- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.261
Aminnn. Canim insallahAmin canım Allah başımızdan eksik etmesin.. Dilerim güzel haberlerle geliriz doktordan.. burada herşeyi paylaşırız mamaları bezleri.. emdi emmedi dertlerini
10 gundir ayni durumdayim siskinlik var 6 aylik hamile gibi karnimSelam kızlar
Size bir şey soracağım. Sizin de karnınız davul gibi mi? Karnım 4-5 aylık gibi sanki.
Bebiş değil elbette biliyorum ama çok şişkin bir karnım var. Afedersiniz tuvalete de sık çıkmıyorum. Kabızlık gibi değil de metabolizmam yavaşlamış gibi.
Sizde durum nasıl?
10 gundir ayni durumdayim siskinlik var 6 aylik hamile gibi karnim
Bendede var sislik tirnagimi kesmeye bile zor egliyorum sanki dedigin gibi 5 aylik hamile gibiyimSelam kızlar
Size bir şey soracağım. Sizin de karnınız davul gibi mi? Karnım 4-5 aylık gibi sanki.
Bebiş değil elbette biliyorum ama çok şişkin bir karnım var. Afedersiniz tuvalete de sık çıkmıyorum. Kabızlık gibi değil de metabolizmam yavaşlamış gibi.
Sizde durum nasıl?
Bendede var sislik tirnagimi kesmeye bile zor egliyorum sanki dedigin gibi 5 aylik hamile gibiyim
Arkadaslar belirtiniz neler ben ayva aserdim ama bulamadik eksi elmayla yetindim
İnsallah canimNasıl bir çözüm bulsak bilmiyorum. bol kuru kayısı yiyeceğim artık. İyice rahatsız oldum.
Geçermiş 3 aydan sonra, gerçi ondan sonra da Allah nasip ederse bebişler kendini gösterecek.
Bwnmde hic bulantim yok ara bel agrisi kasik batmam oluuor belli belirsiz ama odabende daha belirti felan yok hiç bişey aşermiyorum bulantı yaşamıyorum, arada karnım ağrıyo başkada bişey yok, keseyi görmemiş olsaydım bhcg yanlış çıktı derdim o derece, inşallah gebeliğim hep böyle sorunsuz geçer
BendimAy kizlar ne aserdiginizi yazmayin lutfen buraya.X deyin geçin. Şu an aklimda ayva var sadece. Kimdi burdaki ayvaci güzeli
Şu an eşim manav yolunu tuttu bakalim bulabilcek mi
Hic ayva sevmem aslinda ya. Burda okuyunca aklima düştü. Yok yok kötülük ediyoruz birbirimize valla yazmayalim su aserme işiniBendimbulamadik biz
Bende ole dedim esime bulamazsan eksi elma al dedimBendimbulamadik biz ins siz bulursnZ eksi elmayi tuzladim yedim biraz bastirdi
Aa simdi uzuldum bak canim birdaha yazmamHic ayva sevmem aslinda ya. Burda okuyunca aklima düştü. Yok yok kötülük ediyoruz birbirimize valla yazmayalim su aserme işinibende bulcagini sanmiyorum ama gitti yinede bakalim
Benim icime tuaf bicimde kiz doguuor diger iki dusugimde erkek hissettmistim amaBende ole dedim esime bulamazsan eksi elma al dedim. Ye eksiyi cikar ayseyi demisler kizlar mi geliyor acaba
miranda_1986 iş sebebiyle mi yurtdışındasınız? Çok sağolun
varsın sağlıklı olsun da görmeyin..
Doğduğunda bol bol vakit geçireceksiz zaten.. burada da devlet hastaneleri ilgilenmiyor. Özele parayı basınca kapıda karşılanıyosunuz..
Ayva yok bulamamis. Elma almos ama eksisi kesmedi beni. Tuzladim eh iste olduAa simdi uzuldum bak canim birdaha yazmambende ayvayi 40 yil yemesem aklima gelmez gecen gece aklima dustu iste eksi elma yiyince gecti istegm
Ay bende hergun pasta yesem yok demezdim ama yok istemiyorum simdiBen niye aşermiyorum yaaBende çikolata manyağıydım az önce eşim kahve istedi yanına çiko koydum canım hiiç çekmedi gittim kahvenin yanında tuzlu bişeler yedim eşim bakıyo tuhaf tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?