- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.901
evet canım ordaydım :)Hoş geldin canım sen eylülde gel grubundaydın değil mi? maya-2016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım ordaydım :)Hoş geldin canım sen eylülde gel grubundaydın değil mi? maya-2016
walla ordan oraya az gezmedim ha :) inşallah canm kan verdim bakalım degerim nasıl cıkacak :)Canım benım açtığım artık anne olmak istıyorum dıyenler topıgıne yazıyordun sen hayırlı olsun beklıyrz buraya :)
Sanırım bende senle aynı tarihte giderimEkim 17 de gidicem ben 11+2 oluyor nasipse.
Benim de varmış ama doktorum kanama olmadan farketti yatıyorum bende inşallah birşey olmaz korkma CanımKızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa (
Kan sonucunu yazarsın bekliyoruzevet canım ordaydım :)
4lü test kaçıncı haftada yapılıyorBEN İKİLİ TEST YAPTIRMAYACAM 4 LÜ YAPTIRMIŞTIM OĞLUMDA DOKTORUM ÖYLE UYGUN GÖRDÜ EN GARANTİSİ 4 LÜ HEPSİNİ KAPSIYOR
4lü test kaçıncı haftada yapılıyor
ilk çocukta 11 kilo almıştım. rahatlıkla doğum öncesi kiloma dönmüştüm. bu sefer de abartmak istemiyorum. 15 kiloya kadar ideal umarım aşmam.20 yine iyi 30 alan var çok istiyorum 12 ile filan kapatmayi :)
moralini yüksek tutmaya çalış canım, bu bulantı ve rahatsızlık hissi 12. haftada kayboluyor. ondan sonra karnın ağırlaşana kadar daha rahat geçiyor. az bir zaman kaldı. moral durumunu bebişler hisseder. kendini rahatlatıp oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış...Ya kizlar ben bugun garip bir ruh halindeyim.
Midem bulantim yok gibi benim. Ama girtlagimda bir sey var ki yemek yememi engelliyor. Yemek gelmiyor icimden. Bir tiksinme oluyor. Aç aç dolaşıyorum. Yemege kalkinca zaten doymuyorum. E halsizlik uyku hali malum. 8 haftada daraldim sanki. Kendi cok kotu hissediyorum. Tum hayatim değişti sanki hic bir sey eskisi gibi olmucak gibi. Bunalimami girdim ben ya tobe tobe bolede isyan eder gibi oluyorum sanki
moralini yüksek tutmaya çalış canım, bu bulantı ve rahatsızlık hissi 12. haftada kayboluyor. ondan sonra karnın ağırlaşana kadar daha rahat geçiyor. az bir zaman kaldı. moral durumunu bebişler hisseder. kendini rahatlatıp oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış...
Benimde 2. Çocugum olcak ama canım 4lü test yaptırmamıştım16. HAFTA DA CANIM 20 DE DE DETAYLI ULTRASON YAPILIYOR TECRÜBEYLE SABİTTİR
Hoşgeldin canim benim aramızamerhaba kızlar bende katıldım aranızaa
Bende olmuyor canim. Doktoruna sor istersen öyle bi yan etkisi var mi acaba?Kan sulandirici igne kullanan hanimlar sizlerdede sinek isirigi gibi kasintilar oluyor mu,igneye basladigimdan beri var bende cok feci kasiniyor ne yapcam ben yaa.
Canım bütün gün kafama taktım akşam idrardan sonra peçeteye kan geldi ( Hastaneye gittik bebeğim iyi kalp atışı devam ediyor çok şükür ama kesenin üstünde kanama görüldü progestan verdi gönderdiCanım nasıl oldun aynı haftadayız degişimi hislerin istersen bi doktoruna git
teşekkür ederimm hoş buldummHoşgeldin canim benim aramıza
Bi gün var aramizda seninle gittin mi doktora duydun mu kalp atışlarınıteşekkür ederimm hoş buldumm