2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Pekmez yiyor musun peki tatli diye pek istemedim ben

Oglumda asermelrim eksiyle başladı sonra tatlı krizleriyle devam etti sonuç 36 haftalık 4 kg çocuk tabi ben 20 kg aldım toplamda bakalım bunda nasıl olacak ama yine eksi yiyebiliyorum tatlı yok daha

Ben bayramın 2.günü kan verdim beta hgc 146.3 çıktı yarın tekrar kan vercem normal mi acaba? İlk idrar testim silikti bugün tekrar yaptım ilkine göre gayet koyu çıktı çok merak ediyorum inş yarın kan değerim yüksek çıkar dua edin lütfen...

Kalp atışını merak eden duysam rahat edicem diyen arkadaşlarım; duyduktan bir hafta sonra yine kurmaya başlıyoruz nasıl acaba iyi mi napıyor diye Annelik gerçekten deli bir psikoloji İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu güzel günleri kavuşuruz meleklerimize

inşallah canım aynen katılıyorum deli bi psikoloji mesela henüz kalp atışı duymadım nasipse yarın gideceğim doktora ama kendi nabız atışımın bebeğin kalp atışı olduğunu iddia ettiğim zamanlar oluyo

hayatim hamilelik pilatesi var ama pilates yaparken karini merkez olarak aldigin icin muhakkak karini geriyor. sadece doktor izin verirse 13. haftadan sonra baslanabiliyor galiba. hatta kimisi 16. haftaya kadar bekliyormus.
simdilik hamile yogasi yapabilirsin bence. cunku o kaslarini strec yaptigin bir egzersiz. ve hamile yogasi genelde bacak, kol, sirt kaslarini gevsetiyor karina o kadar baskisi yok. ama yine de cok dikkat et yaparken. cunku ilk trimaster da tansiyonumuz dusuyor. yoga da denge kurman gerektigi pozisyonlarda duserek kendine ve ya bebege zarar verme ihtimalin var. benim mesela hic oyle basim falan donmuyor ama doktor tansiyonumun dusuk oldugunu, bununda bebege kan gitmesi icin kalbin daha hizli calismasindan kaynaklandigi soyledi. en azindan bir tansiyonunu olctur derim. :)

Meraba kızlar bende sata göre 1 mayıs annnesi olucam inşallah ancak ultrosonda 3 gün önden gidiyor bebişim 28 nisan da gözüküyor bakalım hayırlıısı .en son 18 eylül de kontrole gittik doktora kalp atışı 145 çıktı kan tahlili sonuçlarım hepsi iyi çıktı bir sonraki kontrolüm 17 Ekimde sabırsızlıkla bekliyorum sağlıcakla büyür inşallah :) bu arada benim gibi antalyadan olan varmı aranızda ?

Kizlar sol bacagim cok agriyor ve kanamam var kac gundur hep vardi bugun artti, ,, normalmis sizce cunku Doktor kanama icin normal dedi

Hemen başka bir doktora görün Canım kanama düşme belirtisidir... o doktor da değiştir bence

Benim Doktorum herhangi bir kasık ağrısı bel ağrısı özellikle kanamanın düşük belirtisi olduğunu söylemişti..

Ben de en son 18 eylül'de muayene olmuştum Kalp atışını duydum ama doktor herhangi bir sayı söylememişti bana...

Şehir değiştirdiğim için ben bu hafta içi bir daha muayene gitmeyi düşünüyorum

son adet tarihiniz ne zamandı ben de bayramin 2. günü kan verdim 688 çıktı bugun tekrarladik 1544 çıktı gecikmede 4 gün geçti

Ilk degerlerin kacti?kac gun onceydi canim.Saglikladevam etsin insaallah
İlk değerim adete 1 hafta vardı
65,42
Şimdi adeti 5 gün filan geçti 2900'lerde..
Doktor çoğul olabilir dediği için
merak ediyorum..

Kızlar bulantı yok bişey yok ve tartida 1, 5 kilo eskiye oranla fazla geliyorum sizde durumlar nasıl

hayırlı olsun canım ben varım antalya dan nerdeyse aramız da bir ay var

Kızlar Günaydın bu bayram çok yoruldum bayramın 3.cü günü kına 4.günü dügünümüz vardı kız kardeşim mersine gitti çok ü Zülfü agladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…