- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.981
Merhaba kızlar annisler planlı sezeryan düşünüyorm da. Merak ettiğim tarihi verdi diyelim. Doktor . Bu 40. Hafta olur mü. Mesela benim 7 haziran tahmini tarihim ya. 5 haziran dedi dielim. Ya da 30 mayis . Ya benim sancim oncesinde tutarsa acilmam olursa normal é mi döner ki.
Bnm bi arkadaşım kesinlikle normal istemiyordu. 8 aylıkken gece suyu gelio açılması oluo sancısı var ama yine de sezeryan istediği için sezeryan oldu.Merhaba kızlar annisler planlı sezeryan düşünüyorm da. Merak ettiğim tarihi verdi diyelim. Doktor . Bu 40. Hafta olur mü. Mesela benim 7 haziran tahmini tarihim ya. 5 haziran dedi dielim. Ya da 30 mayis . Ya benim sancim oncesinde tutarsa acilmam olursa normal é mi döner ki.
Merhaba kızlar annisler planlı sezeryan düşünüyorm da. Merak ettiğim tarihi verdi diyelim. Doktor . Bu 40. Hafta olur mü. Mesela benim 7 haziran tahmini tarihim ya. 5 haziran dedi dielim. Ya da 30 mayis . Ya benim sancim oncesinde tutarsa acilmam olursa normal é mi döner ki.
Fenaaa heyecan panik yasiyorum ve birazcikta korkum var galiba, sabah sezeryanim var bi yanim oğluma kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor, diğer yanim da biraz tirsiyor. İçimde bi çığlık var ama atamiyorum sanki yaaa
Canım sakin ol hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah benimde ağrılarım var ama ben bi türlü anlayamıyorum
Biz doğuramayanlar içinde dua et
Ayyy canim yaa bi an hayalimde canlandirdim da harika bir duygu olmalı.Canım kucağında tutuncada çok tatlı oluyo.oğlumu çok tutuyodu karnımda şimdide çok tutuyo.
Fenaaa heyecan panik yasiyorum ve birazcikta korkum var galiba, sabah sezeryanim var bi yanim oğluma kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor, diğer yanim da biraz tirsiyor. İçimde bi çığlık var ama atamiyorum sanki yaaa
sakinleş canımmm ne kadar güzel yarın meleğinin kokusunu içine çekiçeksinFenaaa heyecan panik yasiyorum ve birazcikta korkum var galiba, sabah sezeryanim var bi yanim oğluma kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyor, diğer yanim da biraz tirsiyor. İçimde bi çığlık var ama atamiyorum sanki yaaa
sakinleş canımmm ne kadar güzel yarın meleğinin kokusunu içine çekiçeksin
Yarın mis senin tarih hadi allah yardimcin olsun. Çıkınca haber et inşallah. Saat kaçta yapılacak acaba . Ay heyecanlandim ben bile . Benim de yarın kontrol var .gün isticem bakalım ne diyecek doktor .normal yap die tutturmaz inşallah. Benim bebişim zaten minnak. Kilosu artmioYok canım hemen normale dönmez, benimki planlı sezeryan ya, dr sıkı sıkı tembihledi beni, bi damla bile kan gelse, suyun gelirse ve sancilanirsan sakin ha sakin gecikme acil gel diye, evde sancı çekmeye kalkma sakin dedi, yani bu belirtilerin olduğunda beklemeden gidersen durumuna göre sezeryan yaparlar hemen. Normal doguma dönmesi için bu belirtilere rağmen evde uzun süre beklemis acilmanin çok olmuş olması gerekir diye biliyorum
Ay iyi ya sevindim. Peki arkadaşın sonra iyi ki mi dedi yoksa keşke mi dedi. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediorum. Sezeryan isteyip ya da normal ı isteyip pişman olmaktan korkuyormBnm bi arkadaşım kesinlikle normal istemiyordu. 8 aylıkken gece suyu gelio açılması oluo sancısı var ama yine de sezeryan istediği için sezeryan oldu.
Komsumun bebeği 8 gün yapmadı 10 güne kadar normal demiş doktor yanlış hatirlamiosam sanırım sonunda fitil ile yapmis@
Bes gun cok fazla canim kendi huzursuz ise poposundan derece yardimiyla yaptirmayi deneyebilirsin
Ay işte buna karar veremiyorum. Acilmam çok oldu dielim sanci da cekiorumm falan. Bu kez de ben normal ı istedim madem açılma var die tutturup planlı die sezeryan yaparsa .. Ay ben kafayı yedim galiba kızlar . Yüzde 60 70 é düştü benim sezeryan isteğim. Ama aynı zaman da yüzde 99 istemiorum normal doğumu. Kafam çok karışıkYok canım normale dönmez. Gerçek sancın gelmişse yada açılman başlamışsa sezeryan yapıyorlar. Eltimde öyle oldu. Planlanan tarihten önce açılma ve sancıları vardı. Acil sezeryana aldılar
Sezeryan olduğu için çok memnundu hatta beni de sezeryan olmam için yönlendirdi. Ama ben normali denemek istiyorum. Bi arkadaşıma da dr u karnını mi kesmemi istersin vajinanın mi demiş tabi bu durumda çoğunluk karin der o da öyle dedi bunlar özel Drlari birde tercihi hastaya birakanlar dan.Ay iyi ya sevindim. Peki arkadaşın sonra iyi ki mi dedi yoksa keşke mi dedi. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediorum. Sezeryan isteyip ya da normal ı isteyip pişman olmaktan korkuyorm
Ay süper cevapSezeryan olduğu için çok memnundu hatta beni de sezeryan olmam için yönlendirdi. Ama ben normali denemek istiyorum. Bi arkadaşıma da dr u karnını mi kesmemi istersin vajinanın mi demiş tabi bu durumda çoğunluk karin der o da öyle dedi bunlar özel Drlari birde tercihi hastaya birakanlar dan.
Yarın mis senin tarih hadi allah yardimcin olsun. Çıkınca haber et inşallah. Saat kaçta yapılacak acaba . Ay heyecanlandim ben bile . Benim de yarın kontrol var .gün isticem bakalım ne diyecek doktor .normal yap die tutturmaz inşallah. Benim bebişim zaten minnak. Kilosu artmio
Alla alla bu kadar zararlı mıymış bu?Ilac kullaniyrm sadece
Yrn kan vericem duserse bekleyecek dusmezse dogum olacak . Bakalim hayirlisi. Bi yanim biraz daha kalsin diyor bi yanim 37. Hfta olacak dogsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?