidiyordun sanırım, perşembe tatil, sorun olmasın..
hiç sorma miranda. ablam da geldi yanıma doguruyorum diye. ortalığı velveleye verdim. canım çok sıkıldı.Ayyy sherricim( yine mi olmadı? Valla hayırlısı olsun artık da ece kızımız da ne nazlı çıktı. Gelmeden kaç gün önceden hazırlık yaptıriyor. Adıyla büyüsün :)
canım iki ayrı ultrason 3700 üstü deyince ben de ister istemez ikna oluyorum.Sherricim benim bi arkadaşıma da bebek 4 kilo 4 kılo Dediler, minnak 3.5 kilo doğdu. Yine tosuncuktu ama!
Ablama hele catin dar bebek büyük diye sezeryana aldilar ki ona da 4 kilodan fazla demişlerdi. 3.250 minnak doğdu bizimki. O ultrasonlarin bayağı yanılma payı var bence
Valla şu bekleme işi o kadar zor ki ben de günüyle gidip doguranlari az kıskanmaya başladım.şorr diye dökülen bir çay bardagı civarı su, o kadar. gerisi gelmedi. ama sızıyor yine de. aşağısı zaman zaman ıslanıyor.
doktorum suyuna baktı, hiç riskli bi durum yok suyu var. hareketleri de var. beklicez dedi.
inşallah canım.
her gidişte alttan muayene. kurcalan kurcalan açılma yok. canım sıkılıyor.
hiç sorma. canım bişi yapmakta istemiyor. ne yaparsak yapalım onlar gelmiceklerse bi anlamı yok diyorum.
susuz değiliz ki canım. kontrolde suyuma baktı. acil gittiğimde de o doktor bana çok suyun var bile dedi. bu doktorum buna güldü. çok su değil az su riskli dedi. kendi doktorum 50 küsü yaşında. bana daha çok güven veriyor.
öteki doktora kalsam bebegimi zorla kesip almıştı benden cumartesi günü belki de..
hiç sorma miranda. ablam da geldi yanıma doguruyorum diye. ortalığı velveleye verdim. canım çok sıkıldı.
kv de gelişini erteledi. o zamana kadar gelirse de gelir artık napalım. yalnız olma diyor ablam. ben hastanede yalnız olmaktan korkmuyorum. eşim olsun yeter yanımda.
canım iki ayrı ultrason 3700 üstü deyince ben de ister istemez ikna oluyorum.
sezeryan için bahane görmüyor bunu doktorum. çatın iyi dogurursun diyor.
ama ben yine de korkuyorum. bazen acaba sezeryan mı olsam diye düşündürmeye başladı ki ben kafaya normali takmıştım baştan beri .. bilemedim
Sanki.hic.dogmayacak.gibi.geliyor bazen, nasilsa.boyle yaşamaya alistik.Valla şu bekleme işi o kadar zor ki ben de günüyle gidip doguranlari az kıskanmaya başladım.
Ama biliyorum ki normal dogumda daha rahat edicem.
Ama hayırlısıyla olsun tabi. Ne zaman ne olacağı belli olmaz.
Ahahahha ben de diyorum gelişimini tamamlamadi daha biyiklancak öyle çıkcak herhalde diyorum :))Sanki.hic.dogmayacak.gibi.geliyor bazen, nasilsa.boyle yaşamaya alistik.
Cevremdekilere iyice büyüteyim öyle doğuracam ki ilkokula başlıyacak dogurunca filan.diyorum.
Artik isi sakaya vurdum napam
Hadi geçmiş olsun şekerim. Ben De sorucam yarın doktora.Karaciger enzimleri degerim 215ten 168 düşmüş. Persembe tekrar kan vericem. 1 hafta daha gecirirsek bizim icin iyi dedi dr um.
Ben memnun kaldım hissin oluyo evet ama acı hissi yok emin ellerde olmak lazım tabii...Epidural dan memnun kaldinmi peki, onun etkisi çabuk geciyormus veya tam uyuşma oluyormuş diye bişeyler okudum, canlı canlı kesilenleri okudum gözüm korktu açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?