- 21 Eylül 2015
- 1.252
- 2.050
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.041
Selam kızlar
Bu sabah doktoruma gorundum.
Acilma yok sanci da yok.
Bekleyeceğiz dedi geri gönderdi.
Persembe nst ye gel dedi.
Offf
Meraba kızlar
Hepinizi çok özledim. Şükür ben 9 mayısta kavuştum oğluma lakin 22. Haftamızda tespit edilen böbrek büyümesi araştırılıyor şimdi. Doğumdan sonra evimize geçemeden bebeğim için başka bir hastaneye yatışımız yapıldı. Lohusalığımı hastane koridorlarında ve odalarında geçiriyorum ama şükür halimize. Şikayet etmem sadece hayırlı sonuçlar diliyorum Rabbimden. Sizdende dualar bekliyoruz tabi teyzoşlar
Ama oğlumun genel olarak durumu iyi. İnşallah burdan çıkınca dahada iyi olacağız. Şimdi biraz geçmişe bakıp gelelim. Yeni kardeşler katılmışmı aramıza
Canım sığamıyor minikler son haftalarda hareketlerin azalması normal. En son kontrolün ne zamandı?Bu cocuk neden bu kdr sakiiinnn...artik resmen uyki duzenini cozdum( resmen hareketleri 1-2 tik azaldi
Gecen hafta cuma...bi sonraki de bu hafta crs insallah...soluma yatiyorum kiprasio...bi de karnim asagi indi heralde dolayisiyla kisitlandi...sag salim kavussaydikCanım sığamıyor minikler son haftalarda hareketlerin azalması normal. En son kontrolün ne zamandı?
Canlarim bugünkü sezeryanim iptal oldu, dr şehir dışından geç dönmüş, yatış verdi hala hastanedeyim ama yarın öğlen civarı ameliyat edecekmiskoluna damar yolu açtılar elim şişti ancak yazabildim size. Opuldunuz
Bir bebeğin 8 gün boyunca kaka yapamaması kesinlikle normal değil. Doktor ciddiye almadiysa başka doktora danışın. Bebekcik harap olur öyle. Zaten bu sütün yetersiz olduğu işaretlerinden biridir. Bebek beslenemiyor gibi geldi bana.Komsumun bebeği 8 gün yapmadı 10 güne kadar normal demiş doktor yanlış hatirlamiosam sanırım sonunda fitil ile yapmis
Ayyy sherricimSelam kızlar
Bu sabah doktoruma gorundum.
Acilma yok sanci da yok.
Bekleyeceğiz dedi geri gönderdi.
Persembe nst ye gel dedi.
Offf
Benimkinin de gece hareketleri çok artıyor doğum öncesi azalır diyolar amaBu cocuk neden bu kdr sakiiinnn...artik resmen uyki duzenini cozdum( resmen hareketleri 1-2 tik azaldi
Ayyy lorenacim biz de seni çok özledik!!Meraba kızlar
Hepinizi çok özledim. Şükür ben 9 mayısta kavuştum oğluma lakin 22. Haftamızda tespit edilen böbrek büyümesi araştırılıyor şimdi. Doğumdan sonra evimize geçemeden bebeğim için başka bir hastaneye yatışımız yapıldı. Lohusalığımı hastane koridorlarında ve odalarında geçiriyorum ama şükür halimize. Şikayet etmem sadece hayırlı sonuçlar diliyorum Rabbimden. Sizdende dualar bekliyoruz tabi teyzoşlar
Ama oğlumun genel olarak durumu iyi. İnşallah burdan çıkınca dahada iyi olacağız. Şimdi biraz geçmişe bakıp gelelim. Yeni kardeşler katılmışmı aramıza
Doğum tarihlerimiz yakın cuma erken değil mi canim benim bebis de bazen aşırı hareketli kanala girdi mi çarşamba gorcem inş ama daha doğumumüza var neden bu cuma dedu kiArkadaşlar bugün kontrolüm vardı yeni eve geldim bebek çok hareketliymiş başı aşağıda ama kanala girememiş cuma gününe kadar gelmezse suni sancıyla doğura bilirsin dedi ama ben çok korkuyorum çıkışta kendimi tutamayıp ağladım suni sancı çok zor diye duyuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Sherricim benim bi arkadaşıma da bebek 4 kilo 4 kılo Dediler, minnak 3.5 kilo doğdu. Yine tosuncuktu ama!Canim benim.
