- 7 Ağustos 2011
- 685
- 229
-
- Konu Sahibi CadiKazani
adet olacakmış gibi belirti hamilelikte normal. Önemli olan kanama. Kanama durumunda doktora başvurmak lazım.Kızlar bende hala adet olacakmışım gıbı agrı oluyor saniyelik ağrım oluyo gıdıyor bu normal mi cok kafama takıyorum korkuyrm düşük falan olursa diye Allah korusun bı fikriniz var mı
Mayıs annesi olacağım gibi görünüyor şuan 5 haftlik hamileyim.iki yaşın da bir oğlum var,plansız bir hamilelik oldu çok korkuyorum ikincisi beni korkutuyor.
bende mayıs annesi olacağım inşallah:)
aynı aşamadan geçmişiz bende de pozitif daha kan vermedim :)Bu arada ben 2016 Mayıs annesi olucam büyük ihtimal. Klomen tedavisi oldum. 2 gün önce;cumartesi günü pozitif çıktı hergün tekrarliyorum gitgide koyulaşti çizgi. yarına kan tahlili yaptırıcam ordada çıkar inşallah
Bennbugun verdim kan yarin belli olacakmis saglik ocaginda yaptirdim. Iste pozitif cikti diye insan sevinemiyor yine de kese bos mu diye dusunuyor kalbi atacakmi diye dusunuyor insallah guzel geciririz hamilelgimizi ve daglikla aliriz bebisimizi kucagimiza:)aynı aşamadan geçmişiz bende de pozitif daha kan vermedim :)
Bende inş mayısta anne olacağım benide alınnn aranısaa[/QUOTsenin kacinda canim tahmini dogum tarihi?
Evet canım iki ağustosHayırlı olsun degerın çok güzel artmış Son adet tarihin 2 ağustos muydu.benim 8 agustos zor bekliyorum.
Bende de henüz yok ama midem garip sadece istifra istegi oluor da sanki çıkartamıyorum gibi ama bu arada bunların olması önemliymiş olmaması kötü asıl bunlar olmalı ki bebek bize burdayım diyebilsin hıc bı sey yaşamamak ta iyi degılNe guzel arkadaslar hicbirinizin bulantisi henuz baslamamis. Ben iki gundur cok yogun sekilde bulanti yasiyorum. Doktora gittim. Akupunktur tavsiye etti. Hamilelimde adet tarihime gore 5+3 olmasi lazim. Ultrasonda 6+3 cikiyo. Bebek bir hafta onden gidiyo cok garip. İnsallah hicbiriniz bulanti yasamazsaniz arkadaslar hayat zindan oluyo.
Oyle canim ama ben cok siddetli yasiyorum. Lavabodan salona gelemiyorum.Bulanti ilaci verdi doktor. İnsallah faydasini gorurum. Hamilelik bitek filmlerde guzel sanirim yasamasi cok zorBende de henüz yok ama midem garip sadece istifra istegi oluor da sanki çıkartamıyorum gibi ama bu arada bunların olması önemliymiş olmaması kötü asıl bunlar olmalı ki bebek bize burdayım diyebilsin hıc bı sey yaşamamak ta iyi degıl
kıyamam ya bakalım benımde adet agrısı gıbı ağrılarım oluyo arada cok korkuyrm Allah hepsimize kolay hamılelık versın zorluk cektırmesınOyle canim ama ben cok siddetli yasiyorum. Lavabodan salona gelemiyorum.Bulanti ilaci verdi doktor. İnsallah faydasini gorurum. Hamilelik bitek filmlerde guzel sanirim yasamasi cok zor
Aynisi bende de oldu. Heran sanki adetimi sokucekmisim gibi hissettim. Bide benim o sancilarla beraber kanamamda oluyodu. Ama devami gelmedi cok sukur. Dr cok normal dedi hic kendini uzme bebegin yerlesme sancilariymis. İnsallah canim icini ferah tut hersey normal Allahin izniyle.Kıyama
kıyamam ya bakalım benımde adet agrısı gıbı ağrılarım oluyo arada cok korkuyrm Allah hepsimize kolay hamılelık versın zorluk cektırmesın
Stresten uzak durun. Hamileliğin tadını keyfini çıkarın. Bulantılarınız en fazla 4 ay sürer. Ben tam 4 ay çektim. Bol bol dinlenip uyuyun. Sonra bugunlerinizi çok ararsınız. 4 ay oldu evladımı kucağıma alalı.mayıs annesi olcaktım ama yavrum 30 nisan gecesi geldi. 35 dk farkla nisan annesi oldum. Kucağınıza alıp kokusunu içinize çektiğinizde tum zorluklar sizi terk edecek. Zaman çok çabuk geçecek bunu unutmayın[/QUOT
cok haklisiniz.zorda olsa en sevdiginizi tasiyosunuz..Rabbim sizin bebeginizede hayirli uzun omurler versin.darisi bizim basimizaStresten uzak durun. Hamileliğin tadını keyfini çıkarın. Bulantılarınız en fazla 4 ay sürer. Ben tam 4 ay çektim. Bol bol dinlenip uyuyun. Sonra bugunlerinizi çok ararsınız. 4 ay oldu evladımı kucağıma alalı.mayıs annesi olcaktım ama yavrum 30 nisan gecesi geldi. 35 dk farkla nisan annesi oldum. Kucağınıza alıp kokusunu içinize çektiğinizde tum zorluklar sizi terk edecek. Zaman çok çabuk geçecek bunu unutmayın
cok haklisiniz.zorda olsa en sevdiginizi tasiyosunuz..Rabbim sizin bebeginizede hayirli uzun omurler versin.darisi bizim basimiza