- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.681
Bende 2016 Mayıs annesi olcam inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin Cnm inşÇok geçmiş olsun, üzüldüm senin adına ama inşallah Rabbim sana bir melek daha göndersin.
Allah razı olsun Can'ım âmin inşAllah sana en yakin zamanda saglikli gebelik versin insallah.
İlk üç ay sonrası yapılır spor, öyle biliyorum. İlk üç ay yürüyüşün fazlası bile iyi değilmiş çünkü.
Sakın pilates yapma!! Karın egzersizlerinin hiçbirini yapma hatta. Karının kasılması iyi değil şu anda.
Fırsatın varsa yüz. Havuz hem en çok kalori yakan hem de bebeğe en zararsız egzersiz. Çünkü düşme gibi bir şansın yok. Tabi bu arada dalıp çıkmak ya da balıklama atlamak falan değil, su üstünde yavaş yavaş.
Sonrası en iyi yürüyüş. Ama takılıp düşmemek çok önemli o yüzden koşu yapmayın diyorlar.
Bir de Hamile yogalari var. Onlarda karnı germeden öbür kaslarını çalıştırıyor. Yalnız yoga kilo verdirmiyor Pilates gibi. Ama doğum için özellikle çok yararliymis
Hayirli olsun :)Bende 2016 Mayıs annesi olcam inş
Evet bendede basladi tatli seyler ve yemek yemek cok istiyorum, ,,,Arkadaşlar aşermeler başladımı. Ben tatlı aşeriyorum
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yine en kısa zamanda versin inşallahMerhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Merhaba. Hamilelikte kahve zararlı Canım bence içme. Kafein bebeğim vücudundan 10 günde zor atılıyormuş ve Allah korusun beyin fonksiyonlarının iyi çalışmamasına sebep ölüyormuş.Surekli kahve iciyorum rahatlatiyor az yedigim halde midem sis Ilk gebelik olunca kendimi cok dinliyorum acaba bisey mi olacak diye Allah yardimcimiz olsun bundan kötüsünü yasatmasin Rabbim
Aynen iştahım çok açıldı ye tatlıyı al atlıyı derlerEvet bendede basladi tatli seyler ve yemek yemek cok istiyorum, ,,,
Bendede lekelenmeler oluyorKizlar sol bacagim cok agriyor ve kanamam var kac gundur hep vardi bugun artti, ,, normalmis sizce cunku Doktor kanama icin normal dedi
Kirmizimi seninkide yok sa kahve lekemi. ?Bendede lekelenmeler oluyor
Ilk degerlerin kacti?kac gun onceydi canim.Saglikladevam etsin insaallahİyi akşamlar hanımlar, salı günü doktora gideceğim, henüz hiç gitmedim..
Bugün değer katlanmış mı diye kan verdik, sonucum şöyle; 2927,72
Sizce nasıl?
Kahve rengi canımKirmizimi seninkide yok sa kahve lekemi. ?
Hayirli olsun :)
Tesekkur ederim insallah birsey olmazMerhaba. Hamilelikte kahve zararlı Canım bence içme. Kafein bebeğim vücudundan 10 günde zor atılıyormuş ve Allah korusun beyin fonksiyonlarının iyi çalışmamasına sebep ölüyormuş.