- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.881
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gecelerHayırlı geceler kızlar.
Canım biz aynı gidiyoruz, ben de Çarşamba gideceğim doktora 6+1 iken. İnşallah görür ve kalp atışını duyarız bebişimin. Seni de bilgilendiririm burdan
Oh masallah,peki Kesenin boyutlari kac acaba?benimde doktor 5haftalik dedi.kendi hesaplamama gorede 5+4oldum bugun.ama kagitta haftam yazmiyor boyutlari yaziyo sadece.İyi geceler herkese bugün keseyi gördük 5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo bu durumu yaşayan varmı
mrb arkadaslar günaydın .. akşam test yaptım pozitif cıktı hesaplamalarıma göre 5+3 üm ..
9 da dr randevum var kan ile netlestirip bende aranıza katılırım inşallah.
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere hayırlısıyla kucaklarımıza aldıgımız günleri görelim inşallah
inşallah canm dünden beri bi tuhafım :)Aaaaaa hoşgeldinnnn Çok sevindim tebrik ederim. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Canım bol bol dua et allahın izniyle bişey olmzİnsallah canim ya korkuyorn tam hersey yoluna giriyor diyorm baska bisey cikiyor bu 3. Gebeligin ilk defa kesd gorundu ana sevincini bile dogru duzgin yasayamadim
Canım nasıl oldun aynı haftadayız degişimi hislerin istersen bi doktoruna gitKızlar ya bana bir yardım edin hergün gazım olurdu karnım çok şişerdi sert olurdu bugün bir sertlik ve gaz hissetmiyorum neden olabilir kendimi de bir garip hissediyorum hamile değil gibi
Canım benım açtığım artık anne olmak istıyorum dıyenler topıgıne yazıyordun sen hayırlı olsun beklıyrz buraya :)mrb arkadaslar günaydın .. akşam test yaptım pozitif cıktı hesaplamalarıma göre 5+3 üm ..
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere hayırlısıyla kucaklarımıza aldıgımız günleri görelim inşallah
Canım dikkat et kendıne bısey olmayacak ınsallah dinlen sürekli korkma olabılır boyle seylerKızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa (
Ekim 17 de gidicem ben 11+2 oluyor nasipse.Kızlar doktorunuz 2li test için ne zaman seledi
Hoş geldin canım sen eylülde gel grubundaydın değil mi? maya-2016mrb arkadaslar günaydın .. akşam test yaptım pozitif cıktı hesaplamalarıma göre 5+3 üm ..
İnsallah canim birdahaki muaynenen nezaman benm icin sorsana kist kac cm ve gecmisni duruyormu benm daha 15 gun var kontroleCanım doktor bakalım kistin varmı varsada normal diyerek bakınca üstünde durmadım. Inan detay sormadım ve bilmiyorum umarım seninde önemli birşey değildir ve geçer.
İnsallah bisey olmaz canm allaha sigindim rabbim korusunCanım bol bol dua et allahın izniyle bişey olmz