2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim korktuysan hemen bi su icseydin iyi gelirdi arkadaşın için bende üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun arkadaşının da

bende üzüldüm valla şimdi nasıl vazgeçebiliyor bebişinden =((

Canım hic canı ı sıkma ben normal yolla kaldm ama bendede oluyor hatta 2 3gece uyandım agrıdan bebişin yerlesiyor annesi yer acıo kendine :)

kızlar bende yeni katıldım aranıza dün aldım müjdeli haberi
yaş 25 boy 1.65 kilo 65 şehir dbakır sat 06.08.2015 bdt 12.05.2016 ilk çocuğum
Hayırlı uğurlu olsun canım benim aramıza hoşgeldin Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım 1 gun var aramız da yaz mutlaka gelınce ınsallah görürsün ben de oazartesı gıdıcem
Canım duyduk bugün kalp atışını çook şükür Bebişimizi de gördük Rabbime şükürler olsun darısı başına, tüm mayıs annelerinin başına

Canım duyduk bugün kalp atışını çook şükür Bebişimizi de gördük Rabbime şükürler olsun darısı başına, tüm mayıs annelerinin başına

Hayırlı olsun ne güzel sağlıkla gelir inş. bebeğiniz:) merak ettiğim 6+4 de sanırım karından ultrosanla mı vajinal ultrosanla mı gördünüz?

Kizlar doktorum dun beni diyetisyenle gorusturdu. Maydonozdan uzak durmami soyledi. Zeytinyag kullanmami tavsiye etti. Tuzu mumkun oldugunca azaltmami soyledi. Caydan ve beyaz ekmekden uzak durmaliymisiz. Ayrica adacayida zararliymis. Balikta mumkunse haftada 1 yenilmeliymis. Unutmadan bal da tuketmiyoruz. Tatli da haftada en fazla 2 kere o da mumkunse keci sutunden dondurma olmaliymis yada sutlu tatli. Aklima geldikce yazarim :)

canım iyi ki paylaştın ama sadece balı anlamadım fazla tatlı olduğundan mı tüketmiyoruz ? Anlamadım

canım iyi ki paylaştın ama sadece balı anlamadım fazla tatlı olduğundan mı tüketmiyoruz ? Anlamadım
Has bal bulmak cok zor dedi hep katkili oldugu icin. Yogurdu da mumkunse ev yogurdu tuketin dedi. Semizotunu yikayip ayiklayip zeytinyagi ve limonla tuketmek faydaliymis ayrica. Ekimde bir daha gidicem iletirim tekrar. Yalniz ben cok kilolu degilim o yuzden herhangi bi kisitlamam yok daha da almam gerektigini soyledi.

gidince gene ilet canım bize..benim de kilo sorunum yok ama sağlık önemli neleri yiycez neleri yemeyeceğiz ...Saol kuzum paylaştığın için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…