• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
[QUAE="dLg, post: 42773385, member: 162841"]kızlar hastaneye ilk kontrol için gidecem sabah aç karnına gitmek mi gerekir kan falan istermi doktor ilk muayenede[/QUOTE]

Ac git açlık kan şekerine bakılıyor

Aynen canm ya sonucta vucudun alistigi bir duZen var :KK53: tabiki bebegim daha onemli ama insan hislerine hakim olamiyor sanirim bu konuda baskilayinca ruyaya yansiyor peki senin ruya sonrasi agrin oluyormu ben ruya baslar baslamaz sanciyla uyaniyorn hemn
Tabi bir iki sakika süren bi kasık ağrım oluyor.

5 haftada daha bulanti icin erken. 7. Haftada baslar diyorlardi. Benim 7.haftanin sonunda basladi cok kötü bi sekilde:KK43: hala devam ediyor.
Kimde demis 5.haftada olmaz mide bulantidi.ilk iki hamilelegimde 7.hafta sonrasi basladi dogurana kadar hersabah kustum.hic azalmadi eksime yanmada cabasi..bu hamileligimde 5.haftadan basladi hic kusmadim daha ama mutis bir mide bulantisi ile gun geciriuorum..demem o ki gebelikten gebelige kisiden kisiye degisiyor bulanti kusma...

Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar

Çok geçmiş olsun, üzüldüm senin adına ama inşallah Rabbim sana bir melek daha göndersin.

Cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin insani halsiz birakiyor
Hem mide bulantisi hem bisey yiyemiyorsun ama karnim da ac tabi. Canim hicbir sey cekmiyor. Agzimda aci bir tat. Simdi yine kustum mesela:( yarin gidip rapor alicam. İse gidebilecek durumda degilim. Umarim daha yasamamis arkadaslar yasamazlar:(

Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Allah sana en yakin zamanda saglikli gebelik versin insallah.

İyi akşamlar hanımlar, salı günü doktora gideceğim, henüz hiç gitmedim..
Bugün değer katlanmış mı diye kan verdik, sonucum şöyle; 2927,72
Sizce nasıl?

günde 1-2 içiyorum hiç mi içilmiyor
Içmemek daha iyi doktorlar önermiyor zaten ama cok bağımlıysan günde 1 ya da 2 günde 1 iç turk kahvesi daha fena illa içeceksen filtre kahve ıc ilk Uç ay bence bu tarz seyler cok tehlikeli Demir eksikliği yapıyor ve bu erken dogum demek ilerki zamanlarda da Bebeğin suyunu azaltıyor bence ilk Uç ay içmeyin kafein var ve tatlı diye ben 2 aydır çikolata dahi yemiyorum :KK52:

Son düzenleme:
Ben gunde 1 bardak süt, 1kase yogurt yiyorum. Sizce yeterli mi? Doktora gitmedim daha. Sütü acik sut alip içiyorum, yogurdu da kendim yapıyorum

Gebelerin pastörize süt içmesi gerekirmiş, açık sütten kaçınmalıymışız. Bir yerden öyle okudum. Doktora soracağım, istersen sen de bi sor arkadaşım.

Back