- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.561
merhaba arkadaslar ben de 4 haftalık hamıleyım dun ogrendım ıkıncı cocugum allah herkese hayırlısıyla cocugunu dunyaya getırmeyı nasıp etsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canim aramıza Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin hayırlı olsun bu aradamerhaba arkadaslar ben de 4 haftalık hamıleyım dun ogrendım ıkıncı cocugum allah herkese hayırlısıyla cocugunu dunyaya getırmeyı nasıp etsın
ayy çok iyi dedin canım bende hemen alayım randevuyu zaten çok geç tarihe veriyorlarAmin canim benim insallah baksana arkadaşların çoğu yaptırmış testleri bende aldım randevu bayramdan sonraya olmadı özele
Benim de ayni sekilde agrlarim oluyor canim hatta suan da bile sag kasığımda bir ağrı var. Gece yattigimda zaman da oluyor cok hafif sekilde.Ben de tedirgin oluyorum ama doktor normaldir dedi.
Valla Bazen KorkutuyorBenim de ayni sekilde agrlarim oluyor canim hatta suan da bile sag kasığımda bir ağrı var. Gece yattigimda zaman da oluyor cok hafif sekilde.Ben de tedirgin oluyorum ama doktor normaldir dedi.
Evet canim zor alınıyor randevularda zaten al sende hemenayy çok iyi dedin canım bende hemen alayım randevuyu zaten çok geç tarihe veriyorlar
Muayeneler testler taramalar dogum(2gün yatis) hepsi dahil. Sadece ekstra bi durum cikar da hastaneye yatarsam onda ücret ödeyeceğim.Canim doğum paketinde herşey dahil mi peki
Sagol canim ilgilendigin için de... Ben devlete gidiyorum da şimdi ilgisiz doktorun biraz evime yakın bi özel muayenesi olan bi doktor var ilk çocuk olunca bilmiyorum da belki onun da vardır böyle bi şeyi ne kadara aldin doğum paketiniMuayeneler testler taramalar dogum(2gün yatis) hepsi dahil. Sadece ekstra bi durum cikar da hastaneye yatarsam onda ücret ödeyeceğim.
Canim bi bilgim yok ama hayırlısı olsun hakkında insallah Rabbim yardimcin olsunKızlarrrr merhaba bugün kalp atısımızı duyduk ve bitane daha kese var dedi doktor yanında o bos şimdilik haftaya belli olur dedi ya kendiliginden kaybolur az kanaman olursa korkma diger bebege zarar vermez dedi kücük ihtimal ama ufak olanda bebek olursa ikiz olur dedi hayırlısu diyorm ama hazırda deilim ikize cok karısıgım saglıkla inş bakalım 29eylülde netlescek 2.kesede ufak ihtimalde olsa böle bi duruö yasayam varmı
Canım cok gecmıs olsun inanmıyorum ya kadına bak okurken sinir oldum yat dinlet canım ve üzüm olayına da cok şaşırdım hıc bilmiyordum baska Zararlı bıseyler saydımı pekiKizlar doktora gittim ben dusuk riskim varmis yememem gereken seyleri saydi ve uzum dedi sok oldum dun aksam koca bi salkim uzum yedim hic bilmiyodum dusuk yapuomus sakin yemeyin igne ve fitil verdi bakalim kesemin gelisimi normalmis bi onceki olcume gore resmi yukledim yuvarlak yer kesem isaretledigi yerde kanama bolgesiymis bide kanama olunca mutlaka gidin bence doktora doktorumu degistircem bende bayandi gercekten erkek doktorlar daha cok ilgileniyomus inanmiyodum basima geldi .... bana telefondan dogru normal bekle dio beklesem belki dusucekti neye gore verio acaba bu karari ...
Geçmiş olsun kardeşRabbim korumuş.Kizlar doktora gittim ben dusuk riskim varmis yememem gereken seyleri saydi ve uzum dedi sok oldum dun aksam koca bi salkim uzum yedim hic bilmiyodum dusuk yapuomus sakin yemeyin igne ve fitil verdi bakalim kesemin gelisimi normalmis bi onceki olcume gore resmi yukledim yuvarlak yer kesem isaretledigi yerde kanama bolgesiymis bide kanama olunca mutlaka gidin bence doktora doktorumu degistircem bende bayandi gercekten erkek doktorlar daha cok ilgileniyomus inanmiyodum basima geldi .... bana telefondan dogru normal bekle dio beklesem belki dusucekti neye gore verio acaba bu karari ...
Sağol tatlım kese takibi tahmini nekadar aralıkla yapılıyor gün olarak bide kalp atışı kese gözüktükten bir hafta sonra oluyormuCanim hic endiselenme icin rahat olsun.ilk stresi atlatmissin insaallah darisi kalp atisina..bundan.sonra takipler keseye gore kan vermene gerek.yok.Allah muhafaza yolunda gitmeyen bir durum.olsa doktor onlem amacli tekrar isteyebilir kan.takibi belki.bayrami keyifli gecir
Geçmiş olsun kardeşRabbim korumuş.
Canım çok geçmiş olsun wc dışında ayağa kalkma.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. benim doktorum da üzüm çok yeme, fazla şeker var demişti ama düşük yaptırıyor demedi ilginç gerçektenKizlar doktora gittim ben dusuk riskim varmis yememem gereken seyleri saydi ve uzum dedi sok oldum dun aksam koca bi salkim uzum yedim hic bilmiyodum dusuk yapuomus sakin yemeyin igne ve fitil verdi bakalim kesemin gelisimi normalmis bi onceki olcume gore resmi yukledim yuvarlak yer kesem isaretledigi yerde kanama bolgesiymis bide kanama olunca mutlaka gidin bence doktora doktorumu degistircem bende bayandi gercekten erkek doktorlar daha cok ilgileniyomus inanmiyodum basima geldi .... bana telefondan dogru normal bekle dio beklesem belki dusucekti neye gore verio acaba bu karari ...
canım çok geçmiş olsun inşallah risk ortadan kalkar en kısa zamandaKizlar doktora gittim ben dusuk riskim varmis yememem gereken seyleri saydi ve uzum dedi sok oldum dun aksam koca bi salkim uzum yedim hic bilmiyodum dusuk yapuomus sakin yemeyin igne ve fitil verdi bakalim kesemin gelisimi normalmis bi onceki olcume gore resmi yukledim yuvarlak yer kesem isaretledigi yerde kanama bolgesiymis bide kanama olunca mutlaka gidin bence doktora doktorumu degistircem bende bayandi gercekten erkek doktorlar daha cok ilgileniyomus inanmiyodum basima geldi .... bana telefondan dogru normal bekle dio beklesem belki dusucekti neye gore verio acaba bu karari ...