• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen bol bol dinlen tatlım. Evet bana da 10saniye kadar iyi geliyor :) basucumda duruyor sürekli kraker ama başka bisi bulmak lazım. Bi de canım hamburger kola istiyor dayanamicam ve yicem çok vicdan yapıyorum ama o kadarda bisi olmaz sanırım :)
Cok canin cekiyorsa yiyebilirsin bence:)

Selam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür :nazar:
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür :nazar:

Gözün aydın tatlım allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah. Benim tüp bebek doktorum gün de iki fincan kahveye izin veriyor hatta o herşeye izin veriyor ama buradaki doktorun biraz daha sıkı o öyle herşeye izin vermiyor ama kahveye bisi demedi. Ben de çok seviyorum fakat transferden sonra 1 defa içtim ve onda da midem bulandi. Ama cok canın istiyorsa iç çokta kisitlamamaliyiz bence :)

Selam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür :nazar:
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür :nazar:
maşallah ya gözün aydın darısı başıma
bide benim doktorum beslenmeyle ilgili hiçbişey demedi bayramdan sonra tekrar gidicem kese görününcemi söyleyecek acaba

Canım ben hiç sormadım kese boyutunu drum da hiç söylemedi zaten bugün minnak bebişi görünce herşey uçtu gitti aklımdan ultrason kağıdını bile istemeyi unuttum:KK48:
Ben de bugun kalp atışlarını duydum çok şükür hiç kulagimdan gitmiyor pıt pıt :) yalnız biz 6 hafta 5 günlük göründük ultrasonda seninki kaç haftalık göründü canım?

Canım bizim haftamız yakın. En son beta kaçtı senin? Kendim için fikir yürüteceğim de.

Slm kizlar,
Ben bugün fasulyemin kalp atıslarini dinledim. Hizli hizli pit pit:cry: cok duygunlandim. 4 mm olmus. Bugun 2. Fotografini da aldık:KK73: İnsallah hepinizin böyle haberlerini aliriz.
Rezene cayina drum izin vermedi.
Ton baligina da izin yok.
Balık olarak somon baligini önerdi.
Bol bol dinlen dedi.
Mide bulantisi icin günde on kere kusucan ki ilac yaziyim yoksa yazmam dedi. Zencefili önerdi.
Folic trio ya devam ediyoruz dedi.
Kahve olarak günde 1 kere filtre kahve,en sagliklisi o dedi.
Bi de bazi arkadaslar gunumuz ayni ama benim ki ultrasonda görünmedi diye yaziyor birbirine. O da ultrason cihaziyla alakaliymis.

Slm kizlar,
Ben bugün fasulyemin kalp atıslarini dinledim. Hizli hizli pit pit:cry: cok duygunlandim. 4 mm olmus. Bugun 2. Fotografini da aldık:KK73: İnsallah hepinizin böyle haberlerini aliriz.
Rezene cayina drum izin vermedi.
Ton baligina da izin yok.
Balık olarak somon baligini önerdi.
Bol bol dinlen dedi.
Mide bulantisi icin günde on kere kusucan ki ilac yaziyim yoksa yazmam dedi. Zencefili önerdi.
Folic trio ya devam ediyoruz dedi.
gözün aydın canım..inşallah daha ne güzel haberler alıcaz.dr'un rezene çayını neden ysakladı ki?birşey söyledi mi?çünkü bana drum da diyetisyenimde verdi.ayrıca burada dr'larının önerdiğini yazanlar da vardı.içmemeli miyiz acaba?

maşallah ya gözün aydın darısı başıma
bide benim doktorum beslenmeyle ilgili hiçbişey demedi bayramdan sonra tekrar gidicem kese görününcemi söyleyecek acaba
Benim bugün vajinadan ultrasonla gözüktü kesem. 4+6 dayım. Daha önceki gebeliğimde de böyle alttan bakılması gereken durumlar olduğu için bugünde bir sıkıntı olmadı benim için.

Bu da ilk resmimiz :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 67
gözün aydın canım..inşallah daha ne güzel haberler alıcaz.dr'un rezene çayını neden ysakladı ki?birşey söyledi mi?çünkü bana drum da diyetisyenimde verdi.ayrıca burada dr'larının önerdiğini yazanlar da vardı.içmemeli miyiz acaba?
Bende buradan okudugum icin özellikle sordum. Yok rezene icme, limonlu ihlamur ic dedi.
İnsan şaşiriyor ne yapacagini:/

Yok canım bundan bı once ne zaman gıttın o zaman kactı kese boyun suan artık zaten kese boyunu bırakır bebegın boyunu söyler Dr sana ben bı once gıttıgını sordım
Ozamanda söylemedi işte o_O benim doktor boyutla ilgili birşey söylemiyor hiç bende hep sorcam diyorum unutuyorum:KK48: ama herşey normal dedi

:oops::oops:
Aynen bol bol dinlen tatlım. Evet bana da 10saniye kadar iyi geliyor :) basucumda duruyor sürekli kraker ama başka bisi bulmak lazım. Bi de canım hamburger kola istiyor dayanamicam ve yicem çok vicdan yapıyorum ama o kadarda bisi olmaz sanırım :)
ya kola diilde hamburger bazen benim de canım istiyor off :oops:

Ya kızlar biz de yrn kalp atışını duymaya gidicez ama korkuyorum. 16 aylık bi oğlum var aşırı hareketli sürekli peşinde koşuyorum ve kucağıma da alıyorum mecburen. Herkes alma artık kucağına diyo ama almak zorunda kalıyorum. 13 kilo kendisi. Nasıl geçicek böyle hamilelik bilmiyorum ama bebeğe bişey olucak diye de korkuyorum :(

Back