2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben calisiyorum ama 9 günlük bayram tatili cok iyi oldu. En azindan dinlenicem:) cubuk kraker iyi geliyor bana bi de limon.

Kizlar bayramdan sonra 6 haftalik olacagiz insallah 6+2 de gitsem kalp atislari duyulurmu

bende zorla süt içiyorum yaa. iştahım bir garipleşti canım böyle hersey yemek istiyor ama miğdem bulanıo yiyemiyorum. Tatlıdan tiksindim. Ekşimsi şeyler iyi geliyor. Limon suyu içiyorum bazen. çiğ köfte limonlu limonlu dayanamıyorum. naneli sakız çiğniyorum sürekli. Sudanda tiksindim ama zorla bugün 1 litre bitirdim.

Canım cok sevindim hadi hayırlı olsun ınsallah bende duyarım senin kaçtı bı once gittiğinde kese boyun
Canım ben hiç sormadım kese boyutunu drum da hiç söylemedi zaten bugün minnak bebişi görünce herşey uçtu gitti aklımdan ultrason kağıdını bile istemeyi unuttum

selamlar herkese
bugün çok halsizim.çarşıda biraz işim vardı zorla çıkmıştım zaten zor döndüm eve.yerimden kalkamıyorum şu anda da.ne yapsam ki?bir fikri olan var mı?

Canım ben hiç sormadım kese boyutunu drum da hiç söylemedi zaten bugün minnak bebişi görünce herşey uçtu gitti aklımdan ultrason kağıdını bile istemeyi unuttum
Yok canım bundan bı once ne zaman gıttın o zaman kactı kese boyun suan artık zaten kese boyunu bırakır bebegın boyunu söyler Dr sana ben bı once gıttıgını sordım

selamlar herkese
bugün çok halsizim.çarşıda biraz işim vardı zorla çıkmıştım zaten zor döndüm eve.yerimden kalkamıyorum şu anda da.ne yapsam ki?bir fikri olan var mı?
Zorlama cok kendini az yat kendini iyi hissedince kalkarsin biraz ancak sabaha biseyin kalmaz insallah

ben ilk defa dün yaptırdım kan tahlilini 365 çıktı
ama bende pco var 35-40 günde bir adet görüyorum o yüzden geç döllenmedir muhtemelen

ben ilk defa dün yaptırdım kan tahlilini 365 çıktı
ama bende pco var 35-40 günde bir adet görüyorum o yüzden geç döllenmedir muhtemelen
Hmm benin 28 gunde bir olur ama normal ultrasonda cikar deilmi alttan muayene istemiyorum korkuyorum da

Selam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür

Canım hayırlı olsun ama bence kahveyı bu aşamada hıc ıcme bence cok zararlı gunde bır bıle olsa ılk 3 ayı atlat bari derim ben ama kendı tercıhın

Çok şukur canim çok sevindim gerçekten Rabbim kucağımiza almayı da nasip etsin

Ben calisiyorum ama 9 günlük bayram tatili cok iyi oldu. En azindan dinlenicem:) cubuk kraker iyi geliyor bana bi de limon.
Aynen bol bol dinlen tatlım. Evet bana da 10saniye kadar iyi geliyor :) basucumda duruyor sürekli kraker ama başka bisi bulmak lazım. Bi de canım hamburger kola istiyor dayanamicam ve yicem çok vicdan yapıyorum ama o kadarda bisi olmaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…