- 31 Mayıs 2014
- 144
- 182
- 53
Aminn hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin miniklerimizoy oy oy gerçekten çok heyecanlı maşallah miniğine de. hayırlısı olsun bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin miniklerimizoy oy oy gerçekten çok heyecanlı maşallah miniğine de. hayırlısı olsun bakalım
Ben de denedim pek hoşuma gitmedi ama hazır ikramlık bir şey olsun gelene gidene diye yapıyım dedimHastanede verdiler bize. Tadı berbattı ama olsun.
Tsk ederim cnm insallahsen de bebegin da sağlıkla kurtulursunuz inşallah canim gönlünü ferah tut herşey yolunda gider inşallah
Canım markasına göre değişiyor. Ama netten eminim daha uyguna alırsın.Kızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?
Ben artık hiç uyuyamıyorum gece 2 de uykuya dalıyorum sonra reflü- tuvalet- her dönmede uyanmak çok kalitesiz oluyor.Iyi aksamlar tatli hamislerrr uykusuzluk ceken varmi aranizda ben 3 gecedir uyuyamiyorum sik idrara cikma bi tarafta agirlik bi taraftan![]()
hangi marka canım. ben craft calipse bakıyoum internette en düşük 550 tl gibi bi fiyatı vardı. geçen mina dan alışverişite kart verdiler 400 tl alışverişe 100 tl indirim vvar dediler. ona güvenerek gittim ki calipso ya 800 dedi bizze 700 gelcekti ve yine de pahalıydı sonra pamiridora geçtik orda da sadece baby2g0 vardı çeşitli ebatlrda bizim istedğimiz 70.120 650 tl mi ne idi ancak o hafta sonuna araç gereçlerde %30 indirimle 450 gibi bi fiyata geldi sağolsun babaannesi dedesi de aldılar.
interteen de bakmanı öneririm ben. 800 tl çok gerçektn
Kızlar bende kraft calipso aldım netten 470 tlye. Netten bakın bence bir günde de elime ulaştı yazık o para çok fazla. Bu sitede bile yarı yarıya fiyat. Bide içinde yatak olmuyor ekstra yatağada para 1000 liraya gelcek sizin.@ISIK27 @drygs kızlar kraft in calipso mu kripso mu ne modeliydi. Netten de bu markanın aynı modeline bakmistim.o da 700kusurdu 70 e 120 modeli.bizim burda bebek mağazasında da 700 kusurdu.600 olur dedi.biz de süngerini ve ortu takımını da alacaz dedik.adamlar o zaman size toplam 600dedi.park beşik ellerinde kalmadığı için sipariş vermemiz lazimmis.adapazarindan geliyormuş. Yarın Allah nasip ederse gidip alacaz bizim buradaki mağazadan.bi de civilin orda ayakkabi mağazası vardı.kizimiza iki tane ayakkabı aldık.biri İlkadım ayakkabısı diğeri de babet gibi ayakkabı.%50 indirim vardı aldık bizde durun resmini atayim
Canım bu site güvenilir mi ? Bi de kumaşı naylon mu bez mi ? Bi de sen ortusu ile yatağa ayrı mutluluk para verdin yoksa 470 un içinde mi ?Canım markasına göre değişiyor. Ama netten eminim daha uyguna alırsın.
Ben artık hiç uyuyamıyorum gece 2 de uykuya dalıyorum sonra reflü- tuvalet- her dönmede uyanmak çok kalitesiz oluyor.
Kızlar bende kraft calipso aldım netten 470 tlye. Netten bakın bence bir günde de elime ulaştı yazık o para çok fazla. Bu sitede bile yarı yarıya fiyat. Bide içinde yatak olmuyor ekstra yatağada para 1000 liraya gelcek sizin.
http://www.beyzabebe.com/Park-Yatak...-107795.aspx#.VsEHCcujPqA?ref=akakce&v=1.21.8
Canm bn wee temassz aldım magazdan 75₺Kızlar ateşölçerde genl olarak braun tavsiye edilmiş kulaktan ama fiyatı biraz fazla açıkçası. Daha düşük fiyata tavsiye edebileceğiniz ateşölçer markası modeli var mı acaba? Medisana gibi?
mideden mi, yastığını yüksek tut, işe yarar diye umuyorumYanıyorum yanıyorum bogazımdan aşagı iniıyor yangınım.gece uyyuyamıyorum sut ve soda ıcıyorum gecerse ne alaa
Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende preeklepsiden dolayı takipdeyim sabah akşam tansiyon ölçüyorum allah yardımcımız olsun hepimizin
Takvime benide ekleyin kizlar pazartesi gunu sezeryanla bebek alinacak preeklampsi rahatsizligim nedeniyle erken aliniyor bebek dualarinizi bekliyorum
İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir inşallah bebişin. benimde suyu için bol su iç dedi. bi yerde havuç suyu ve armutun suya iyi geldiğini okudum onu bir araştır tam hatırlayamadım.Kızlar kontrolden geliyoruz bebeğin ölçümleri iyi ama suyumuz azalmış ve sınırdaymış. 5 Gün sonra nst 10 gün sonra doktor tekrar kontrole çağırdı. Suyu çoğaltmak için yapabilecek birşey yokmuş biraz daha durur inşallah![]()
Aynı şeyleri bnde yaşadım sizin gibi şu an 36 bitmek üzere umarım minik prensesim bekler zamanını sizin de miniginiz bekler35 haftalıkken gelme ihtimali vardı ciğer geliştirici iğne vurundum. Dr 37 haftalık olsun öncesi riskli olur dedi. Gelişimi de gayet iyiymiş şimdi gelse bir şey olmaz dedi. Yine de ne kadar durursa o kadar iyi bakalım bekler mi oğlum
Maşallah size canım Allah analı babalı büyütsün aynı anda iki meleğe sahip olmak ne kadar da güzeldirTeyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
yok canım harikasınKizlarrr ben de resim koyayim dedim.ayyy çok kiloluyum de mi ?
Amin canım. Allah bağışlasın. Gözün aydın.Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
Evet sancılarım oluyordu kasıklarımda. Dr 2 hafta yatış vermişti. 37. Haftaya gelince nstde sancı ve açılmam olunca yürüyüşe başla merdiven çık dedi. Her ne kadar hissetmesek de çoğunu Karın sertleşince sancın var demekAynı şeyleri bnde yaşadım sizin gibi şu an 36 bitmek üzere umarım minik prensesim bekler zamanını sizin de miniginiz beklerpeki birsey sorcam ağrı sanci oluyor mu ?sizede ewde yatış verdi mi ? Benim ara ara kasiklarda ağrı oluyo birazcık ayakta durunca hep uzaniyirum