- 18 Mayıs 2008
- 265
- 243
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.701
Pekmez yiyor musun peki tatli diye pek istemedim benIçmemek daha iyi doktorlar önermiyor zaten ama cok bağımlıysan günde 1 ya da 2 günde 1 iç turk kahvesi daha fena illa içeceksen filtre kahve ıc ilk Uç ay bence bu tarz seyler cok tehlikeli Demir eksikliği yapıyor ve bu erken dogum demek ilerki zamanlarda da Bebeğin suyunu azaltıyor bence ilk Uç ay içmeyin kafein var ve tatlı diye ben 2 aydır çikolata dahi yemiyorum
Pekmez cok yararlıymıs canım ama yemedim henüz almak nasip olmadıPekmez yiyor musun peki tatli diye pek istemedim ben
Daha çok erken birşey olmaz merak etme:) bundan sonra tüketmemeye çalış sadece.Tesekkur ederim insallah birsey olmaz
inşallah canım aynen katılıyorum deli bi psikoloji mesela henüz kalp atışı duymadım nasipse yarın gideceğim doktora ama kendi nabız atışımın bebeğin kalp atışı olduğunu iddia ettiğim zamanlar oluyoKalp atışını merak eden duysam rahat edicem diyen arkadaşlarım; duyduktan bir hafta sonra yine kurmaya başlıyoruz nasıl acaba iyi mi napıyor diyeAnnelik gerçekten deli bir psikoloji İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu güzel günleri kavuşuruz meleklerimize
yaşadığım yerde ne yürüyüş nede yüzme şansım yok malesef üstelik kilo almaya çok müsait bi vücudum var
doğuma kadar 100 kilo olmak istemiyorumnapsam ki ben yaa yarın doktora bunuda sorayım olmadı üç aydan sonra başlarım pilatese olmazmı
Kizlar sol bacagim cok agriyor ve kanamam var kac gundur hep vardi bugun artti, ,, normalmis sizce cunku Doktor kanama icin normal dedi
Meraba kızlar bende sata göre 1 mayıs annnesi olucam inşallah ancak ultrosonda 3 gün önden gidiyor bebişim 28 nisan da gözüküyor bakalım hayırlıısı .en son 18 eylül de kontrole gittik doktora kalp atışı 145 çıktı kan tahlili sonuçlarım hepsi iyi çıktı bir sonraki kontrolüm 17 Ekimde sabırsızlıkla bekliyorum sağlıcakla büyür inşallah :)bu arada benim gibi antalyadan olan varmı aranızda ?
son adet tarihiniz ne zamandı ben de bayramin 2. günü kan verdim 688 çıktı bugun tekrarladik 1544 çıktı gecikmede 4 gün geçtiBen bayramın 2.günü kan verdim beta hgc 146.3 çıktı yarın tekrar kan vercem normal mi acaba? İlk idrar testim silikti bugün tekrar yaptım ilkine göre gayet koyu çıktı çok merak ediyorum inş yarın kan değerim yüksek çıkar dua edin lütfen...
Hcg yükselisi normal gözüküyor. İngilizce'yle aran nasıl bilmiyorum ama ben şu siteyi kullanıyorum ve çok seviyorum:son adet tarihiniz ne zamandı ben de bayramin 2. günü kan verdim 688 çıktı bugun tekrarladik 1544 çıktı gecikmede 4 gün geçti
İlk değerim adete 1 hafta vardıIlk degerlerin kacti?kac gun onceydi canim.Saglikladevam etsin insaallah
Meraba kızlar bende sata göre 1 mayıs annnesi olucam inşallah ancak ultrosonda 3 gün önden gidiyor bebişim 28 nisan da gözüküyor bakalım hayırlıısı .en son 18 eylül de kontrole gittik doktora kalp atışı 145 çıktı kan tahlili sonuçlarım hepsi iyi çıktı bir sonraki kontrolüm 17 Ekimde sabırsızlıkla bekliyorum sağlıcakla büyür inşallah :)bu arada benim gibi antalyadan olan varmı aranızda ?
Canım korkma bırsey olmaz iyi bısey degıl bence hıc içme suan ilerleyen zamanlarda belki az bısey içersinTesekkur ederim insallah birsey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?