• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende bu gruptayım. Izmir'de bugün doktora gidicem ilk kez çok heyecanlıyım. Insallah kesesini görücez ve guzel haberlerle donerim. 27mayıs inşallah doğum
Bebişin kesesini gördük haftaya salı 6ekimde kalp atışı için randevu verdi doktor. Kesenin ölçümüne göre 1hafta az görünüyor haftam ama değişebilir ileride bakarız dedi doktorum. Çok rahatladim şimdilik.

Yine yoğun enfeksiyon yaşıyorum yaa daha yeni geçti derken bende sürekli çamaşır değiştiriyorum akintim da çok oluyor

Ben Ethica İncirli Hastanesine gidicem yine ilk doğumum orada olmuştu. Sen?
Biliyorum o hastaneyi, hayırlı doğumlarımız olur inşallah..
Medilife diye düşünüyorum, ama henüz karar veremedim canım..
Benim ilk olacak.. ;)

Kızlar ya bana bir yardım edin :( hergün gazım olurdu karnım çok şişerdi sert olurdu bugün bir sertlik ve gaz hissetmiyorum neden olabilir kendimi de bir garip hissediyorum hamile değil gibi :KK43:

Arkadaşlar benim sekiz haftam bitti ama her yorulduğum da kaşığımda Ağrı'm oluyor Ve çok korkuyorum aranızda böyle olan var mı
aynen benimde öyle.hatta ilk haftalara göre daha fazla oluyor..ama problem yok bence ilk hamileliğimde de aynıydı..

Back