Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım sen ne zaman gideceksin tekrar?Canım çok sevindim hadi artık darısı bebislerimizin kalp atışını duymaya inşallah :)
bizde sadece ailelere söyleyelim biraz büyüyünce herkes duyar dedik ama anneanne ve babaannenin içi kıpır kıpır maşallah yayıldı gitti ben nazar degmesinden korkuyorum eşim de ben üzülmeyim diye bak işte dua edenlerimiz çoğalıyo öyle düşün diye beni teselli ediyobu arada eşinizden başka haberi olan var mı :) ben henüz kimseciklere söylemedim ctesi kontrolüm var akşama da ailemle iftar yapıcağız herkez bir aradayken mutlu haberi söylemeyi düşünüyorum
oyy maşallah ne güzel ne mutlu amin inşallah canım darısı bizlere olsunKizlar normalde beni iki hafta sonra cagirmislardi. Ama dayanamadim 1 hafta sonra yani bugun tekrsr gittim kontrole. Minigim olusmus hatta kalp atislari bile baslamis:) tahlillerimi vericem bugun. Hatta ikili test ve ayrintili usg icin tarih bile aldim simdiden. Darisi herkesin basina insallah:):)
bu arada eşinizden başka haberi olan var mı :) ben henüz kimseciklere söylemedim ctesi kontrolüm var akşama da ailemle iftar yapıcağız herkez bir aradayken mutlu haberi söylemeyi düşünüyorum
Kızlar iş yerindeki bi arkadaşım için soruyorum. Hamilelikteki testler, ayrıntılı usg ler filan devlet hastanesinde yapılıyor mu?
gözünaydın canım suan tam kaç haftalıksın bende ctesi gidiceğim inşaALLAH bebişimi görmeyeKizlar normalde beni iki hafta sonra cagirmislardi. Ama dayanamadim 1 hafta sonra yani bugun tekrsr gittim kontrole. Minigim olusmus hatta kalp atislari bile baslamis:) tahlillerimi vericem bugun. Hatta ikili test ve ayrintili usg icin tarih bile aldim simdiden. Darisi herkesin basina insallah:):)
benım arkdasım ozele gıdıyordu muayene ıcın. ama tahlillerini yaptırmak icin devlete gidiyordu ekstra para vermıyım dıye.
yapılıyor yani dimi canım? istanbuldaysa hangi hastane acaba?
Hahahahah onu bende düşündümKızlar o değil de bizimkiler ya 29 şubatta gelseler .... Valla olur mu olur
Valla sağlıklı gelsinler ama lütfen o gün olmasnHahahahah onu bende düşündüm
gözünaydın canım suan tam kaç haftalıksın bende ctesi gidiceğim inşaALLAH bebişimi görmeye
yapılıyor yani dimi canım? istanbuldaysa hangi hastane acaba?
Hım evet olabilir cnm bide benim memisler ilk adet zamanında biraz acımaya başladı bir hafta fln yanlardan bastırınca hafif acıdı şimdi gectı sende durumlar nedir normal mı acaba ?ben ilk öğrendiğimde adetim 5 gün geçmişti 4,700dü doktora 2 gün sonra gittim ama sadece keseydi canım sanırm değer olayı cok öenmli olmuyor daha 4+6 çıkmıstı o zaman daha görmek imkansızdı yanı