Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 haziran canim hayirli olsun insallah degerin yuksek cikarSizin Sat kaçtı ?
Evet canim ayni tarihleriz :) yarin tekrar kan vericem 16 temmuza dr kont. bugun aldimIkim
iKimizde ayniyiz herhalde ne guzel sen ultrasona girdinmi tatlim
Benim boyum uzun 75 kiloyum su anda ilk kizimda 12 kilo almistim ins buda oyle olur sonra vermesi cok zor oluyor :) :)Bende akşam yemeklerinden sonra içim bulanıyor . Bu arada kaç kiloyuz annişler :)))) 2. doğum yapacak anneler kaç kilo almışlardı ilk gebeliklerinde
20 kg :))Bende akşam yemeklerinden sonra içim bulanıyor . Bu arada kaç kiloyuz annişler :)))) 2. doğum yapacak anneler kaç kilo almışlardı ilk gebeliklerinde
inşaALLAH bu sefer heşey güzel olacak benimde 2 ay önce kürtajım var sizin bebekleriniz kendimi düştü kaç haftalıktınızSelam taze anneler. Kısmet olursa bende 2016 mart annedi olacagim .bir oglum var 2011 dogumlu ondan sonra 2 dusuğum oldu insallah saglıklı bi sekilde geciririz hamileliklerimizi dusuklerimin sonucu tıbbi genetik testi sonucunda anlasildi kandaki pıhtilasmaymis . Dün dr a gittim ve keseyi gõrdūk kalp atimi icin bayramdan sonraya cagirdi ve bir poset ilacla geri dõndük ewe . En kõtüsüde dogum yapana kadar hergün oksapar 6000 kan sulandırıcı igne yapicam kendime hem üzüldüm hem sewindim dün .umarim bu bebegim benimle kalir birakmaz beni
Bende yarın ilk kez ultrason için gidicem . doktor çok sıkışık bir idrarla gel dedi sadece. daha rahat görünüyor öyle sanırım.Bugun ultrasonda keseyi görmeye gidicem Ayy inşallah görülür kızlar yaa bide acaba aç karnina mi gitmek gerek farkeder mi
Kürtajın için üzüldüm ama çok beklememişsin bu sevindirici, inşallah güzel olacak herşey...inşaALLAH bu sefer heşey güzel olacak benimde 2 ay önce kürtajım var sizin bebekleriniz kendimi düştü kaç haftalıktınız
ayy ne güzel çok sevindim canım darısı bizlere inşallahMerhaba KIZLAR sabah randevum vardı 5+4 günlük oldu bizim mercimek 9mm olmuş :) geçen hafta 5.7 mm di
ve ufaktan kalp atışı duyduk, çok derinden geldi biraz ses doktorum bayram sonrasına randevu verdi, herşey yolunda çok sevinçliyimmmmm
Bizimkilerin altında hamilelik günlüğünü imza alanına ekle var ona tıkla bilgilerin arsında hamileyimi seç,bide sat ı falan yazıp muhtemel doğum tarihini buldunmu onuda yaz kaydet olmuş bilBu arada inanin unutmuşum gebelik sticker için yardımcı olabilecek kimse varmı
Teşekkür ederim benim doğum günüm 5 Mart bakalım ufaklık o kadar beklicekmiBizimkilerin altında hamilelik günlüğünü imza alanına ekle var ona tıkla bilgilerin arsında hamileyimi seç,bide sat ı falan yazıp muhtemel doğum tarihini buldunmu onuda yaz kaydet olmuş bil
tesekkur ederım evet hamdolsun beklemedim süpriz yaptı bize :)Kürtajın için üzüldüm ama çok beklememişsin bu sevindirici, inşallah güzel olacak herşey...
Sağlıkla inşallah annesi...Teşekkür ederim benim doğum günüm 5 Mart bakalım ufaklık o kadar beklicekmi