• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

of cok sıkılıyorum kizlar ya erken dogum riski oldu diye evde paso yattim simdi zaten son haftalar bi yere gitsem rahat edemiyorum dk basi lavabo vs bi de dogum belirsizligi var hayirli ve saglikli şekilde alsak kucagimiza yavrularimizi
Bende aynı durumdayım canım 35. Haftaya kadar çalıştım herşey iyiydi 35 ten sonra birden ağarlaştım hiç biyere gitmiyorum gitsem rahat edemiyorum lavoya gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla doğum yapsak rahatlıcaz inşallah

I ISIK27 drygs drygs kızlar kraft in calipso mu kripso mu ne modeliydi. Netten de bu markanın aynı modeline bakmistim.o da 700kusurdu 70 e 120 modeli.bizim burda bebek mağazasında da 700 kusurdu.600 olur dedi.biz de süngerini ve ortu takımını da alacaz dedik.adamlar o zaman size toplam 600dedi.park beşik ellerinde kalmadığı için sipariş vermemiz lazimmis.adapazarindan geliyormuş. Yarın Allah nasip ederse gidip alacaz bizim buradaki mağazadan.bi de civilin orda ayakkabi mağazası vardı.kizimiza iki tane ayakkabı aldık.biri İlkadım ayakkabısı diğeri de babet gibi ayakkabı.%50 indirim vardı aldık bizde durun resmini atayim
o zaman iyi canım içindekiler ile birlikte. ben de netten baktım ocak ayında 550 tl felandı. mina da ki görevliye de söylediğimde onlar geçen sene çıkan modelidir bu yeni geldi elimize yeni model dedi. ama yine de gereksiz buldum sanki bana araba alıyoruz altı üüstü bi yatak bebeği yatırcaz sallıcaz. güle güle kullansın bebeğin canım. sağlıkla inşallah

Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
oooo maşşallah canım gözünüz aydın. sağlıcakla büyütün inşallah.

of cok sıkılıyorum kizlar ya erken dogum riski oldu diye evde paso yattim simdi zaten son haftalar bi yere gitsem rahat edemiyorum dk basi lavabo vs bi de dogum belirsizligi var hayirli ve saglikli şekilde alsak kucagimiza yavrularimizi
seni çok iyi anladım canım çok sıkıcı oluyor bazen. ben de derdimi yanayım. ben de artık evdeyim ve daha ilk hafta sonundan sıkıldım bile ne yapcam ben iki üç hafta bilmiyorum valla. bi kaç haftaya annem babam glicek zaten de onlar gelene kadar ne yaparım bilmem. bu aralar eşimle pek vakit geçirmiyoruz kendi işleri ile pek meşgul zaten ben de o yüzden biraz tepkiliyim ona. zaten 8-5 mesaisi var bana bi arkadaşlığı yok. bi de ben böyle boş kaldıkça canım hiç birşey yapmak istemiyor kalkıp yemeği bile zor yapıyorum. velhasıl bir kaç gündür depresifim. geçen hamilelik takvimimde okudumso n dönemde enerji dalgalanmaları olurmuş bazen çok enerjik hissedilirmiş. enerjinizi gerekli yerlere hazırlıklara harcayın diyor. benim hazırlıklarımda bitti. evin dibi köşesi karışık kaldı sadece ama ona da el atmak hiç içimden gelmiyor. of off. bebekk doğduktan sonra da sanırım hiç birşeye vakit bulamıcaz. iyi değerlendirsek ya bu son haftaları :)

Of artık temizlik yapmak da işkence oldu valla eşim biraz daha iyi artık eskisine göre onla iş bölümü yaparak başladık süpürüp silip toz almaya ama ben tembel çıktım bu sefer iki süpürüyorum dinleniyorum derken oy oy içime fenalık geldi

