- 14 Eylül 2015
- 2.104
- 2.542
- 83
- 31
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.041
Valla iyi yapmadım doğru diyon kendimi salmak istemiyorum çünkü hamileligimde bana yardım edicem bi eşim var başka kimse yok o yüzden iş başa düşüyoHelal olsun dicem ama gaza gelme iyi yapmamissin:) o kadarda yorma kendini canim
çoook sevındım canım inşşlh sana sıkı sıkı tutunur bebişinninşallah hakkında hayırlısı olsun, benimki dondurulmuş tüp bebekle olduğu için son adet tarihime göre hesaplanmadı değişik hesaplanıyor, dr da tam bişey söylemedi doğum tarihimle ilgili ama intden hesapladım böyle çıktı, sağlıklı doğsunda hayırlısıyla ne zaman doğarsa doğsun
Oh kuzum bak duymussun ne güzel bence takma kafaya başka bi şeyi bak doktor sorun yok demiş işteCanlar geldim doktordan bebeğimi kalp atışını gordum Allah'a cok şükürhiçbir sorun yok dedi 7+1 mısım yalnız kesenin boyu bebeğe göre biraz küçükmüş takip edelim 2 hafta sonra birdaha gel dedi boyle bırsey yasayan var mı
Bende ayniyim be canim. Ama hergun ev supurmektense 3 gnde bir supuruyorum mesela. Napalim daha degerlide degil kiValla iyi yapmadım doğru diyon kendimi salmak istemiyorum çünkü hamileligimde bana yardım edicem bi eşim var başka kimse yok o yüzden iş başa düşüyo
Benim yeni yeni basliyor kalp atislarindan dolayi olurmus doktorun oyle demisti 13 hafta surermis tabi bu durun olamayada bilir dedi doktorKizlar bulanti durumunuz nasil benim yarin 7 hafta bitiyor ama hic bulanti yaşamıyorum sizce normal mi bazen hamile oldugumu unutuyorum o derece
Acaba bebişin doğum tarihini yanlışlıkla 2015 giriyor olabilir misin?Canm yok yaptım hata veriyr
Canlar geldim doktordan bebeğimi kalp atışını gordum Allah'a cok şükürhiçbir sorun yok dedi 7+1 mısım yalnız kesenin boyu bebeğe göre biraz küçükmüş takip edelim 2 hafta sonra birdaha gel dedi boyle bırsey yasayan var mı
Bende 6 haftalikken hafif hafif oluyodu ama genelde ogurme seklindeydi o gecti.kalp atisini duyduk hayirlisiylaBenim yeni yeni basliyor kalp atislarindan dolayi olurmus doktorun oyle demisti 13 hafta surermis tabi bu durun olamayada bilir dedi doktor
Canım hayırlı olsun senınde benımde duyuldu ama bende de kese 4 5 gun küçük bebeğe göre takip edelim dedi ınsallah sorunsuz atlatalım su günleriSelamlar canlar bende geldik doktordan duyduk kalp atisini ama cok dinletmesi hemen kapadiiiiama gorunuyordu kalbi kimil kimil pitir pitirdi masallah yavruma ama gereken yerden 1 cm kadar alt tarafa yerlesmis normalden daha asagida dedi bunu takip etmemiz lazim dedi yeni korkum bu.. Ve yola gidicez dedik ben yine tedbir amacli progestan vereyim dedi sabah1 aksam 2 iceceksin dedi agir kaldirmak yok alsiveris poseti tasimak yok kurban etlerle filan ugrasmiyorsun dedi bide :) he bide iliski yok dedi esimde neden diye merak etmis ama soramadim diyo allahim yarabbim napalim yapacak bisey yok :)
Cnm sevindim kalp atışlarında duymuşsun. Bebek kese arasında fark olduğunu söylemiş Dr.un. ben de 7+6 hamile yim. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bebeğim haftasıyla uyumlu ama kese küçük. Dr. Takip edicez bu fark kapanabilir diyor. Dinlen yolculuk yapma is yapma dedi.Canlar geldim doktordan bebeğimi kalp atışını gordum Allah'a cok şükürhiçbir sorun yok dedi 7+1 mısım yalnız kesenin boyu bebeğe göre biraz küçükmüş takip edelim 2 hafta sonra birdaha gel dedi boyle bırsey yasayan var mı
Insallah cnm be valla bi rahat oh deyip nefes alamiyoruz hep yurekler agizda tamamlicaz galiba hamileligimizi aman saglikla alalim da kucagimiza artik ne cekersek eyvallah derizCanım hayırlı olsun senınde benımde duyuldu ama bende de kese 4 5 gun küçük bebeğe göre takip edelim dedi ınsallah sorunsuz atlatalım su günleri
