- 1 Eylül 2015
- 344
- 441
- 103
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.361
Ben calisiyorum ama 9 günlük bayram tatili cok iyi oldu. En azindan dinlenicem:) cubuk kraker iyi geliyor bana bi de limon.Tatlım o mide bulantısı hemen başlamıştı ben de ve artık o kadar ilerledi ki hiç bisey gormuyor gozum. Açlıktan ölüyorum ama yemek hazirlayamiyorum. Herşeyden tiksiniyorum herşey çok pis kokuyor temiz hava bile. Kasık agrimda hep var gazimda. Ve iyi ki calismiyorum uykudan gozum acilmiyor. Midemin bulantisinin hafifledigi heran uyku modundayim
gözün aydın canım hayırlı olsunkizlarrrrrrrrrr aldim sonucumu sukurler olsun icim rahatladi transferin 11. gunu degerim 320 olmus 7. gunu 48,8 di ii demi katlamis doktor hersey yolunda gozukuo persembeye keseyi gormeye cagardi
benim son adet tarihine göre 7 haftalık ama dün gittim keseyi göremedi doktor senin betahcg kaç çıktı canımKizlar bayramdan sonra 6 haftalik olacagiz insallah 6+2 de gitsem kalp atislari duyulurmu
bende zorla süt içiyorum yaa. iştahım bir garipleşti canım böyle hersey yemek istiyor ama miğdem bulanıo yiyemiyorum. Tatlıdan tiksindim. Ekşimsi şeyler iyi geliyor. Limon suyu içiyorum bazen. çiğ köfte limonlu limonlu dayanamıyorum. naneli sakız çiğniyorum sürekli. Sudanda tiksindim ama zorla bugün 1 litre bitirdim.Ben sütü cok severdim ama sabah aksam icmekten tiksimdim artık ilac icer gibi zorla iciyorummaşaallah istahimda hic bi azalma yok badem ceviz kurtariyo arada bogazim bos kalmiyo :) ben hamile olmadan öncede acı cok yerdim simdi de hala yiyorum dayanamıyorum o ince acibiberlere inşaallah bi zararı olmaz
Hahahha yapıcak bısey yok profilinde bal gibi de balıkesir yazıyoHahahahha aynen. Zaten ben de Balıkesirli değilim 10.5 bandirmaliyim
Bu arada ınanmaZsın eşimde BandırmalıHahahha yapıcak bısey yok profilinde bal gibi de balıkesir yazıyoneyse saka bı yana memnun oldum
Canım ben hiç sormadım kese boyutunu drum da hiç söylemedi zaten bugün minnak bebişi görünce herşey uçtu gitti aklımdan ultrason kağıdını bile istemeyi unuttumCanım cok sevindim hadi hayırlı olsun ınsallah bende duyarım senin kaçtı bı once gittiğinde kese boyun
Benim 3+5 iken 217 4+0 iken 537 suan kac bilemiyorum 4+2 yizbenim son adet tarihine göre 7 haftalık ama dün gittim keseyi göremedi doktor senin betahcg kaç çıktı canım
Yok canım bundan bı once ne zaman gıttın o zaman kactı kese boyun suan artık zaten kese boyunu bırakır bebegın boyunu söyler Dr sana ben bı once gıttıgını sordımCanım ben hiç sormadım kese boyutunu drum da hiç söylemedi zaten bugün minnak bebişi görünce herşey uçtu gitti aklımdan ultrason kağıdını bile istemeyi unuttum
Zorlama cok kendini az yat kendini iyi hissedince kalkarsin biraz ancak sabaha biseyin kalmaz insallahselamlar herkese
bugün çok halsizim.çarşıda biraz işim vardı zorla çıkmıştım zaten zor döndüm eve.yerimden kalkamıyorum şu anda da.ne yapsam ki?bir fikri olan var mı?
Hmm benin 28 gunde bir olur ama normal ultrasonda cikar deilmi alttan muayene istemiyorum korkuyorum daben ilk defa dün yaptırdım kan tahlilini 365 çıktı
ama bende pco var 35-40 günde bir adet görüyorum o yüzden geç döllenmedir muhtemelen
Eğer degerın 5000 lere gelırse karından kese gorulebılır 1500 2000 ken vajınal ultrasonda görülür ama her doktorda alttan bakmıyoHmm benin 28 gunde bir olur ama normal ultrasonda cikar deilmi alttan muayene istemiyorum korkuyorum da
Canım hayırlı olsun ama bence kahveyı bu aşamada hıc ıcme bence cok zararlı gunde bır bıle olsa ılk 3 ayı atlat bari derim ben ama kendı tercıhınSelam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür
Çok şukur canim çok sevindim gerçekten Rabbim kucağımiza almayı da nasip etsinSelam kızlar. Ben de bugün hastaneye gittim. Bebeğin kesesini görebildik çok şükür
Dr sadece folik asite devam et dedi. Decavit 3. Aydan sonra başlayacakmışız. 2 hafta sonra yine gidicez kalp atışları için inşallah duyarım
Kahve çok severim ama gün aşırı 1 tane türk kahvesi veriyor. Bitki çayı ıhlamur, rezene, kuşburnu olabilir ama o da 1 tane
Kan tahlilleri istedi yine yarın aç karnına baktırıcam. Şimdilik bu aşamayı geçtik ya buna da şükür
Aynen bol bol dinlen tatlım. Evet bana da 10saniye kadar iyi geliyor :) basucumda duruyor sürekli kraker ama başka bisi bulmak lazım. Bi de canım hamburger kola istiyor dayanamicam ve yicem çok vicdan yapıyorum ama o kadarda bisi olmaz sanırım :)Ben calisiyorum ama 9 günlük bayram tatili cok iyi oldu. En azindan dinlenicem:) cubuk kraker iyi geliyor bana bi de limon.
Hahahha yapıcak bısey yok profilinde bal gibi de balıkesir yazıyoneyse saka bı yana memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?