2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Evet canim tup bebek benim asilama mi dedin canim asilamayla ilgili bi bilgim yok nasil oluyo da kese gormeye gidince belli olur nezaman gidicen benim coook var daha.hcg kacti buarada
Dr bana cogul olabilir demisti canm ama beta adetten 2 gun once 281 di suan bilmiuorm beta degeri normal olup cift kese oambilirmi acaba

Evet canim tup bebek benim asilama mi dedin canim asilamayla ilgili bi bilgim yok nasil oluyo da kese gormeye gidince belli olur nezaman gidicen benim coook var daha.hcg kacti buarada
Senin hcg kac cikti cift kese nezaman goruldu canm

Ben pazartesi gidecegm kese gormeye canm insallah hersey yolundadir

evet canım ikiz gibi görünüyor seninde sağlıklı sıhhatli olsunda inşallah

Kese gormedim ki daha ben hcg 10514 cikti bugun 2 embriyo transfer edildi bu degee gore ikisinnde orda oldugunu umut ediyorum 9 ekimde cagrdi dr um sagolsn sanirim hem kese hem kalp atisi duyarz ozamana
İnsallah canm buyuk ihtimal cogul canim seninki benim ikiz olma ihtimali dusuk saglikli olsunda farketmez benim 8 gun gecikmeyle ancak odgre yukselmesi lazim

İnsallah canm buyuk ihtimal cogul canim seninki benim ikiz olma ihtimali dusuk saglikli olsunda farketmez benim 8 gun gecikmeyle ancak odgre yukselmesi lazim
Normal gebelik olmayinca bhcg lerde normal olmuyo hep diken ustundeyim kese bile goremedim drum. Neden yavas davraniyo 5 haftada kese 6haftada kalp.atisi duyan gordm.ama beni muayneye bile cagrmiyo canim cok sikiloyo

Normal gebelik olmayinca bhcg lerde normal olmuyo hep diken ustundeyim kese bile goremedim drum. Neden yavas davraniyo 5 haftada kese 6haftada kalp.atisi duyan gordm.ama beni muayneye bile cagrmiyo canim cok sikiloyo
Sen git baska dr canim kese icin neddn bekliyosn ki

Canlar çok yogunm alışveriş bayram temizliği ütü hazırlıklar bide yaramaz tatlı ogluşum bugn acayip yoruldum sizler neler yaptınız

Bak canim demekki degerimb dusuk olmasi onemlo degil eblki ikiZdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…