- 18 Mayıs 2008
- 265
- 243
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.661
inşallah canım güzel habererle dönerizCeviz süt yoğurt yumurta her gün mutlaka yemeye çalış canım . Umarım güzel haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım güzel habererle dönerizCeviz süt yoğurt yumurta her gün mutlaka yemeye çalış canım . Umarım güzel haberler alırsın
Ben de daha gitmedim, Çarşamba günü randevum var. İnşallah hersey yolundadır.
Tabi bir iki sakika süren bi kasık ağrım oluyor.Aynen canm ya sonucta vucudun alistigi bir duZen var tabiki bebegim daha onemli ama insan hislerine hakim olamiyor sanirim bu konuda baskilayinca ruyaya yansiyor peki senin ruya sonrasi agrin oluyormu ben ruya baslar baslamaz sanciyla uyaniyorn hemn
günde 1-2 içiyorum hiç mi içilmiyor
Kimde demis 5.haftada olmaz mide bulantidi.ilk iki hamilelegimde 7.hafta sonrasi basladi dogurana kadar hersabah kustum.hic azalmadi eksime yanmada cabasi..bu hamileligimde 5.haftadan basladi hic kusmadim daha ama mutis bir mide bulantisi ile gun geciriuorum..demem o ki gebelikten gebelige kisiden kisiye degisiyor bulanti kusma...5 haftada daha bulanti icin erken. 7. Haftada baslar diyorlardi. Benim 7.haftanin sonunda basladi cok kötü bi sekilde hala devam ediyor.
Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Gerek yok ac tok farketmez canimkızlar hastaneye ilk kontrol için gidecem sabah aç karnına gitmek mi gerekir kan falan istermi doktor ilk muayenede
Hala benim gibi dokyora gitmeyen varmi?
Hem mide bulantisi hem bisey yiyemiyorsun ama karnim da ac tabi. Canim hicbir sey cekmiyor. Agzimda aci bir tat. Simdi yine kustum mesela yarin gidip rapor alicam. İse gidebilecek durumda degilim. Umarim daha yasamamis arkadaslar yasamazlarCok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin insani halsiz birakiyor
Allah sana en yakin zamanda saglikli gebelik versin insallah.Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Içmemek daha iyi doktorlar önermiyor zaten ama cok bağımlıysan günde 1 ya da 2 günde 1 iç turk kahvesi daha fena illa içeceksen filtre kahve ıc ilk Uç ay bence bu tarz seyler cok tehlikeli Demir eksikliği yapıyor ve bu erken dogum demek ilerki zamanlarda da Bebeğin suyunu azaltıyor bence ilk Uç ay içmeyin kafein var ve tatlı diye ben 2 aydır çikolata dahi yemiyorumgünde 1-2 içiyorum hiç mi içilmiyor
Evetttt inşallah sorunsuz bir hamilelik geçiririz. Bakalım aynı mı devam edecek miniklerBdt lerimiz aynıymış seninle
Ben gunde 1 bardak süt, 1kase yogurt yiyorum. Sizce yeterli mi? Doktora gitmedim daha. Sütü acik sut alip içiyorum, yogurdu da kendim yapıyorum
İgneyi 90 derece açıyla sokun. Göbek deliginin 3 parmak yani olacak. En az 1,5 dakikada enjekte edin. O zaman morarma olmaz. Ben 1 aydir vuruluyorum hic morlugum yokO iğneler benim karnimi mosmor etti sende de öyle mi
İyi akşamlar hanımlar, salı günü doktora gideceğim, henüz hiç gitmedim..
Bugün değer katlanmış mı diye kan verdik, sonucum şöyle; 2927,72
Sizce nasıl?
Gayet iyi görünüyor canım