Gözünaydın canım sende bayrama rahat rahat girceksin artık :)) Çok dinletmiyolar zaten rahatsız oluyomuş bebiş.Kesinlikle dikkat et yolda kendine.. İlişki konusunda bize birşey demedi dr umuz sormaya da çekindik ama korkuyoruz biz yaSelamlar canlar bende geldik doktordan duyduk kalp atisini ama cok dinletmesi hemen kapadiiiiama gorunuyordu kalbi kimil kimil pitir pitirdi masallah yavruma ama gereken yerden 1 cm kadar alt tarafa yerlesmis normalden daha asagida dedi bunu takip etmemiz lazim dedi yeni korkum bu.. Ve yola gidicez dedik ben yine tedbir amacli progestan vereyim dedi sabah1 aksam 2 iceceksin dedi agir kaldirmak yok alsiveris poseti tasimak yok kurban etlerle filan ugrasmiyorsun dedi bide :) he bide iliski yok dedi esimde neden diye merak etmis ama soramadim diyo allahim yarabbim napalim yapacak bisey yok :)
Doktora gecen gittigimizde iliski isini biz sormustuk setbest sikinti yok demisti icimiz rahatti ama bu sefer biz sormadan soyledi yasak diye ne zamana kadar onu da soylemedi ama bilmiyorum artik cnm ya ne derlerse tamam artik ne gordu de yasakladi bilemicemGözünaydın canım sende bayrama rahat rahat girceksin artık :)) Çok dinletmiyolar zaten rahatsız oluyomuş bebiş.Kesinlikle dikkat et yolda kendine.. İlişki konusunda bize birşey demedi dr umuz sormaya da çekindik ama korkuyoruz biz yaKendimi hiç hazır hissetmiyorum zaten Niye böylr oldum bilmiyorm sizdede varmı böyle birşey
Ya gercekte mı ınsallah fark kapanır benim bebegım 7+1 kese 6+3 cok fazla degıl sanki fark ınsallah kapanırCnm sevindim kalp atışlarında duymuşsun. Bebek kese arasında fark olduğunu söylemiş Dr.un. ben de 7+6 hamile yim. Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bebeğim haftasıyla uyumlu ama kese küçük. Dr. Takip edicez bu fark kapanabilir diyor. Dinlen yolculuk yapma is yapma dedi.
Selamlar canlar bende geldik doktordan duyduk kalp atisini ama cok dinletmesi hemen kapadiiiiama gorunuyordu kalbi kimil kimil pitir pitirdi masallah yavruma ama gereken yerden 1 cm kadar alt tarafa yerlesmis normalden daha asagida dedi bunu takip etmemiz lazim dedi yeni korkum bu.. Ve yola gidicez dedik ben yine tedbir amacli progestan vereyim dedi sabah1 aksam 2 iceceksin dedi agir kaldirmak yok alsiveris poseti tasimak yok kurban etlerle filan ugrasmiyorsun dedi bide :) he bide iliski yok dedi esimde neden diye merak etmis ama soramadim diyo allahim yarabbim napalim yapacak bisey yok :)
Cnm senin aradaki fark az benimkini yaklaşık iki hafta fark var. Gerçi bu gün başka bir Dr. A gittim . Küçük bir fark var dedi. Ben çok üzüldüm için ne kadar fark var sormadım. Dr.um haftalik kontrol ediyor zaten. Haftaya yine gidicem. Dr.un dediğine göre kalp atışını duyulmuş olmasi sevindirici. Fark kapanacak diye umut ediyorum dedi. Bekliyoruz.Ya gercekte mı ınsallah fark kapanır benim bebegım 7+1 kese 6+3 cok fazla degıl sanki fark ınsallah kapanır
Kanama basur anlamında bı kanama mı benim de oluyor zormasam da kanamam arada kalp atışı ıcın de Stres yapma bak ben bugun duydum 7+1 im gecen hafta gittiğimde yoktu bekle canım duyarsın korkmaMerhaba arkadaşlar. Bugün kabızlıktan dolayı çok zorlanmadan kanamam oldu. Bende acile gittim hem bi ilqç alayım hem de kalp atışını duyarım diye ama kalp atışını duyamadık. Çok canım sıkıldı. Bugün 6+4 üm. Kese gözüküyor bi problem yok ama kalp atışı duyamıyorum dedi. Pazartesi gelirsin dedi. Kötüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?