Saglikla sihhatle alirsin kucagina inşallah..
Tatil ama ben.burada olacağım, sen gel dedi doktorum.
Ote yandan suni filanda istemiyordum. Bebiste inmemis.
Belki hayirlisi boyledir diyorum napalim.
Geldi diye biliyordum.
Öyle sorrr.diye gelmemisti zaten.
Gelen suyumdu söyledim ama yeterli su.var dedi ultrason a bakip.
Kendiao istediği zaman gelecek dedi, yolladı valla.
Bende sancim tutsun gideyim hastaneye dogurayim istiyorum.
Suni muni olmadan.
Belki de.beklediğime degecek.
Benimki cumartesi 3780 gr idi.
Iri ise benimki iri.
Doktorum 4 kiloyu gecer demisti.
Gunum gecti hala yok.
Kesin 4 kiloyu gececek o.kesin.
Ama catin musait dogurursun diyor doktorum.
Ote yandan korkmaya.basladim
Nasil.dogacak bu tontis diye
Aaaa ne 16 mayismis!! Kimler dogurdu acep diye girdim baktım bütün bebişler hala rahimde! Gelcekleri yok bu sipalarin!!Canlarim bugünkü sezeryanim iptal oldu, dr şehir dışından geç dönmüş, yatış verdi hala hastanedeyim ama yarın öğlen civarı ameliyat edecekmiskoluna damar yolu açtılar elim şişti ancak yazabildim size. Opuldunuz
Canım açıkçası pek bilgim yoktu bu konuda doktor u degismisler zaten memnun kalmayıp şu an öyle bi sıkıntı yok iletirim arkadaşıma bebek 4 aylık ayda 1 kilo alıyo sadece anne sütü ile yani süt yetiyo görünüyoBir bebeğin 8 gün boyunca kaka yapamaması kesinlikle normal değil. Doktor ciddiye almadiysa başka doktora danışın. Bebekcik harap olur öyle. Zaten bu sütün yetersiz olduğu işaretlerinden biridir. Bebek beslenemiyor gibi geldi bana.
Biz de yegenimle böyle bir durum yaşadık ve mama takviyesine başladık. Yeğenim 13 ay annesini emdi ama ne yazık ki annesinin sütü hiç bir zaman yetmedi. Böyle durumlarda bebeğe işkence yapmanın bir anlamı yok.
Sadece kilo alisiyla olculmuyor bebeğin yeterince süt alıp alamadığı. Aynı zamanda bebeğin tavrı, sancısı, gazi, günlük çıkan bezleri. Bunlar da çok önemli.Canım açıkçası pek bilgim yoktu bu konuda doktor u degismisler zaten memnun kalmayıp şu an öyle bi sıkıntı yok iletirim arkadaşıma bebek 4 aylık ayda 1 kilo alıyo sadece anne sütü ile yani süt yetiyo görünüyo
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yeni eve geldim bebek çok hareketliymiş başı aşağıda ama kanala girememiş cuma gününe kadar gelmezse suni sancıyla doğura bilirsin dedi ama ben çok korkuyorum çıkışta kendimi tutamayıp ağladım suni sancı çok zor diye duyuyorum ne yapacağım bilmiyorum
Aaaa ne 16 mayismis!! Kimler dogurdu acep diye girdim baktım bütün bebişler hala rahimde! Gelcekleri yok bu sipalarin!!
Neyse canım. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Yarın su gibi olur herşeyin inşallah
Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı yeni eve geldim bebek çok hareketliymiş başı aşağıda ama kanala girememiş cuma gününe kadar gelmezse suni sancıyla doğura bilirsin dedi ama ben çok korkuyorum çıkışta kendimi tutamayıp ağladım suni sancı çok zor diye duyuyorum ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?