• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar perşembe inşallah doktora gideceğim.
Tahmini 6+2 olacağım. Sizce kalp atışı duyulur mu? Yoksa cumartesiyi mi beklesem?
Gitmek istiyorum artık çatladımmm

Kalp atışını merak eden duysam rahat edicem diyen arkadaşlarım; duyduktan bir hafta sonra yine kurmaya başlıyoruz nasıl acaba iyi mi napıyor diye :KK57: Annelik gerçekten deli bir psikoloji:KK53: İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız bu güzel günleri kavuşuruz meleklerimize
Kesinlikle haklisim canim.en azindan hareketlerini hissetmeyebaslayinca rahatlariz gibi.

Ben de cuma günü gidicem ancak kalp atışını duymaya. İkinci olmasına rağmen yine çok stres yapıyor insan

Ben de cuma günü gidicem ancak kalp atışını duymaya. İkinci olmasına rağmen yine çok stres yapıyor insan
Evet canım ben de öyleyim elimde değil kalp atışını duyduk çok şükür ama oğlumun peşinde koşmaktan ya bişey olduysa diye zor tutuyorum kendimi dr a gitmemek için :)
Sanırım her hamilelik başka bi heyecan ve stres

Kızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti

Kızlar kese 15 mm göründü ama bir şey göremedi içinde. Haftaya bi daha bakalım dedi. En azından yolk sac gorulmeliydi. Doktor bazen geç gelişebilir falan dedi. Ama benim umudum yok artık. Ilk gebeligimde kalp atışı olmadığı için sonlandırılmisti
Vajinalmi bakildi canim karindanmi insallah hersey yolunda gider canim kendini strese sokma lutfen

kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür haftası da artık tam yerindeymiş ikili teste kadar randevum yok bir sorun olmadıkça.. ama bulantılarım var 3 kilo vermişim hamile kaldığım günden beri =(

Back