• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa :KK43:(
Benim de varmış ama doktorum kanama olmadan farketti yatıyorum bende inşallah birşey olmaz korkma Canım

Ya kizlar ben bugun garip bir ruh halindeyim.
Midem bulantim yok gibi benim. Ama girtlagimda bir sey var ki yemek yememi engelliyor. Yemek gelmiyor icimden. Bir tiksinme oluyor. Aç aç dolaşıyorum. Yemege kalkinca zaten doymuyorum. E halsizlik uyku hali malum. 8 haftada daraldim sanki. Kendi cok kotu hissediyorum. Tum hayatim değişti sanki hic bir sey eskisi gibi olmucak gibi. Bunalimami girdim ben ya :KK43: tobe tobe bolede isyan eder gibi oluyorum sanki :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK42:
moralini yüksek tutmaya çalış canım, bu bulantı ve rahatsızlık hissi 12. haftada kayboluyor. ondan sonra karnın ağırlaşana kadar daha rahat geçiyor. az bir zaman kaldı. moral durumunu bebişler hisseder. kendini rahatlatıp oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış...

moralini yüksek tutmaya çalış canım, bu bulantı ve rahatsızlık hissi 12. haftada kayboluyor. ondan sonra karnın ağırlaşana kadar daha rahat geçiyor. az bir zaman kaldı. moral durumunu bebişler hisseder. kendini rahatlatıp oyalayacak bir şeyler bulmaya çalış...

AYNEN KATILIYORUM CANIM SANA ŞU AN ÇOK AĞIR GRİP GEÇİRİYORUM AMA KENDİMİ HİÇ DİNLEMİYORUM BUGUNLER DE GEÇECEK VE TADINI ÇIKARICAZ HEP BERABER

Kan sulandirici igne kullanan hanimlar sizlerdede sinek isirigi gibi kasintilar oluyor mu,igneye basladigimdan beri var bende cok feci kasiniyor:mad: ne yapcam ben yaa.

Canım nasıl oldun aynı haftadayız degişimi hislerin istersen bi doktoruna git
Canım bütün gün kafama taktım akşam idrardan sonra peçeteye kan geldi :(( Hastaneye gittik bebeğim iyi kalp atışı devam ediyor çok şükür ama kesenin üstünde kanama görüldü progestan verdi gönderdi :(

Slm hamisler nasilsiniz ?bayramda pek bakamadim bende umarim herkes iyidir bebislerimizdd.bizde dun gittim drumuza kalp atislarini duyduk minnakimin 7+6 gorundu usgde 7+3um aslinda cok sukur iyiymis kucuk kuzum.bu arada bndede kist olusmus ama drum onemli olmadigini soyledi .bizden haberler boyle umarim sizlerde iyisinizdir

Kızlar gitmek için karar verdiğim doktorun haftaya salıya kadar randevusu yokmuş.
O kadar da beklemek istemiyorum, ne yapsam şaşırdımo_O Salı geç diye randevu da almadım. Sabredip beklesem mi salıya kadar?

Back