- 19 Temmuz 2007
- 4.177
- 5.317
- 773
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim amin allah herkese nasip etsin korkuyordum gercekten ya kese bos olursa diye allahima sukur.. Doktorda cok sikinti degil agir islerden kacin dedi baska bisey demedi yine allah buyuk diyelim arastirdim biraz erken sogum oluyormus 5 bucuk aylikken filan yasamiyormus bebekler oyle yazan olmus ama en kotusu odur heralde en kotusunu dusunmek istemiyorum
benim bebeğim de kalbi atarken düştü anlamadım ne olduğunu, malesef sağlıklı değillerse yaşamıyorlar.. ben şuan çok tedirginim umarım sen de en kısa sürede yine bebek sevinci yaşarsın ben dört ay sonra yeniden hamile kaldımHerkese merhaba
8.haftaligimizda gebeligimiz vardi mayis annesi olucaktim ama bugun kendi dr.ma gittim artik kalbi atan bi bebek olmadigini ve rahmimin acildigini bebegin kendini asagiya cektigini soyledi. Bikacgune kendiliginden dusermis dusmezse bana zarar vermemesi icin kurtaja girmeliymisim. Cok icim aciyo. Herkes teselli etmeye calisiyo hayirlisi buymus diyo ama icim sönmuyo biturlu.. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin. Dikkat edin kendinize ve meleklerinize..
Biz cennete ugurladik melegimizi
Kızlar herkese iyi akşamlar dün geceden beri drlarda acillerdeyim maalesef düşük yapıyorum hcgm 1800 lerden 400 lere düştü dünden beri kesem görünmüyor kanamaylA başladı zaten bana dua edin arkadaşlar Mayıs annesi olamadım Temmuz Ağustos annesi olurum inşallah
Geçmiş olsun. Kac haftalikti ?
Ayy cok uzuldum canim cok gecmis olsun yine verir Rabbim
Sağolun kızlar bunada şükür diyoruz Rabbim kimseye yaşatmasınÇok geçmiş olsun, Rabbim acılarını dindirsin. Sağlıklı evlatlat nasip etsin sana.
Bizim ki oval gibi canim . doktoruna sorsaydn keske. Aklin kaldiysaKızlar kese neden böyle ince uzun. ..sizin keseleriniz nasıldı
Yarın Foto atarim yorumlarsiniz insKızlar çeşitli cinsiyet teorileri var kese şekli ile ilgili.
Ben henüz doktora gitmediğinden benim bi ultrason resmim yok ama sizin için yazayım.
Kese yusyuvarlaksa bebiş oğlan, ovalse kız olurmuş.
ay cok yasa sen emi karıştırdın ortalığıAyyyyy yoksa tam tersi miydi
ay cok yasa sen emi karıştırdın ortalığı
çoook sevındım canım inşşlh sana sıkı sıkı tutunur bebişinn
Aranızda kahverengi lekelenme olan varmı
Canım bu konuyla ilgili baya Topık açıldı kk da ama orda hep tam tersi ovalsa erkek tamamen yuvarlaksa kız diyorlardı ve bıde kese ıcınde bebek sol taraftaysa erkek sagdaysa kız yazıyorduKızlar çeşitli cinsiyet teorileri var kese şekli ile ilgili.
Ben henüz doktora gitmediğinden benim bi ultrason resmim yok ama sizin için yazayım.
Kese yusyuvarlaksa bebiş oğlan, ovalse kız olurmuş.