2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
En acisiz göbekten oluyor. Sonra bacak en son kol. Bi de igneyi yaklasik 1,5 dakika da falan enjekte edin. O zaman morarma ve yanma olmuyor.
Canim.bunlari soyledigin cok.iyi oldu tesekkur ederim.bende ilk gunun heyecaniyla artik gobekten yaptim ama acele eder gibi hemen vurdum .soylediklerini uygulucam.

Hanimlar yarin kalp atisi icin doktora gidicez. Ozele. Altdan muayne etmezler dimi. Istemiyorum ben

Hanimlar yarin kalp atisi icin doktora gidicez. Ozele. Altdan muayne etmezler dimi. Istemiyorum ben
Ustten.goremezse eger soyler alttan.bakalim diye ve sen kabul etmezsen baska gune cagirir tekrar bakmak icin..hicbir doktor izinsiz alttam.bakmaz mutlaka soyler istemezsen yapmaz canim.insaallah duyarsiniz.

Kızlar neden bukadar vajinalultrasondan korkuluyor anlamadım ben 2 kontrolümde de bu şekilde muayene oldum bence hiç sakıncası yok
Birde ben bugün kesemi gördüm şükür yalnız hcgmi 1500 lerde bekliyordum 909 çıktı 61-348-909 üçüde 4 gün aralıkla Dr 1500 ün altında olursa gel yanıma demişti ve ben gidemedim şimdi içim içimi yiyor birşey mi var diye of Bayram tatilide girdi araya ne yapçam şimdi sizce ne olabilir ki kesede gözüktü anlamadım ki

Aslinda benim korkum ilk bebegimin kalbi durdu 7 ay once ondan korku sardi beni yine ayni sey olursa diye hatta biz memlekete bile gitmekdik iliskimize bile ara verdik insallah bu sefer bi sıkıntı olmaz

Kese varsa dis gebelik ihtimali ortadan kalkiyor hic endiselenme..kese gozuktukten sonra kan.testi degil kesenin haftasina uyumlu buyumesi onemli artik takip icin.hersey yolunda

Aslinda benim korkum ilk bebegimin kalbi durdu 7 ay once ondan korku sardi beni yine ayni sey olursa diye hatta biz memlekete bile gitmekdik iliskimize bile ara verdik insallah bu sefer bi sıkıntı olmaz
Allah kimseye yaşatmasın sanada birada yaşatmasın inşallah canım ama riskli bi durum olsa Dr bakalım demez bugün gittiğim Dr görünmez dedi bende vajinalultrasondan bakalım olmazmı dedim adam şok oldu sanırım kimse istemiyor diye tabii hiç bir zararı yok diye savunmaya geçti

Amin canim evet sende sok etkisi yapmmissin adma resmen masallah deyim

Canim senin gec dollenme.olabilir mi?7 haftada mutlaka.gozukmesi lazimdir kesenin ama hcg kac cikti senin?
canm bende pco var aylardır olmuyodu bebeğimiz bi defa kimyasal gebelik geçirdim tedaviye başkayacktık artık hamilr olduğumu öğrendim 35-40 günde adet oluyorum o yüzden geç döllenme olabilir ama yinede çok korkuyorum betahcg 365 çıktı

Kese varsa dis gebelik ihtimali ortadan kalkiyor hic endiselenme..kese gozuktukten sonra kan.testi degil kesenin haftasina uyumlu buyumesi onemli artik takip icin.hersey yolunda
Ay Allah razı olsun ya içime su serptin of bu Dr lar bir ohh dedirtmedi bana zaten ultrason çıktısıda vermiyormuş makina bide yeni hastane güya bi ekrandan gördüm keseyi pzrtesi başka bir Dr a gidicem artık bayramı stresle geçircem yoksa çok sağol canım

Ben de bugun kalp atışlarını duydum çok şükür hiç kulagimdan gitmiyor pıt pıt :) yalnız biz 6 hafta 5 günlük göründük ultrasonda seninki kaç haftalık göründü canım?
Dimi ya gözümün önüne geliyor o görüntüsü o muhteşem ses Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin.. Canım ben sordum haftanla uyumlu dedi 6+4 üm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…