seni çok iyi anladım canım çok sıkıcı oluyor bazen. ben de derdimi yanayım. ben de artık evdeyim ve daha ilk hafta sonundan sıkıldım bile ne yapcam ben iki üç hafta bilmiyorum valla. bi kaç haftaya annem babam glicek zaten de onlar gelene kadar ne yaparım bilmem. bu aralar eşimle pek vakit geçirmiyoruz kendi işleri ile pek meşgul zaten ben de o yüzden biraz tepkiliyim ona. zaten 8-5 mesaisi var bana bi arkadaşlığı yok. bi de ben böyle boş kaldıkça canım hiç birşey yapmak istemiyor kalkıp yemeği bile zor yapıyorum. velhasıl bir kaç gündür depresifim. geçen hamilelik takvimimde okudumso n dönemde enerji dalgalanmaları olurmuş bazen çok enerjik hissedilirmiş. enerjinizi gerekli yerlere hazırlıklara harcayın diyor. benim hazırlıklarımda bitti. evin dibi köşesi karışık kaldı sadece ama ona da el atmak hiç içimden gelmiyor. of off. bebekk doğduktan sonra da sanırım hiç birşeye vakit bulamıcaz. iyi değerlendirsek ya bu son haftaları :)
ayni duygulari paylaşıyoruz canim annemler yanimda geldiler esimle biz de pek vakit geciremiyoruz babasi rahatsiz mecbur hergün gidip onla ilgileniyor 4te isten geliyor iki saat oraya git gel zaten gun bitti ayni dedigin gibi bazen enerjik bazen konusmaya dahi mecalim yok bugün de kasilmalar kasik agrisi var bakalim yalanci mi bunlar da

Lohusa şerbeti yapmayı düşünüyorum ama 1 kilo lohusa sekerine kaç lt su ekleniyor? Siz nasıl yaptınız baby23 baby23

Yarım kilo şekere 15 su bardağı su ekledim ben sonra kaynadıkça tadına bakarak ilave su yaptım yani 5 lt şerbet çıktı, 1 kilo şekere göre de 10 lt su gider bence, Yinede tadına bakarak ilave su falan yapabilirsiniz

Bende aynı durumdayım canım 35. Haftaya kadar çalıştım herşey iyiydi 35 ten sonra birden ağarlaştım hiç biyere gitmiyorum gitsem rahat edemiyorum lavoya gitmekten fenalık geldi hayırlısıyla doğum yapsak rahatlıcaz inşallah
inşallah canim aynen bi de biz ilcedeyiz 1 bucuk saat uzaklıkta ani bisey olursa yetisebilecek miyiz onun stresi var hayirlisiyla saglikla kurtuluruz inşallah

Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.

Oyy maşallah ikizlerimiz de doğmuş bileeee :))
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Merhaba kizlar Dun aksam gec saatlerde biraz karin agrim oldu ama afedersiniz buyuk tuvaletimi yapmam gerekiyomus gibi 1 saate yakin sürdü Bu sabahta karnim asagi inmis Esim sana oyle geliyo diyo ama ben asagi indigini hissediyorum rahat nefes almamdan Sizce endiselenmeli miyim yoksa bu ara karnin inmesi normal mi?

Merhaba kizlar Dun aksam gec saatlerde biraz karin agrim oldu ama afedersiniz buyuk tuvaletimi yapmam gerekiyomus gibi 1 saate yakin sürdü Bu sabahta karnim asagi inmis Esim sana oyle geliyo diyo ama ben asagi indigini hissediyorum rahat nefes almamdan Sizce endiselenmeli miyim yoksa bu ara karnin inmesi normal mi?
Canım karnın aşağı da iner yukarı da çıkar.hiç yukarı çıkmaması için daha erken.benim de dort gün aşağıda bi gün yukarıda ....hep böyle devam ediyor.sonlara geldikçe tam olarak aşağı iniyormus.karnın asagifs olması hemen doğumun olacağı anlamına da gelmiyor

Sen ışık i Anlıyorsun ben de seni anlıyorum derya :) canım çok sıkılıyor ama bir an önce de bu haftanın geçip izne ayrılmak istiyorum.uzanmak istiyorum.sikilacam biliyorum ama ise gitmektense evde boş boş oturmayı tercih ederim...eş konusuna gelince sohbetimiz var ama iş paylaşımını yok :) o her zamanki gibi tembel :)

