2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selamlar
Dün çok az az kahverengi akıntı gibi lekelenmelerim oldu kısmetse yarına randevu aldım

Ne desem boş, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin, bu üzüntülerin dinsin inşallah.

Kizlar bayram geldi çattı. Temizlik yapabildiniz mi. Esyalari cekemiyorum. Mutfak dolaplarim isyanda ama silemiyorum. kendimde o gucu bulamiyorum. Buluncada aksamlari kivraniyorum X
Ben bugün kaldırdım herşeyi yaptım temizligimi bayramda evde olmucam ama içim rahat etmedi ama su an ayağa kalkicak halim yok

Canım çok geçmiş olsun üzme kendini inşallh saglıklı bebişlerin olck ilerde

Hepinize günaydın hanımlar

ızlar böyle kendini kilo almış gibi hiiseden var mı?
sanki bu son bir haftada her tarafım şişti gibi hissediyorum

merhaba kızlar ben de mayıs 2016 annesi alacağım kısmetse :) sat 15 ağustos, 4+4 de kese göründü 3 mm. umarım tüm anne adayları sağlıcakla kucaklarına alırlar bebişlerini :)

hanımlar sıtede sızı bulabıldım son adet terıhım 16ağustos bnm ve bırbırımıze baya yakınız beraber takıp edelımmı bırbırımızı ben henuz gıtmedım dr teste sılık ikinci çizgiyi gördum ama dr gıtmeden takvım yapmak istemıyorum bayramdan sonra tatılden donucez ve dr gıdıcem inşllh herşey yolundadır

Kizlar bayram geldi çattı. Temizlik yapabildiniz mi. Esyalari cekemiyorum. Mutfak dolaplarim isyanda ama silemiyorum. kendimde o gucu bulamiyorum. Buluncada aksamlari kivraniyorum X
Annem geldi bugün vallaa ben istemesemde temizlik yapıyor şuan Bende yanında dolanıyorum hiçbirşey yaptırmıyo bana

Yaa bende cok yoruluyorum ilk basta bilemiyorum yoruldugumu anlayamiyorum mesela dun cok gezmisim eve geldim cok kotuydum bisey oldu sandim biraz dikkat etmek lazim
Evet acisi aksam cikiyor aslinda. Ama temizlik yapmayincada icim rahat etmiyor

Ben hiçbir şey yapmadım, yapmayı da düşünmüyorum. Ayyy çok mu nazlı bir hamile oldum ben
Eşim de ben yaparım diyor, temizlikten anladığı süpürge atmak sadece:)
Valla hepimiz ayniyiz be canim. Az once esimde yakicam o evi kokden temizlencek yat uyu diye nutuk cekti

inşallah hakkında hayırlısı olsun, benimki dondurulmuş tüp bebekle olduğu için son adet tarihime göre hesaplanmadı değişik hesaplanıyor, dr da tam bişey söylemedi doğum tarihimle ilgili ama intden hesapladım böyle çıktı, sağlıklı doğsunda hayırlısıyla ne zaman doğarsa doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…