• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar ben 7+5 ten 7+0 a döndüm bebeğim daha küçük görülüyormus Dr geç döllenme olmuştur dedi.
Ve göğüslerim çok ağrıyor ayıptır söylemesi biraz büyüdüde. .kizimda hiç böyle olmamıştı dokunsan sizliyor ve canım peynir ve tatlı çekiyor sürekli...mide bulantım biraz var ..
Sizde de böyle ve benzeri şeyler varmi?

Bendede kist çıktı ama doktorum hamilelikte çıkıyor sonra 2,5 ay sonra yok oluyor dedi. Zararı yokmuş hatta iyi birşey dedi anlamadım. Korkma o yüzden çünkü doktorum kistin varmı bakalım diyip gördü. Demek normal. Benimde hayatımda ilk kez kist oluyor
Senindemi yumurtalikta ve kac cm canm

Oyle tabi bizde 1 sene hasretle yandik.
Ilk defa boyle oldum. Yerimden kalkmiyorum aptal gibiyim. Eş durumlari zaten malum doktor yasaklamisti sanki uzaklasicakmisiz gibi geliyor ole olunca. Ay bilmiorum iste ya rabbim feraha erdirsin ins
Geçer allahın izniyle.zor zamanlar ama allah yardım eder inşallah. Her zorlukla beraber mutlaka bir kolaylık vardır allahın izniyle.

Kızlar bugün doktorum disim sisti diye antibiyotik verdi şimdiden başladım kullanmaya dua edin kızlar bebegime bi şey olmasın çabuk geçsin su disim

Ben de istiyorum aslında ama doktora sormadım daha

canım aşıyı aile hekiminmi söyledi
ben daha gitmedim aile hekimine 5. haftadayım

Evet canım aile hekimi söyledi çünkü bende astım var bi grip olunca mahvoluyorum doktor kesinlikle yaptırmalısın hamilelikte antibiyotik kullanmamak için aşıyı yaptır dedi yaptırcam ben yarın inş...

Kızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa :((

Kızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa :KK43:(
Allah korusun canım evlatlarımızı inşallah toparlarsın hemen çok geçmiş olsun

Hayırlı olsun pıt pıtlar duyulmuş, darısı başıma inşallah.

Başka bir topikteki arkadaşımızın da iki kesesi vardı, biri boş. O boş olan bir sonraki randevusunda yok olmuştu. Bazen oluyormuş öyle.
Canım biz aynı gidiyoruz, ben de Çarşamba gideceğim doktora 6+1 iken. İnşallah görür ve kalp atışını duyarız bebişimin. Seni de bilgilendiririm burdan :KK25:

İyi geceler herkese bugün keseyi gördük :anneadayı: 5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo :( bu durumu yaşayan varmı

İyi geceler herkese bugün keseyi gördük :anneadayı: 5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo :KK43: bu durumu yaşayan varmı
Normalmiş canım akıntı ve ağrı doktorum sadece kanama ve idrar yolu iltihabına karşı dikkatli olalım dedi merak etme hayırlı olsun kalp atışını da duyarsın inşallah yakın zamanda :KK39:

İyi geceler herkese bugün keseyi gördük :anneadayı: 5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo :KK43: bu durumu yaşayan varmı
Benim de koyu beyaz, Sakız gibi akıntım var ama çok değil parça parça. 2 sabahtır da öğüre öğüre su gibi kusuyorum. Ama seviniyorum annişine selam gönderiyor bebeğim :anneadayı:

Benim de koyu beyaz, Sakız gibi akıntım var ama çok değil parça parça. 2 sabahtır da öğüre öğüre su gibi kusuyorum. Ama seviniyorum annişine selam gönderiyor bebeğim :anneadayı:
:) bende henüz hiç bir belirti yok bulantı aserme vs sadece göğüs ağrısı okadar hakkımızda hayırlısı canım ilk hamileligimde de böyleydim :KK49:

Back