2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İlk üç ay sonrası yapılır spor, öyle biliyorum. İlk üç ay yürüyüşün fazlası bile iyi değilmiş çünkü.

yaşadığım yerde ne yürüyüş nede yüzme şansım yok malesef üstelik kilo almaya çok müsait bi vücudum var
doğuma kadar 100 kilo olmak istemiyorum napsam ki ben yaa yarın doktora bunuda sorayım olmadı üç aydan sonra başlarım pilatese olmazmı

Kizlar sol bacagim cok agriyor ve kanamam var kac gundur hep vardi bugun artti, ,, normalmis sizce cunku Doktor kanama icin normal dedi

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yine en kısa zamanda versin inşallah

Surekli kahve iciyorum rahatlatiyor az yedigim halde midem sis Ilk gebelik olunca kendimi cok dinliyorum acaba bisey mi olacak diye Allah yardimcimiz olsun bundan kötüsünü yasatmasin Rabbim
Merhaba. Hamilelikte kahve zararlı Canım bence içme. Kafein bebeğim vücudundan 10 günde zor atılıyormuş ve Allah korusun beyin fonksiyonlarının iyi çalışmamasına sebep ölüyormuş.

Ben arefe günü ilk Dr. Gittim. Kan testi yaptık değer 360 çıktı. Yani 2 haftalık mış kana göre.

Kısmetse Perşembe kontrole gidicez bakalım ultrasonda kese görülecekmi. Merak ediyorum yoksa yine kan testimi ister Dr. Değer artmışmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…