• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar kese neden böyle ince uzun. ..sizin keseleriniz nasıldı

Eklentiler

• 20150922_202330.jpg
    20150922_202330.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 95
Canim amin allah herkese nasip etsin korkuyordum gercekten ya kese bos olursa diye allahima sukur.. Doktorda cok sikinti degil agir islerden kacin dedi baska bisey demedi yine allah buyuk diyelim arastirdim biraz erken sogum oluyormus 5 bucuk aylikken filan yasamiyormus bebekler oyle yazan olmus ama en kotusu odur heralde en kotusunu dusunmek istemiyorum

yok canım benim bi arkadaşında aynısı olmuştu hatta 5 aylıkken dediğin gibi doğmak istedi ama hep dinlendi,yatarak geçirdi ve atlattı çok şükür. Kaldı ki onunki daha sorunlu bir gebelikti, en kötüsü bile olsa inş Allah'a emanetler canım. Dua edelim bolca..:anneadayı:

Herkese merhaba
8.haftaligimizda gebeligimiz vardi mayis annesi olucaktim ama bugun kendi dr.ma gittim artik kalbi atan bi bebek olmadigini ve rahmimin acildigini bebegin kendini asagiya cektigini soyledi. Bikacgune kendiliginden dusermis dusmezse bana zarar vermemesi icin kurtaja girmeliymisim. Cok icim aciyo. Herkes teselli etmeye calisiyo hayirlisi buymus diyo ama icim sönmuyo biturlu.. Rabbim hepinize saglikli gebelikler nasip etsin. Dikkat edin kendinize ve meleklerinize..
Biz cennete ugurladik melegimizi
benim bebeğim de kalbi atarken düştü anlamadım ne olduğunu, malesef sağlıklı değillerse yaşamıyorlar.. ben şuan çok tedirginim umarım sen de en kısa sürede yine bebek sevinci yaşarsın ben dört ay sonra yeniden hamile kaldım

Bugun mide bulantisiyla gecti
Yediklerim hep agzimda:( insallah geçecek. Mide bulantim yok diyen arkadaslar erken konusmayin 7.haftayi bekleyin.
Bugün üzücü cok haber gelmis. Cok üzgünüm.
Umarim Allah size saglikli bebekler verir.
Butun hamile olan annelere Allah yardim etsin.

Kızlar herkese iyi akşamlar dün geceden beri drlarda acillerdeyim maalesef düşük yapıyorum hcgm 1800 lerden 400 lere düştü dünden beri kesem görünmüyor kanamaylA başladı zaten bana dua edin arkadaşlar Mayıs annesi olamadım Temmuz Ağustos annesi olurum inşallah :KK61::KK61:

Çok geçmiş olsun, Rabbim acılarını dindirsin. Sağlıklı evlatlat nasip etsin sana.

Kızlar çeşitli cinsiyet teorileri var kese şekli ile ilgili.
Ben henüz doktora gitmediğinden benim bi ultrason resmim yok ama sizin için yazayım.
Kese yusyuvarlaksa bebiş oğlan, ovalse kız olurmuş.

Kızlar çeşitli cinsiyet teorileri var kese şekli ile ilgili.
Ben henüz doktora gitmediğinden benim bi ultrason resmim yok ama sizin için yazayım.
Kese yusyuvarlaksa bebiş oğlan, ovalse kız olurmuş.
Canım bu konuyla ilgili baya Topık açıldı kk da ama orda hep tam tersi ovalsa erkek tamamen yuvarlaksa kız diyorlardı ve bıde kese ıcınde bebek sol taraftaysa erkek sagdaysa kız yazıyordu

Back