2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
günaydın tüm güzel taze anneler
benim önemli bir sorum var herbiriniz cevaplarsanız sevinirim taze anne oldugunuz için en iyi siz net hatırlarsınız.
adet olacak gibi belirtileriniz adete kaç gün kala başladı? örneğin ufak adet sancılarınız?
yumurtlama sonrası akıntı yaşamayan sadece adete 3-4 gün kala az biraz gelenler var mı? kıvamı rengi nasıldı?
ya da göğüsler? adete 1 hafta kala şiddetli acısı başlayıp adet gününe doğru azalma gösteren oldu mu? yine de hamile kalmış olan?

Son düzenleme:
benim 3 ya da 4 günüm var adet günüme. şuana kadar adet sancısı yaşamadım. son 3-4 gün yaşanıyor muydu hatırlamıyorum.
yumurtlamadan sonra akıntım olmadı ama rahmimin içi ıslaktı kuru değildi sadece çamaşırıma yani dışarı hiç çıkmadı. dün ve bugün itibariyle azıcık şeffaf beyaz rahatsız etmeyen mini minnacık akıntıya denk geldim.
adete 1 hafta kaladan beri göğüslerim şiş taş gibi ve acı dolu, uçları da acıyor, şuana kadar devam ediyor sadece bugün sanki düne gore 1 tık azalmış gibi.
bu şekilde belirtilerle hamile kalanlar var mı merak ediyorum? inşallah hayırlısı olur..

Benim hala adet olacakmış gibi ara ara da olsa ağrılarım var ve kasık ağrılarım var.. ama göğüs ağrılarım hiç geçmedi hiç ama elleyemiyorum o kadar sancı var..

Hanımlar adet tarihiniz kaç gün gecikti benim daha bir gün var siz erken mi yaptiniz testi
Evet canim erken gebeliktesti aldim yaptim sonra ucuzlarindan da aldim 4 5 gundur yapiyorum once silikti simdi koyulasti baya bugunde kan testi sonuclarimi alicam is cikisi kismet artik bakalim

Merhaba arkadaşlar bende mayıs annesi olucam insaallah. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar bır sorum var 2 gun once betam 427 cıktı bügünde 800 e çıkmış normal mı artış sızlerın kıler kactı

teşekkür ederim tatlım:)
bende ne yemeliyim ne yemeyim onlara bakıyorum bi yandan isimlere:nazar:
benim normalde adetim yarın olacaktı ben 3 gün önceden öğrendim. şu ucuz olan gebelik testinde çok silik çıkınca 6 gün önce gösteren gebelik testini yaptım. o daha belirgindi. Dün de gidip kan verdim ve sonuç pozitif:anneadayı:

teşekkür ederim tatlım:)
bende ne yemeliyim ne yemeyim onlara bakıyorum bi yandan isimlere:nazar:
benim normalde adetim yarın olacaktı ben 3 gün önceden öğrendim. şu ucuz olan gebelik testinde çok silik çıkınca 6 gün önce gösteren gebelik testini yaptım. o daha belirgindi. Dün de gidip kan verdim ve sonuç pozitif:anneadayı:
Darisi bu aksam benim kan testime insallah :))

kızlarrr bende mayıs annesiyimm :) herkezin hayırlı olsun sağlıkla kucagımıza alırız ınsallah :) neler hıssedıyorsunuz ? belırtılerınız neler ?

Normal canım 5 haftadan sonra ikiye katlıyomuş.. benim 7700 dü şimdi kimbilir kaç olmuştur. :KK50:
Yok canım 5 haftadan sonra degıl hep 48 saatte bır 2 ye katlaması lazım benım de katladı ama ne bılım benım sat a gore 5 haftalık ama beta 5 haftaya gore düşük gıbı geldı bana ama gec yumurtladım ondan sanırım gecn ayda adetım gecıkmıstı zaten ondan heralde

benim önemli bir sorum var herbiriniz cevaplarsanız sevinirim taze anne oldugunuz için en iyi siz net hatırlarsınız.
adet olacak gibi belirtileriniz adete kaç gün kala başladı? örneğin ufak adet sancılarınız?
yumurtlama sonrası akıntı yaşamayan sadece adete 3-4 gün kala az biraz gelenler var mı? kıvamı rengi nasıldı?
ya da göğüsler? adete 1 hafta kala şiddetli acısı başlayıp adet gününe doğru azalma gösteren oldu mu? yine de hamile kalmış olan?
benim adetime uc dort gun kala goguslerim cok daha fazla agrimaya basladi. Kahverengi ve pembe lekeler oldu ama gogus agrim hic gecmedi.

X