Sen ışık i Anlıyorsun ben de seni anlıyorum derya :) canım çok sıkılıyor ama bir an önce de bu haftanın geçip izne ayrılmak istiyorum.uzanmak istiyorum.sikilacam biliyorum ama ise gitmektense evde boş boş oturmayı tercih ederim...eş konusuna gelince sohbetimiz var ama iş paylaşımını yok :) o her zamanki gibi tembel :)
canım çok sıkıldım bile ilk günden ama okula gidesim de yok benim. Allah sana sabır ve kolaylık versin. çocuklar hiç hamile felan dinlemiyor yine üzmeye devam ediyor. hatta cuma günü son saatlerimin heyacını ile girdim sınıfa ama öğrencilerin hiç ders işlemeye hevesleri yoktu. kaynatmaya çalıştılar tabi izin vermedim zorla ders işledim. e tabi huzursuluk çıkaranlara bağırıp çağırırken de önden bir erkek öğrenci ne dese beğenirsin arkasındakine dönüp hocanın doğum stresi başlamış. ben şok. tabi ağzının payını verdim ama yıprandım. ikinci ders neyse ki daha sakin davrandılar ve bitti gitti inş dönemi kapattım. bi de benim beklenmedik zamanlarda çarpıntım oldu bir kaç kez hamileik boyunca araba kullnaırken felan gelicek diye tedirginim. o yüzden de gitmek istemiyorum.
canım eşinle aranda en azından bi muhabbet varmış yardımı olmasa da. biz de o da yok inan ne yardım ne sohbet. zaten ben de bıraktım artık işi gücü sadece yemek bulaşıık. benimkini de hiç dersi de işi de bitmiyor. evle ilgili hiç birşeyden haberi yok kendi halinde yaşayıp gidiyor. boş zamanında da ya dizi izliyor ya da spora gidiyor eskiden ara verdikçe gelir yanıma bir iki bişey söyle bi hal hatır ederdi artık o da yok. geçenlerde bi mevzudan dolayı da gerginlik yaşadık araya bi soğuluk girdi meraba meraba modundayız. hep yanlızım hep yanlızım anlayacağın bu aralar. neyse çok uzun yazdım. uyanık olduğum sürece bilgisayar başındayım bi yürüyüm geleyim ben en iyisi.

Yarım kilo şekere 15 su bardağı su ekledim ben sonra kaynadıkça tadına bakarak ilave su yaptım yani 5 lt şerbet çıktı, 1 kilo şekere göre de 10 lt su gider bence, Yinede tadına bakarak ilave su falan yapabilirsiniz
1 kilo lohusa sekeri siparis verdim gelince öyle yapayım. Teşekkür ederim afiyetle içeriz inşallah :KK68:

benim öğrenciler büyük anlayisliydi ya hocam siz yorulmayin deyip herseye atliyolardi esim de sagolsun bastan beri en büyük yardimcim ve destekcim her isime yardım ediyor Allah razi olsun ondan o konuda hakkini odeyemem yogunluguna ragmen elinden geleni fazlasiyla yapiyor sagolsun

Kızlar sabah 10 dan beri kasılmalar başladı sanırım bende ama daha 15-20 dakikada bir nişan , su vb yok henüz sancılar 5 dkya düşmeden hastaneye gitmeyeyim dimi evde olmak en rahatı siz ne dersiniz ? Dualarınızı eksik etmeyin :(

Zeynep 1537 Zeynep 1537 gözün aydınn, sağlıklı musmutlu bir ömrü olsun sizi başından eksik etmesin Allahımm, maşallah kuzuyaa :) bikaç gün önce kan mı leke mi bişey geldi napiyim diye yazmış mıydın sen doğru mu hatırladımm :))

Makersgirl Makersgirl oo ikizler gelmiişş :) maşallah kuzularaa, Allah analı babalı büyütsün minikleri, sizin de yardımcınız olsun ikizler illaki biraz daha zordur :)

Bu arada cümleten merabayınnn, bikac gundur bakamiyodum yazamiyodum malum dün minnak bi bebiş kutlaması yaptık e birkaç gündür de hazırlığı falan derken pestilimiz çıktı tabi ama çok güzeldi, özlediğim herkesi gördüm çok da mutlu oldummm :)
En kısa zamanda gecmisi tek tek okicam inşallah herkesler iyidir bir problem yoktur kimse de, hepinizi öperiz teyzeleerrr muck muck muccckkk

Back