- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #54.001
Haydi hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz sag salim kavusun mis kokulunla:)Günaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz sag salim kavusun mis kokulunla:)Günaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Görüyorum ki erken doğum olabilir denen hemen herkes daha doğurmamış ben de doğuramadım daha gelmiyor bizimki :) doğum yapanlar hayırlı olsun bebekleriniz. Darısı bizlere inşallah
Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Sevgili mayıs anneleri,
biz en sonunda kavuştuk birbirimize darısı en kısa ve en kolay şekilde bekleyenlerin başına... Doğumum çok beklediğim gibi olmasa da bebeğimi kucağıma aldığımda herşeyi unuttum. 4030 gr 56 cm dünyaya geldi ufaklığım. herkese kucak dolusu sevgiler
Kendime gelince mutlaka yazarım, 7.30 da burda ol dedi dr ama hazırlanma felan 8 8.30 u bulur sanırım. Seninde hakkında hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun
Kizlar merhaba kocan öpücükler size burdan oglumla
Sorarsanız hala hastanedeyim ama kuzum yanimda yeyip içip yatıyor maşallah neden sezeryan oldum maalesef bebegim sancilari kaldiramadi kalp atışı yavaşladı ve acil sezeryan oldum size şunu soyleyim herşeyi yasamis biri olarak kendi sancim suni sancı ve en son sezeryan korkucak hiç bisey yok hiç birinden korkmayın bol bol dua edin uzun uzun hikayemi de yazicam inşallah
Rabbim sağlıklı hayırlı kolay bi doğum nasip etsin inş canimGünaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Hayırlı kolay bir doğum olsun, sağlıkla alın miniğinizi kucağınıza inşGünaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Allh yardimcin olsun senin hepimizin benimde 21 mayis insallhhh ..Günaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Allahm kurtarsin inşallah kazasz hayirlisiyla bolbol inşirah ve ayetel kursi oku canmGünaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Günaydın herkese dun gece dogurrurm gibi gelmişti ağrım coktu ama bi gece daha atlattik bakalim
Yok gelmedi ama 3 gundur belimden yayilan bi agri var dün de cok hareketliydik aşağı dogru ittirio kendini gibi geldi kanalami girdi acaba bilmiorumhayırlı kolay doğumun olur inşallah. nişan falan geldi mi?
Canim ilk gebeligimden bahsediyordum ben o yazimda :)Canım sen sezeryan olmicak miydin neden çatı muayenesi oldun. Ay ben de mj olcam yoksa![]()
Bu gebeligimde şükür 10 kilo aldım ve ben de yaşamadım hiç problemİl
ilk hamileliğimde bende de olmuştu ama doğumdan sonra 15-20 güne geçti. Bu hamilelîğimde hiç olmadı . Herkeste farklı galiba
Allah yardimcinnnn olsun canm dualarimiz seninleGünaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Ama sadece canm vajinanin kesilmesi vs diyilki tum pisliklerde normal dogumla gidiuo enfeksiyon vs normal dogum yapanlarda azaliyomus vajinaya yapılan bi detoks gibi düşün mesela .... he cokmu zor kişiden kişiye değişir aci esigi bana cokkkkk zordu ama iste hep derlerya normalin sonrası güzelAy iyi ya sevindim. Peki arkadaşın sonra iyi ki mi dedi yoksa keşke mi dedi. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediorum. Sezeryan isteyip ya da normal ı isteyip pişman olmaktan korkuyorm