- 1 Eylül 2015
- 344
- 441
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.401
En acisiz göbekten oluyor. Sonra bacak en son kol. Bi de igneyi yaklasik 1,5 dakika da falan enjekte edin. O zaman morarma ve yanma olmuyor.Evet canim.bende.igneye basladim cok feci yakti heama bebisim tutunsun.yeterki sagliklica dogsun
Canim senin gec dollenme.olabilir mi?7 haftada mutlaka.gozukmesi lazimdir kesenin ama hcg kac cikti senin?benim son adet tarihine göre 7 haftalık ama dün gittim keseyi göremedi doktor senin betahcg kaç çıktı canım
Canim.bunlari soyledigin cok.iyi oldu tesekkur ederim.bende ilk gunun heyecaniyla artik gobekten yaptim ama acele eder gibi hemen vurdum .soylediklerini uygulucam.En acisiz göbekten oluyor. Sonra bacak en son kol. Bi de igneyi yaklasik 1,5 dakika da falan enjekte edin. O zaman morarma ve yanma olmuyor.
Masaallah,darisi kalp atisina ve dogumaBu da ilk resmimiz :)
Ustten.goremezse eger soyler alttan.bakalim diye ve sen kabul etmezsen baska gune cagirir tekrar bakmak icin..hicbir doktor izinsiz alttam.bakmaz mutlaka soyler istemezsen yapmaz canim.insaallah duyarsiniz.Hanimlar yarin kalp atisi icin doktora gidicez. Ozele. Altdan muayne etmezler dimi. Istemiyorum ben
Canim benim tam 4 haftalikken 537 ciktiCanım bizim haftamız yakın. En son beta kaçtı senin? Kendim için fikir yürüteceğim de.
Aslinda benim korkum ilk bebegimin kalbi durdu 7 ay once ondan korku sardi beni yine ayni sey olursa diye hatta biz memlekete bile gitmekdik iliskimize bile ara verdik insallah bu sefer bi sıkıntı olmazKızlar neden bukadar vajinalultrasondan korkuluyor anlamadım ben 2 kontrolümde de bu şekilde muayene oldum bence hiç sakıncası yok
Birde ben bugün kesemi gördüm şükür yalnız hcgmi 1500 lerde bekliyordum 909 çıktı 61-348-909 üçüde 4 gün aralıkla Dr 1500 ün altında olursa gel yanıma demişti ve ben gidemedim şimdi içim içimi yiyor birşey mi var diye of Bayram tatilide girdi araya ne yapçam şimdi sizce ne olabilir ki kesede gözüktü anlamadım ki
Kese varsa dis gebelik ihtimali ortadan kalkiyor hic endiselenme..kese gozuktukten sonra kan.testi degil kesenin haftasina uyumlu buyumesi onemli artik takip icin.hersey yolundaKızlar neden bukadar vajinalultrasondan korkuluyor anlamadım ben 2 kontrolümde de bu şekilde muayene oldum bence hiç sakıncası yok
Birde ben bugün kesemi gördüm şükür yalnız hcgmi 1500 lerde bekliyordum 909 çıktı 61-348-909 üçüde 4 gün aralıkla Dr 1500 ün altında olursa gel yanıma demişti ve ben gidemedim şimdi içim içimi yiyor birşey mi var diye of Bayram tatilide girdi araya ne yapçam şimdi sizce ne olabilir ki kesede gözüktü anlamadım ki
Allah kimseye yaşatmasın sanada birada yaşatmasın inşallah canım ama riskli bi durum olsa Dr bakalım demez bugün gittiğim Dr görünmez dedi bende vajinalultrasondan bakalım olmazmı dedim adam şok oldu sanırım kimse istemiyor diye tabii hiç bir zararı yok diye savunmaya geçtiAslinda benim korkum ilk bebegimin kalbi durdu 7 ay once ondan korku sardi beni yine ayni sey olursa diye hatta biz memlekete bile gitmekdik iliskimize bile ara verdik insallah bu sefer bi sıkıntı olmaz
Amin canim evet sende sok etkisi yapmmissin adma resmen masallah deyimAllah kimseye yaşatmasın sanada birada yaşatmasın inşallah canım ama riskli bi durum olsa Dr bakalım demez bugün gittiğim Dr görünmez dedi bende vajinalultrasondan bakalım olmazmı dedim adam şok oldu sanırım kimse istemiyor diye tabii hiç bir zararı yok diye savunmaya geçti
canm bende pco var aylardır olmuyodu bebeğimiz bi defa kimyasal gebelik geçirdim tedaviye başkayacktık artık hamilr olduğumu öğrendim 35-40 günde adet oluyorum o yüzden geç döllenme olabilir ama yinede çok korkuyorum betahcg 365 çıktıCanim senin gec dollenme.olabilir mi?7 haftada mutlaka.gozukmesi lazimdir kesenin ama hcg kac cikti senin?
Ay Allah razı olsun ya içime su serptin of bu Dr lar bir ohh dedirtmedi bana zaten ultrason çıktısıda vermiyormuş makina bide yeni hastane güya bi ekrandan gördüm keseyi pzrtesi başka bir Dr a gidicem artık bayramı stresle geçircem yoksa çok sağol canımKese varsa dis gebelik ihtimali ortadan kalkiyor hic endiselenme..kese gozuktukten sonra kan.testi degil kesenin haftasina uyumlu buyumesi onemli artik takip icin.hersey yolunda
Dimi ya gözümün önüne geliyor o görüntüsü o muhteşem sesBen de bugun kalp atışlarını duydum çok şükür hiç kulagimdan gitmiyor pıt pıt :) yalnız biz 6 hafta 5 günlük göründük ultrasonda seninki kaç haftalık göründü canım?
Hep evlendikten sonra oldu işte napim Dr Dr geze geze of sorma hala utanıyorum ama yapacak bişi yok sağlık sonuçtaAmin canim evet sende sok etkisi yapmmissin adma resmen masallah deyim
maşallah canım gözünüz aydınDimi ya gözümün önüne geliyor o görüntüsü o muhteşem sesRabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.. Canım ben sordum haftanla uyumlu dedi 6+4 üm ben
Aynen en iyisini yapiyorsun kuzum benim gibi korkak olmaHep evlendikten sonra oldu işte napim Dr Dr geze geze of sorma hala utanıyorum ama yapacak bişi yok sağlık sonuçta
Sende alıştır kendini yavaştan utana sıkıla olağanlaşıyor artık ee önümüzde doğumda var Rabbim nasip ederseAynen en iyisini yapiyorsun kuzum benim gibi korkak olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?