2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
çoook sevındım canım inşşlh sana sıkı sıkı tutunur bebişinn

Oh kuzum bak duymussun ne güzel bence takma kafaya başka bi şeyi bak doktor sorun yok demiş işte

Valla iyi yapmadım doğru diyon kendimi salmak istemiyorum çünkü hamileligimde bana yardım edicem bi eşim var başka kimse yok o yüzden iş başa düşüyo
Bende ayniyim be canim. Ama hergun ev supurmektense 3 gnde bir supuruyorum mesela. Napalim daha degerlide degil ki

Kizlar bulanti durumunuz nasil benim yarin 7 hafta bitiyor ama hic bulanti yaşamıyorum sizce normal mi bazen hamile oldugumu unutuyorum o derece

Kizlar bulanti durumunuz nasil benim yarin 7 hafta bitiyor ama hic bulanti yaşamıyorum sizce normal mi bazen hamile oldugumu unutuyorum o derece
Benim yeni yeni basliyor kalp atislarindan dolayi olurmus doktorun oyle demisti 13 hafta surermis tabi bu durun olamayada bilir dedi doktor

Selamlar canlar bende geldik doktordan duyduk kalp atisini ama cok dinletmesi hemen kapadiiii ama gorunuyordu kalbi kimil kimil pitir pitirdi masallah yavruma ama gereken yerden 1 cm kadar alt tarafa yerlesmis normalden daha asagida dedi bunu takip etmemiz lazim dedi yeni korkum bu.. Ve yola gidicez dedik ben yine tedbir amacli progestan vereyim dedi sabah1 aksam 2 iceceksin dedi agir kaldirmak yok alsiveris poseti tasimak yok kurban etlerle filan ugrasmiyorsun dedi bide :) he bide iliski yok dedi esimde neden diye merak etmis ama soramadim diyo allahim yarabbim napalim yapacak bisey yok :)

Canım hayırlı olsun senınde benımde duyuldu ama bende de kese 4 5 gun küçük bebeğe göre takip edelim dedi ınsallah sorunsuz atlatalım su günleri

Cnm sevindim kalp atışlarında duymuşsun. Bebek kese arasında fark olduğunu söylemiş Dr.un. ben de 7+6 hamile yim. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bebeğim haftasıyla uyumlu ama kese küçük. Dr. Takip edicez bu fark kapanabilir diyor. Dinlen yolculuk yapma is yapma dedi.

Canım hayırlı olsun senınde benımde duyuldu ama bende de kese 4 5 gun küçük bebeğe göre takip edelim dedi ınsallah sorunsuz atlatalım su günleri
Insallah cnm be valla bi rahat oh deyip nefes alamiyoruz hep yurekler agizda tamamlicaz galiba hamileligimizi aman saglikla alalim da kucagimiza artik ne cekersek eyvallah deriz

Gözünaydın canım sende bayrama rahat rahat girceksin artık :)) Çok dinletmiyolar zaten rahatsız oluyomuş bebiş.Kesinlikle dikkat et yolda kendine.. İlişki konusunda bize birşey demedi dr umuz sormaya da çekindik ama korkuyoruz biz ya Kendimi hiç hazır hissetmiyorum zaten Niye böylr oldum bilmiyorm sizdede varmı böyle birşey

Doktora gecen gittigimizde iliski isini biz sormustuk setbest sikinti yok demisti icimiz rahatti ama bu sefer biz sormadan soyledi yasak diye ne zamana kadar onu da soylemedi ama bilmiyorum artik cnm ya ne derlerse tamam artik ne gordu de yasakladi bilemicem

Ya gercekte mı ınsallah fark kapanır benim bebegım 7+1 kese 6+3 cok fazla degıl sanki fark ınsallah kapanır

Canım gozunaydin çok sevindim. Yeri biraz asagida olunca falan genelde dinlenme tavsiye ediyorlar. Hiç yorma kendini bundan sonra. Darısı duymayanlara..

Ya gercekte mı ınsallah fark kapanır benim bebegım 7+1 kese 6+3 cok fazla degıl sanki fark ınsallah kapanır
Cnm senin aradaki fark az benimkini yaklaşık iki hafta fark var. Gerçi bu gün başka bir Dr. A gittim . Küçük bir fark var dedi. Ben çok üzüldüm için ne kadar fark var sormadım. Dr.um haftalik kontrol ediyor zaten. Haftaya yine gidicem. Dr.un dediğine göre kalp atışını duyulmuş olmasi sevindirici. Fark kapanacak diye umut ediyorum dedi. Bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar. Bugün kabızlıktan dolayı çok zorlanmadan kanamam oldu. Bende acile gittim hem bi ilqç alayım hem de kalp atışını duyarım diye ama kalp atışını duyamadık. Çok canım sıkıldı. Bugün 6+4 üm. Kese gözüküyor bi problem yok ama kalp atışı duyamıyorum dedi. Pazartesi gelirsin dedi. Kötüyüm.

Kanama basur anlamında bı kanama mı benim de oluyor zormasam da kanamam arada kalp atışı ıcın de Stres yapma bak ben bugun duydum 7+1 im gecen hafta gittiğimde yoktu bekle canım duyarsın korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…