- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
İnşallah canım çok saol öpüyorum :)A.S. sizlere de hayırlı, sağlıklı, huzurlu hamilelikler diliyorum kızlar. Bekleriz ziyarete arada şubat topiğine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok saol öpüyorum :)A.S. sizlere de hayırlı, sağlıklı, huzurlu hamilelikler diliyorum kızlar. Bekleriz ziyarete arada şubat topiğine
Canim sayfamizin ilk yorumlarini sen baslatmistin ben de seni merak ediyordum hayirlisi diyelim...herseyde bir hayir vardir. Bende kendimi ocak annesibolacagima cok inanmistim ama kismet buguneymis... Kafana takmafan yola devam canim..optumKizlar maalesef benim olmadi bu ay. 7 temmuz bat. Bugun beta ya baktirdim.yok ne yazikki. Artik onumuzdeki aya kismet. Hayirli hamilelikler sizee
Benimde 2 gundur gaz sancim var.Seninde gazdan olmasinKizlar bugun karnumda bir siskinlik var...mide mi vurdu bilmiyorum agrim yok cok sukur ama karnim sis sizde de varmi
Benim sat 22 haziran ama kesin hamilemiyim bilmiyorum
Canım benimde var karnımda şişkinlik ve çok sert demekki oluyomuş dedim senin yazını okuyunca bir de bn ara ara kasık ağrısı oluyor bir de kızlar diş etlerim şişti ve acıyor sizler de de oluyormu?son olarak da yüzümde sivilceler cıktı tek tük böyle olanda varmı ay ne çok sorum varmış sayende soruverdimKizlar bugun karnumda bir siskinlik var...mide mi vurdu bilmiyorum agrim yok cok sukur ama karnim sis sizde de varmi
Kizlar bugun karnumda bir siskinlik var...mide mi vurdu bilmiyorum agrim yok cok sukur ama karnim sis sizde de varmi
Canım biliyomusun seninle aynı haldeyim bnde erken öğrendim sürekli olumsuz seyler geliyor insanın aklına takmamaya çalışıcaz artık inşallah cok güzel haberlerimizi paylaşıxaz hepimiz burda güZel düşünmek zorundayızhttps://instagram.com/p/4m1ktQA6p8/Ben dün hamileligimi ogrenmis olmanin mutluluğuyla aklima hiç kotu bisey getirmemistim ama bugun psikolojim bozuldu resmen ya bebege bisey olursa ya Allah korusun dis gebelikse ya kimyasal gebelikse fln derken kafayi yicem
Sanirim erken ogrenmek o kadar da iyi bisey degilmis.
Ne yapicagimi nasil davranacagimi sasirdim ne yemeliyim nasil oturmaliyim nasıl kalkmaliyim fln
belirtilerim var ve devam ediyor dış degildir dimi cok korkuyorum
Ben dün hamileligimi ogrenmis olmanin mutluluğuyla aklima hiç kotu bisey getirmemistim ama bugun psikolojim bozuldu resmen ya bebege bisey olursa ya Allah korusun dis gebelikse ya kimyasal gebelikse fln derken kafayi yicem
Sanirim erken ogrenmek o kadar da iyi bisey degilmis.
Ne yapicagimi nasil davranacagimi sasirdim ne yemeliyim nasil oturmaliyim nasıl kalkmaliyim fln
belirtilerim var ve devam ediyor dış degildir dimi cok korkuyorum
Evet gaz ve kabizlik var...birde arada bir gun oruc tutuyorum bazen bir gun tutup bir gun tutmuyorum o da duzenimi degistiriyorBenimde 2 gundur gaz sancim var.Seninde gazdan olmasin
Canim sivilceler harici beni anlattin zaten hic bir zaman sivilcem olmadi kuru cilt. Ama digerleri ben. Benim tum yirmilik dislerim cekik oldugu halde gecen de yazmistim dis etlerimle sistiler ama o bir hafta sonra gecti cok sukur ama bu jarinda siskinlik .cok fena yapti iki gundur ama kabizlik ve gaz dan sanirim gerci bugun oyleyim yoksa sorunum yoktuCanım benimde var karnımda şişkinlik ve çok sert demekki oluyomuş dedim senin yazını okuyunca bir de bn ara ara kasık ağrısı oluyor bir de kızlar diş etlerim şişti ve acıyor sizler de de oluyormu?son olarak da yüzümde sivilceler cıktı tek tük böyle olanda varmı ay ne çok sorum varmış sayende soruverdim
Alemsin :) benim aksamlari gobegim cok sisiyo bu gidisle bi göbecikler atarim :)Canım biliyomusun seninle aynı haldeyim bnde erken öğrendim sürekli olumsuz seyler geliyor insanın aklına takmamaya çalışıcaz artık inşallah cok güzel haberlerimizi paylaşıxaz hepimiz burda güZel düşünmek zorundayızhttps://instagram.com/p/4m1ktQA6p8/
Sorma canim yaa deli oldum iyice 1 gunde huyum suyum degistitatlım hamilelik hastalık değildir. kendini çok yormadan normal hayatını devam ettir. nasıl istiyorsan otur kalk gez yürü... kendin panik olursan zor geçer 9 ay..
Sorma canim yaa deli oldum iyice 1 gunde huyum suyum degisti