2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ben azcık tombişim dikkat ediyorum şimdiden zaten tuzlu yemiyodum ekmek hiç yemiyorum süt te pastörizemi yoksa sağılmış inek sütümü içmeliyiz ben pastörize içiyorum ama yoğurdu kendim yapmaya başlıycam bide çok semiz otu yamekte zararlıymı bende hiyodum bu hafta çok yedim zaten vitamin alıyorum balık yiyorum aşırı omega 3 te kanama yapıyomuş çok .... ayrıyeten çok az ceviz ve badem yemeye başladım onunda fazlası yağ = kilo yapıomuş ....

Bazi baliklarda civa cokmus ve fazlasi o yuzden zararliymis. Semizotu konusunda zararli demedi ama bilmiyorum. Meyvenin asirisi da zararliymis bu arada sekerden dolayi. Ceviz badem findik birer avuc mutlaka yenmeliymis ama kabuklu alip kendiniz kirin daha taze daha faydali olur dedi bide

Tatlım o mide bulantısı hemen başlamıştı ben de ve artık o kadar ilerledi ki hiç bisey gormuyor gozum. Açlıktan ölüyorum ama yemek hazirlayamiyorum. Herşeyden tiksiniyorum herşey çok pis kokuyor temiz hava bile. Kasık agrimda hep var gazimda. Ve iyi ki calismiyorum uykudan gozum acilmiyor. Midemin bulantisinin hafifledigi heran uyku modundayim

Bende cok acıkıyorum ve tiksiniyorum yemek görünce de yemek istemiyorum

Bende cok acıkıyorum ve tiksiniyorum yemek görünce de yemek istemiyorum

Benim de sadece canımın istediği patates kızartması ve Churchill. Dün sağlık ocağına gittim hemşire istediğin kadar ye patates kızartması dedi kilo aldırır ama olsun ihtiyacın var dedi. Bi de her öğlen bitane muz ye dedi ceviz ve fındık, sabah akşam süt iç icemiyorsan yoğurt ye dedi. Süt çok gaz yapıyor her sütü denedim bi tek sek süt çok gaz yapmıyor. Kırmızı et ve yumurta yemiyorum dedim çok kızdı hiç bisey yiyemezsen sucuk ye dedi yumurtayı da kussamda yicekmisim. Bi de yeşil mercimek. Hergun artıyor mide bulantim ve hiç bisey fayda etmiyor.

teşekkür ederim canım İnşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza
alıntı yapmaya çalıştım ama beceremedim

Anlıyorum canim seni bizde ilk aylarda kilo verenlerden olucaz heralde sürekli eşimin zoruyla yiyorum süt icemiyorum bi gün içtim uç gün gitmedi sanki midemden

Kalp atışını aldık fakat kesenin Arka kısmında kanama var yatacaksın dedi doktorum moralim bozuldu

Ben sütü cok severdim ama sabah aksam icmekten tiksimdim artık ilac icer gibi zorla iciyorum maşaallah istahimda hic bi azalma yok badem ceviz kurtariyo arada bogazim bos kalmiyo :) ben hamile olmadan öncede acı cok yerdim simdi de hala yiyorum dayanamıyorum o ince acibiberlere inşaallah bi zararı olmaz

kizlarrrrrrrrrr aldim sonucumu sukurler olsun icim rahatladi transferin 11. gunu degerim 320 olmus 7. gunu 48,8 di ii demi katlamis doktor hersey yolunda gozukuo persembeye keseyi gormeye cagardi
çok sevindim canim bak ne güzel doktor demiş herşey yolunda diye kafana takma hiç bi şeyi

İg
İgne icin gecikme doktora gitmeyi bekleme yada hemen git. Ben ogrenir ogrenmez basladim.

Anlıyorum canim seni bizde ilk aylarda kilo verenlerden olucaz heralde sürekli eşimin zoruyla yiyorum süt icemiyorum bi gün içtim uç gün gitmedi sanki midemden

Aynen tatlım dün akşam yediklerim hâlâ istifra edince geliyor sindirmiyor midem hiç biseyi. Herkes ilac iç diyor ama istemiyorum ilaç içmekte. Az önce kuzenim yeşil elma iyi geliyor dedi bi de onu denicem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…