- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- Konu Sahibi CadiKazani
günaydın mayıs anneleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin kismetse bu aksam aliyorum kan testi sonuclarimi ama simdiden emzik biberon markalari bebek telsizleri arastirmaya basladim durduramiyorum kendimi :))benim 10 mayıs gözüküyor:)
Evet canim erken gebeliktesti aldim yaptim sonra ucuzlarindan da aldim 4 5 gundur yapiyorum once silikti simdi koyulasti baya bugunde kan testi sonuclarimi alicam is cikisi kismet artik bakalimHanımlar adet tarihiniz kaç gün gecikti benim daha bir gün var siz erken mi yaptiniz testi
Hoş geldin canım senle dogum tarihlerimiz aynı görünüyor son adetin nezamandı benim 30 temmuzdu tüp bebek yaptırdıkselam kızlar bende geldım aranıza.
Darisi bu aksam benim kan testime insallah :))teşekkür ederim tatlım:)
bende ne yemeliyim ne yemeyim onlara bakıyorum bi yandan isimlere
benim normalde adetim yarın olacaktı ben 3 gün önceden öğrendim. şu ucuz olan gebelik testinde çok silik çıkınca 6 gün önce gösteren gebelik testini yaptım. o daha belirgindi. Dün de gidip kan verdim ve sonuç pozitif
Kızlar bır sorum var 2 gun once betam 427 cıktı bügünde 800 e çıkmış normal mı artış sızlerın kıler kactı
Yok canım 5 haftadan sonra degıl hep 48 saatte bır 2 ye katlaması lazım benım de katladı ama ne bılım benım sat a gore 5 haftalık ama beta 5 haftaya gore düşük gıbı geldı bana ama gec yumurtladım ondan sanırım gecn ayda adetım gecıkmıstı zaten ondan heraldeNormal canım 5 haftadan sonra ikiye katlıyomuş.. benim 7700 dü şimdi kimbilir kaç olmuştur.
günaydın tüm güzel taze anneler
benim önemli bir sorum var herbiriniz cevaplarsanız sevinirim taze anne oldugunuz için en iyi siz net hatırlarsınız.
adet olacak gibi belirtileriniz adete kaç gün kala başladı? örneğin ufak adet sancılarınız?
yumurtlama sonrası akıntı yaşamayan sadece adete 3-4 gün kala az biraz gelenler var mı? kıvamı rengi nasıldı?
ya da göğüsler? adete 1 hafta kala şiddetli acısı başlayıp adet gününe doğru azalma gösteren oldu mu? yine de hamile kalmış olan?
benim adetime uc dort gun kala goguslerim cok daha fazla agrimaya basladi. Kahverengi ve pembe lekeler oldu ama gogus agrim hic gecmedi.günaydın tüm güzel taze anneler
benim önemli bir sorum var herbiriniz cevaplarsanız sevinirim taze anne oldugunuz için en iyi siz net hatırlarsınız.
adet olacak gibi belirtileriniz adete kaç gün kala başladı? örneğin ufak adet sancılarınız?
yumurtlama sonrası akıntı yaşamayan sadece adete 3-4 gün kala az biraz gelenler var mı? kıvamı rengi nasıldı?
ya da göğüsler? adete 1 hafta kala şiddetli acısı başlayıp adet gününe doğru azalma gösteren oldu mu? yine de hamile kalmış olan?