- 26 Aralık 2014
- 200
- 148
- 53
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.341
kızlar 6haftalık olmama ragmen karnım 3-4 aylık gibi sizdende böyle olan varmı
günaydın kızlar,
bugün itibariyle mide bulantım başladısabah kalkarken bişey yoktu. dişimi fırçalarken oldu. mide boş olduğu için çok kötü oldum. bi de bunun üstüne işe geldim şu an bende kasık ağrısı hiç olmadı. gaz ve uyku hali mevcut.
Bende cok acıkıyorum ve tiksiniyorum yemek görünce de yemek istemiyorumTatlım o mide bulantısı hemen başlamıştı ben de ve artık o kadar ilerledi ki hiç bisey gormuyor gozum. Açlıktan ölüyorum ama yemek hazirlayamiyorum. Herşeyden tiksiniyorum herşey çok pis kokuyor temiz hava bile. Kasık agrimda hep var gazimda. Ve iyi ki calismiyorum uykudan gozum acilmiyor. Midemin bulantisinin hafifledigi heran uyku modundayim
Her hafta cuma gunune kadar 1 yasin. O halde seni de ekliyorum listeye
Bende cok acıkıyorum ve tiksiniyorum yemek görünce de yemek istemiyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım benim aramıza hoşgeldin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Anlıyorum canim seni bizde ilk aylarda kilo verenlerden olucaz heralde sürekli eşimin zoruyla yiyorum süt icemiyorum bi gün içtim uç gün gitmedi sanki midemdenBenim de sadece canımın istediği patates kızartması ve Churchill. Dün sağlık ocağına gittim hemşire istediğin kadar ye patates kızartması dedi kilo aldırır ama olsun ihtiyacın var dedi. Bi de her öğlen bitane muz ye dedi ceviz ve fındık, sabah akşam süt iç icemiyorsan yoğurt ye dedi. Süt çok gaz yapıyor her sütü denedim bi tek sek süt çok gaz yapmıyor. Kırmızı et ve yumurta yemiyorum dedim çok kızdı hiç bisey yiyemezsen sucuk ye dedi yumurtayı da kussamda yicekmisim. Bi de yeşil mercimek. Hergun artıyor mide bulantim ve hiç bisey fayda etmiyor.
çok sevindim canim bak ne güzel doktor demiş herşey yolunda diye kafana takma hiç bi şeyikizlarrrrrrrrrr aldim sonucumu sukurler olsun icim rahatladi transferin 11. gunu degerim 320 olmus 7. gunu 48,8 di ii demi katlamis doktor hersey yolunda gozukuo persembeye keseyi gormeye cagardi
Canım cok sevindim hadi hayırlı olsun ınsallah bende duyarım senin kaçtı bı once gittiğinde kese boyunCanım duyduk bugün kalp atışını çook şükürBebişimizi de gördük Rabbime şükürler olsun darısı başına, tüm mayıs annelerinin başına
Ben merkezdenım ama Bandırma li degılımBi bandirmali da ben
İgne icin gecikme doktora gitmeyi bekleme yada hemen git. Ben ogrenir ogrenmez basladim.Merhaba mayis anneleri,bende insaallah mayis annesi olmaya adayim Allah nasip ederse..kasim annesi olacaktim ama grlismemisti kurtaj olmak zorunda kaldim.megerse kanda pihtilasma varmis.simdi ignelerimi olmaya baslicam ama insallah degerlerim guzel katlar ve kucagimizada aldigimiz gunleri goruruz insalalah.testimde buydu
Anlıyorum canim seni bizde ilk aylarda kilo verenlerden olucaz heralde sürekli eşimin zoruyla yiyorum süt icemiyorum bi gün içtim uç gün gitmedi sanki midemden
Ben merkezdenım ama Bandırma li degılımher yere taşıyalım balıkesir Bandırma çekişmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?