2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Görüyorum ki erken doğum olabilir denen hemen herkes daha doğurmamış ben de doğuramadım daha gelmiyor bizimki :) doğum yapanlar hayırlı olsun bebekleriniz. Darısı bizlere inşallah

hehehehe.. aynen yaa, şakacı çıktı bizim çocuklar sağ salim gelsinler de ne zaman isterlerse o zamana razıyım ben

maşallah ikinize de, analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Normal doğum muydu? kaçıncı haftada doğum gerçekleşti?

Kendime gelince mutlaka yazarım, 7.30 da burda ol dedi dr ama hazırlanma felan 8 8.30 u bulur sanırım. Seninde hakkında hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun

canım şimdiden Allah kolaylık versin, ay bebeğine kavuşacağın gün bugün, çok heyecanlı çok güzel olmalı sorunsuz atlatıp, sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Kendine gelip toparlanınca yaz bize merak içindeyiz :)

@Sherrysherrylady bi taraftan da aklım sende. Sen naptın, ne durumdasın? doğum yaptın mı ne zaman olacak?

ay 16 mayıs bugün, bakalım kaç yeni bebeğimiz olacak

gözün aydın canım
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, uzuuun ömürlü sağlıklı olsun kuzum.
Sana da geçmiş olsun, oğlunla kucak kucağa olmak ne güzel

Günaydın herkese dun gece dogurrurm gibi gelmişti ağrım coktu ama bi gece daha atlattik bakalim

Ay iyi ya sevindim. Peki arkadaşın sonra iyi ki mi dedi yoksa keşke mi dedi. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediorum. Sezeryan isteyip ya da normal ı isteyip pişman olmaktan korkuyorm
Ama sadece canm vajinanin kesilmesi vs diyilki tum pisliklerde normal dogumla gidiuo enfeksiyon vs normal dogum yapanlarda azaliyomus vajinaya yapılan bi detoks gibi düşün mesela .... he cokmu zor kişiden kişiye değişir aci esigi bana cokkkkk zordu ama iste hep derlerya normalin sonrası güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…