- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.381
görünür inşallah canım ben internette bi sitede hamilelikte alttan ultrasonun zararının olmadığını okumuştum ama bende olsam cesaret edemem sanırımHmm benin 28 gunde bir olur ama normal ultrasonda cikar deilmi alttan muayene istemiyorum korkuyorum da
Cok canin cekiyorsa yiyebilirsin bence:)Aynen bol bol dinlen tatlım. Evet bana da 10saniye kadar iyi geliyor :) basucumda duruyor sürekli kraker ama başka bisi bulmak lazım. Bi de canım hamburger kola istiyor dayanamicam ve yicem çok vicdan yapıyorum ama o kadarda bisi olmaz sanırım :)
Selam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür
Aynen ben de öyle düşünüyorumCok canin cekiyorsa yiyebilirsin bence:)
maşallah ya gözün aydın darısı başımaSelam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür
Ben de bugun kalp atışlarını duydum çok şükür hiç kulagimdan gitmiyor pıt pıt :) yalnız biz 6 hafta 5 günlük göründük ultrasonda seninki kaç haftalık göründü canım?Canım ben hiç sormadım kese boyutunu drum da hiç söylemedi zaten bugün minnak bebişi görünce herşey uçtu gitti aklımdan ultrason kağıdını bile istemeyi unuttum
Canım bizim haftamız yakın. En son beta kaçtı senin? Kendim için fikir yürüteceğim de.Selam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür
gözün aydın canım..inşallah daha ne güzel haberler alıcaz.dr'un rezene çayını neden ysakladı ki?birşey söyledi mi?çünkü bana drum da diyetisyenimde verdi.ayrıca burada dr'larının önerdiğini yazanlar da vardı.içmemeli miyiz acaba?Slm kizlar,
Ben bugün fasulyemin kalp atıslarini dinledim. Hizli hizli pit pitcok duygunlandim. 4 mm olmus. Bugun 2. Fotografini da aldık İnsallah hepinizin böyle haberlerini aliriz.
Rezene cayina drum izin vermedi.
Ton baligina da izin yok.
Balık olarak somon baligini önerdi.
Bol bol dinlen dedi.
Mide bulantisi icin günde on kere kusucan ki ilac yaziyim yoksa yazmam dedi. Zencefili önerdi.
Folic trio ya devam ediyoruz dedi.
Benim bugün vajinadan ultrasonla gözüktü kesem. 4+6 dayım. Daha önceki gebeliğimde de böyle alttan bakılması gereken durumlar olduğu için bugünde bir sıkıntı olmadı benim için.maşallah ya gözün aydın darısı başıma
bide benim doktorum beslenmeyle ilgili hiçbişey demedi bayramdan sonra tekrar gidicem kese görününcemi söyleyecek acaba
benımde doktor gorememıstıBenim bugün vajinadan ultrasonla gözüktü kesem. 4+6 dayım. Daha önceki gebeliğimde de böyle alttan bakılması gereken durumlar olduğu için bugünde bir sıkıntı olmadı benim için.
Bende buradan okudugum icin özellikle sordum. Yok rezene icme, limonlu ihlamur ic dedi.gözün aydın canım..inşallah daha ne güzel haberler alıcaz.dr'un rezene çayını neden ysakladı ki?birşey söyledi mi?çünkü bana drum da diyetisyenimde verdi.ayrıca burada dr'larının önerdiğini yazanlar da vardı.içmemeli miyiz acaba?
Ozamanda söylemedi işteYok canım bundan bı once ne zaman gıttın o zaman kactı kese boyun suan artık zaten kese boyunu bırakır bebegın boyunu söyler Dr sana ben bı once gıttıgını sordım
ya kola diilde hamburger bazen benim de canım istiyor offAynen bol bol dinlen tatlım. Evet bana da 10saniye kadar iyi geliyor :) basucumda duruyor sürekli kraker ama başka bisi bulmak lazım. Bi de canım hamburger kola istiyor dayanamicam ve yicem çok vicdan yapıyorum ama o kadarda bisi olmaz sanırım :)
Hosgeldin canimHerkese merhaba :) bende inşallah mayıs ayı annesiyim burayı görünce çok mutlu oldum bişeyleri beraber paylaşmak çok güzel :))
HoşbuldukHosgeldin canim
Evet canim.bende.igneye basladim cok feci yakti heİg
İgne icin gecikme doktora gitmeyi bekleme yada hemen git. Ben ogrenir ogrenmez basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?