2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ne guzel canım bak Dr oyle demıs e ultrason kağıdı vermedimı canım orda yazıyor Bebeğin haftası da kese haftası da

Kanama basur anlamında bı kanama mı benim de oluyor zormasam da kanamam arada kalp atışı ıcın de Stres yapma bak ben bugun duydum 7+1 im gecen hafta gittiğimde yoktu bekle canım duyarsın korkma
Evet canım bağsurdan dolayı kanama oldu. Bebekle alakalı değildi. Ultrason kağıdında 29 mm yazıyor. Alt tarafta 7w1d yazıyor. Bu 7+1 demek mi oluyor. Bir de 8-5-2016 var bu da olası doğum tarihi mi ki. 10 gün önce Kese gözüktüğünde 4 mm yazıyordu. Brn vugün kalp atışını dutarım diyordum ama çok canım sıkıldı. Sen geçen hafta ne kadarlıktın göremediğinde

Ne guzel canım bak Dr oyle demıs e ultrason kağıdı vermedimı canım orda yazıyor Bebeğin haftası da kese haftası da
Cnm Dr. Bu gün sadece bebeği olctugu çıktığı vermiş. Kesenin boyutu yazmıyor. Bende sormak istemedim zaten. Bildiğim zaman kafama takıyorum. Haftaya kendi Dr.um açıklama yapacak zaten. Ben kalp atışını duymuştum. Daha önce 4 düsugum var hep kalpleri sonradan durdu onların. Kalp atışı devam ediyor mu diye gittim

Canım gozunaydin çok sevindim. Yeri biraz asagida olunca falan genelde dinlenme tavsiye ediyorlar. Hiç yorma kendini bundan sonra. Darısı duymayanlara..
Canim amin allah herkese nasip etsin korkuyordum gercekten ya kese bos olursa diye allahima sukur.. Doktorda cok sikinti degil agir islerden kacin dedi baska bisey demedi yine allah buyuk diyelim arastirdim biraz erken sogum oluyormus 5 bucuk aylikken filan yasamiyormus bebekler oyle yazan olmus ama en kotusu odur heralde en kotusunu dusunmek istemiyorum

Canim hiç kötü bi şeyi aklına getirme bol bol dua et ve elini karnına koy bebeginle konuş bak kalp atışını duymussun ve bence internetten bakma çünkü internette griple bile olebilirsin yaziyo

Kızlar bende geldim doktordan geç hafta duymuştum kalp atışını şükür bugn de dinleyip canm benm 7 haftalık 4.5mm bebk sizn ki ne kadr

Kızlar bende geldim doktordan geç hafta duymuştum kalp atışını şükür bugn de dinleyip canm benm 7 haftalık 4.5mm bebk sizn ki ne kadr
Cnm gozun aydin :) doktorun bana verdigi ultrason goruntusunde bebek isaretli ve altta 1.08 cm yaziyo acaba benimki mi yanlis 4 mm mi olmali acaba haftamiz ayni cunku allah allah

Cnm gozun aydin :) doktorun bana verdigi ultrason goruntusunde bebek isaretli ve altta 1.08 cm yaziyo acaba benimki mi yanlis 4 mm mi olmali acaba haftamiz ayni cunku allah allah
Belki bir hafta önden gidyor olabilirsin benim ilk hamileliğim oyleydi bir hafta daha ondeydik masallah

Evet canım o haftası ve tahmini dogum tarihi evet gecen hafta bebek görünmemişti kese boyum gecem hafta 12 mm dı bugun 21 mm kese boyum bebek boyu da 10.41 mm miş

Evet canım o haftası ve tahmini dogum tarihi evet gecen hafta bebek görünmemişti kese boyum gecem hafta 12 mm dı bugun 21 mm kese boyum bebek boyu da 10.41 mm miş
Resmi varsa sende paylasirmisin karsilastiralim senin kese nasil kucukmus gercekten fark var mi bakalim mi

Kızlar herkese iyi akşamlar dün geceden beri drlarda acillerdeyim maalesef düşük yapıyorum hcgm 1800 lerden 400 lere düştü dünden beri kesem görünmüyor kanamaylA başladı zaten bana dua edin arkadaşlar Mayıs annesi olamadım Temmuz Ağustos annesi olurum inşallah

Geçmiş olsun. Kac haftalikti ?

Ayy cok uzuldum canim cok gecmis olsun yine verir Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…