- 1 Eylül 2015
- 344
- 441
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.841
Ben hamile tayti giyiyorum. Bi de pantalon aldim ama daha giyemedim.Hamile kıyafeti ne ,zmn giymeye baslayacaz. Kaçıncı haftada bol pantolon faksne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamile tayti giyiyorum. Bi de pantalon aldim ama daha giyemedim.Hamile kıyafeti ne ,zmn giymeye baslayacaz. Kaçıncı haftada bol pantolon faksne
Canim ben hamile pantlnu aldim giyiyorum. O sana bagli birazHamile kıyafeti ne ,zmn giymeye baslayacaz. Kaçıncı haftada bol pantolon faksne
Maşallah sana bu ilk trimester de 1, 5-2 kilo almak normalmis kilo almayan da çok.şanslısınaynen bulantı falan yok aç kalınca oluyor sadece.kilo almadım.-500 gr hatta
Bende bugün 7+1 oldum yani sekizinci haftaya başladım. Tüm anlattiklarin bende de var.hem iştahım yok hem bulantım var hem de üzerimde garip bir bunalım hali var. Ve muthis bir uyku hali ve yorgunluk var.insallah normale döner hem bedensel hem de ruhsal sağlığımız.Ya kizlar ben bugun garip bir ruh halindeyim.
Midem bulantim yok gibi benim. Ama girtlagimda bir sey var ki yemek yememi engelliyor. Yemek gelmiyor icimden. Bir tiksinme oluyor. Aç aç dolaşıyorum. Yemege kalkinca zaten doymuyorum. E halsizlik uyku hali malum. 8 haftada daraldim sanki. Kendi cok kotu hissediyorum. Tum hayatim değişti sanki hic bir sey eskisi gibi olmucak gibi. Bunalimami girdim ben ya tobe tobe bolede isyan eder gibi oluyorum sanki
Ya onlara raziyim. Ama az once iki gozum iki cesme oturup agladim yarim saat. Sanki deli gibi isteyen ben degilim gibiBende bugün 7+1 oldum yani sekizinci haftaya başladım. Tüm anlattiklarin bende de var.hem iştahım yok hem bulantım var hem de üzerimde garip bir bunalım hali var. Ve muthis bir uyku hali ve yorgunluk var.insallah normale döner hem bedensel hem de ruhsal sağlığımız.
Canim metpamid mi verdi doktorun? Benim ki metpamid verdi daha kullanmadim. 10 gun rapor aldim bende bugun.kızlar nasılsınız bebişler nasıl ?ben hala bulantılarla boğuşuyorum bugün okulda vardı oyüzden ilaç kullandım bulantı için biraz ii geldi enazından yemek yiyebildim..
Bende cok fenayim sabah kusma ya kostum burnumdan safra cikti ve gun boyu hep bulanti hali..agzima habire bisiler atiyorumkızlar nasılsınız bebişler nasıl ?ben hala bulantılarla boğuşuyorum bugün okulda vardı oyüzden ilaç kullandım bulantı için biraz ii geldi enazından yemek yiyebildim..
Bazen ben de ağlamaklı oluyorum ama ne kadar zor elde ettiğimi düşününce içime bir ferahlık geliyor.Ya onlara raziyim. Ama az once iki gozum iki cesme oturup agladim yarim saat. Sanki deli gibi isteyen ben degilim gibi
Oyle tabi bizde 1 sene hasretle yandik.Bazen ben de ağlamaklı oluyorum ama ne kadar zor elde ettiğimi düşününce içime bir ferahlık geliyor.
Geçer inşallah bu sıkıntılı ruh hali en kisa zamanda.halimize çok şükür. Rabbim minik meleklerimize ve bizlere sağlık sıhhat versin,korusun himaye etsin inşallah.
Ins ole olur canim ya ben kara delige dusmus gibiyim bugun.cok mutsuzum geçsin su gunler hemenArada nisan annelerine bakıyorum ordakiler 2 li tarama testine başlamışlar. Bebeklerinin ultrason görüntüleri var epey bebeğe benzemişler tabi bazıları cinsiyetini öğrenmişfalan çok heyecanlı günler bizi bekliyor. İlk 3 ay zordur sonra çok keyifli günler geçiricez inşallah
canım zofran verdi çok zor kaldıkça kullancam şimdilik almıycam rapor sonrasında bakarızCanim metpamid mi verdi doktorun? Benim ki metpamid verdi daha kullanmadim. 10 gun rapor aldim bende bugun.
Bendede kist çıktı ama doktorum hamilelikte çıkıyor sonra 2,5 ay sonra yok oluyor dedi. Zararı yokmuş hatta iyi birşey dedi anlamadım. Korkma o yüzden çünkü doktorum kistin varmı bakalım diyip gördü. Demek normal. Benimde hayatımda ilk kez kist oluyorİnsallah canim ya korkuyorn tam hersey yoluna giriyor diyorm baska bisey cikiyor bu 3. Gebeligin ilk defa kesd gorundu ana sevincini bile dogru duzgin yasayamadim
canım çok zor anlıyorum bende öyleyim biraz bugün düzeldimBende cok fenayim sabah kusma ya kostum burnumdan safra cikti ve gun boyu hep bulanti hali..agzima habire bisiler atiyorum