• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

baby23 baby23 yok canım ya iki gündür işte yapmadım dinleniyorum da ama anlamadım sabahtır geçmedi yürüyünce özellikle ağrı yapıyor erken gelmeye kalkmasın bizimki

Sen dinlen Yinede Can'ım, yorucu işler yapma, banada oluyo bazen ama dinlenince geçiyo

İsmine hala karar veremedik ya :KK43: ben ömer istiyorum eşimde çok değişik isimler söylüyor en son Devrim ismine taktı ben daha güzelini söyleyene kadar beklicem ya da en sonbebeği yüzünü görüncd karar veririz...
:KK69: maşallah sana hep olmak istediğim ama olamadığım gibisin :KK37: aklımda okadar çok şey vardı ki hiç birini yapamadım yarın bakalım çıkabilirsek alıcam aklımda olanları buzluğa atmak için:KK9:bu lohusa şerbeti süt yapıyor mu peki sen ne için okadar çok hazırladın gelenlere vermek için mi? Süt demişken neler hazırlayabilirz araştırdın mı süt artırıcı içecekler yiyecekleri hazırlamak lazım eğer sezeryan olacaksak bi kaç gün öncesinden içmeye başlamak lazım çünkü

Şöyle konuşanları bakışlarımla tersliyorum bi güzel :KK11: ben 12 kilo aldım ama çok bi fark yok hep göbeğime aldım bide üst bacaklarımdan bazıları nekadar güzel bş tek göbeğin var diyor bazılarıda ne olmuş sana böyle arkadan önden şişmişsin diyorlar :KK11: patavatsızlar kendi arkana bak sen bi önce:KK59:

Lohusa şerbetinin içinde tarçın karanfil falanda varya bide tadı çok güzel ben çok seviyorum :)) o yüzden kendime yaptım 5 lt onu ben içicem :))) süt yaptığına ben inanmıyorum ama annemler yapar diyor bakalım :)
Gelen giden için de 7 lt falan yaptım, eşimde içer tabi onu da düşündüm :) tadı gerçekten güzel oluyo çünkü, süt içinde dediğin gibi sezeryan olursak diye, sarı üzüm ve kayısı kaynattım şekersiz yaptım kendime, hem sütü artırıyomuş hemde sindirim sistemi için ..
Sende yap canım, şekersiz kompostolar, özellikle kayısı, sarı kuru üzüm, incir vs bunlardan tüketiriz bol bol
Bir de en önemlisi hurma koydum kenara ben doğumdan sonra süt için
Bir de kuru incir canım
Bunlardan al hazır bulunsun elinin altında, bide hazır çaylar var belki onlardan da alırım, hummana, lactamil falan ..

Kızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?
hangi marka canım. ben craft calipse bakıyoum internette en düşük 550 tl gibi bi fiyatı vardı. geçen mina dan alışverişite kart verdiler 400 tl alışverişe 100 tl indirim vvar dediler. ona güvenerek gittim ki calipso ya 800 dedi bizze 700 gelcekti ve yine de pahalıydı sonra pamiridora geçtik orda da sadece baby2g0 vardı çeşitli ebatlrda bizim istedğimiz 70.120 650 tl mi ne idi ancak o hafta sonuna araç gereçlerde %30 indirimle 450 gibi bi fiyata geldi sağolsun babaannesi dedesi de aldılar.
interteen de bakmanı öneririm ben. 800 tl çok gerçektn

hepsiburada da premium care yenidoğan bebek bezi paketi var 99 liraya,sipariş verdim.toplamda 212 bebek bezi 3 ıslak mendil 12 li alt değiştirme bezi var.
çok uygunmuş gerçekten ama kaç bedenden ne kadar süre kullanacağını nerden bilecez. ben 2 paket 50 li bir beden aldım 26 şar liradan ama sanırım paketin içindeki adet çoğaldıkça daha ekonomikleişiyor. belki 3 ya da 4 bedenden felan alınabilir boolca sanırım en uzun süre o bedenler gidiyor

çok uygunmuş gerçekten ama kaç bedenden ne kadar süre kullanacağını nerden bilecez. ben 2 paket 50 li bir beden aldım 26 şar liradan ama sanırım paketin içindeki adet çoğaldıkça daha ekonomikleişiyor. belki 3 ya da 4 bedenden felan alınabilir boolca sanırım en uzun süre o bedenler gidiyor
108 tanesi 2-5 kg arası, 102 tanesi de 2 numara yani 3-6 kg arası olandan

I ISIK27 drygs drygs kızlar kraft in calipso mu kripso mu ne modeliydi. Netten de bu markanın aynı modeline bakmistim.o da 700kusurdu 70 e 120 modeli.bizim burda bebek mağazasında da 700 kusurdu.600 olur dedi.biz de süngerini ve ortu takımını da alacaz dedik.adamlar o zaman size toplam 600dedi.park beşik ellerinde kalmadığı için sipariş vermemiz lazimmis.adapazarindan geliyormuş. Yarın Allah nasip ederse gidip alacaz bizim buradaki mağazadan.bi de civilin orda ayakkabi mağazası vardı.kizimiza iki tane ayakkabı aldık.biri İlkadım ayakkabısı diğeri de babet gibi ayakkabı.%50 indirim vardı aldık bizde durun resmini atayim

doğumdan sonra sütün gelmesi tamamen psikolojik. hiçbir zaman sütüm yok, gelmiyor demeyin, çocuğu kucağınıza alıp pozitif düşündüğünüzde sütünüzün aktığını göreceksiniz. süt olması için bol bol su içmek lazım,diğer tükettiğiniz şeyler sütün kalitesini arttırıyor. ilk bebişimde incir kaynatıp yemiştim, suyunu da içmiştim tabi ki, işe yaramıştı. ama herşeyden önce sütünüzün olduğuna inanın ;)

Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüsünler :)

Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
Maşallah :nazar: iyi olmanıza sevindim. Sağlıkla, huzurla büyütün meleklerinizi:KK46:

IMG-20160220-WA0004.webp
IMG-20160220-WA0004.webp

Back